Kapitel 6 - First date

1.1K 51 2
                                    

Det var nu lørdag og mig og Amelia sad og skypede. "Så i kyssede eller hvad?" spurgte hun med et lille smil på læben. Jeg smilede og nikkede. "Og vi skal ud senere idag" sagde jeg. En stille banken kom henne fra min dør af. "Jeg er nød til at løbe" sagde jeg, og vinkede farvel til hende. Jeg lukkede min Mac og råbte "kom ind!". Døren åbnede, og min mor kom ind. Hun satte sig på enden af min rodede seng, og lagde en hånd på hendes ret store mave. "Er der noget galt?" Spurgte jeg og rettede på min trøje, og kiggede hende i øjnene. "Kan du tage ud og handle ind for mig idag. Jeg har fofærdelig ondt i ryggen" sagde jeg. Jeg sukkede højt og pustede ud igen. "Kan Harry ikke gøre det?" spurgte jeg og lavede bedende øjne til hende. "Eleanor, din bror kan ikke gøre alt, og desuden tager han på fodboldlejr om et par timer" sagde hun. Fuck hvor jeg hadede når folk brugte min rigtige navn. Eleanor.

"Okay" Sagde jeg. "Bare lad vær med at kalde mig Eleanor" sagde jeg, imens min mor gik ud. (Hvis der var nogen der undrede sig så hedder min mor Lou/Louise). Da jeg ikke orkede at tage etbad skiftede jeg bare mit tøj, og tog et par skinny jeans på og en sort trøje, med en rød ternet åben skjorte udenpå. Jeg gik ned aftrappen og tog mine sorte vans på. Min mor kom og gav mig en indkøbningsliste.

~*~*~*~

Jeg var kommet til forretningen, og siden det var så godt vejr besluttede jeg mig og gå derover. Jeg kiggede på listen over skimmede de ting jeg skulle købe

- pasta

- tandbørster

- shampoo

- balsam

- grøn neglelak

- bind

Der var ikke så mange ting på listen så det kunne jeg vel godt overskue. Jeg gik først hen til madafdelingen og fandt pastaen. Bagefter gik jeg over til skønhedafdelingen, og fandt shampooen, balsammen og den grønne neglelak. Neglelakken er til min mor. Lige siden jeg kan huske har hun kun brugt den grønne neglelak fra O P I. Efter jeg havde taget neglelakken gik jeg hen til hygiejneafdelingen. Jeg fik øje på tandbøsterne og gik hen og tog nogle blå og røde. Den eneste ting jeg manglede var bind, så jeg gik over for at finde nogle. Jeg skulle jeg lige til at ligge pakken ned i min kurv indtil jeg fik øje på en lille rødtop der kom løbende over imod mig.

"Hej Ellie!" råbte Liam. Jeg sukkede stille og vendte mig om. " Hej Liam" sagde jeg stille og lød helt klart irreteret, at han skulle komme lige nu. Jeg kiggede på ham, og hans hoved var helt rødt efter han havde opdaget a han ver omringet af bind og tamponer. "Jeg må løbe" sagde jeg hurtigt for ikke at gøre situationen pinligere end den allerede var. "Vent Ellie" sagde han. Jeg vendte mig hutigt rundt og kiggede irreteret på ham. "Skal du noget senere idag, for ellers ville du så gå ud med med mig?" spurgte han. Jeg sukkede og kiggede på ham med sørglige øjne på ham. "Undskyld Liam men jeg har altså ikke de samme følelser for dig. Jeg har sagt det så mange gange til dig og svaret ændre sig ikke" sagde jeg og fik det pludselig dårligt over det med Liam. Det var som om at jeg havde revet hans hjerte ud, for han stod og så helt fortabt ud. Jeg skød ham et lille smil, før jeg fortsatte mod kassen.

~*~*~*~

Jeg stod foran spejlet og kiggede ned af mit tøj. Jeg havde næsten det samme tøj på, men jeg havde skiftet min trøje til en sort croptop, og mine bukser til nogle højtaljede mørkerøde buker. Min mor og far var taget til fest hjemme hos min farmor Liz, og min bror Harry på fodboldslejr, så mine forældre vidste ikke at Miles kom og hentede mig. Jeg nåede lige at putte mascara på mine øjenvipper, før dørklokken ringede. Jeg hoppede ned af trappetrinene, (ikk bogstaveligtalt lol) og gik over til døren. Jeg åbnede og, og så Miles stå i sort fra top til tå. "Du ser fantastisk ud" sagde han. Jeg rømdede og smilte. "Tak" sagde jeg stille. "Lad os gå, skal vi?" spurgte han. Jeg nikkede og låste døren, og puttede nøglen under min fod, inde i skoen. Det gør jeg altid når jeg ikke har en taske med mig. Jeg havde også min telefon med, men jeg puttede den i min baglomme.

~*~*~*~

Vi var lige kommet til den café vi sad og lavede lektier på tidligere på ugen, og havde bestilt vores mad og drikkevare. Vi sad og talte indtil vores mad kom. "Så glæder du dig til skoleballet efter ferien?" spurgte Miles. Gud ja, det havde jeg glemt. Jeg trak på skuldrene. "Jeg har ikke rigtig nogen at gå med'' sagde jeg, og tog en tår min cola. Der var en lille akavet stilhed, inden Miles brød den. "Gå med mig?" spurgte han, og kiggede bedene på mig. Jeg frøs. Spurgte Miles mig lige om jeg ville tage med ham? "Jeg ved godt at det ikke er ligsom alle andre drenge spørge med et eller andet sygt orkester der kommer og spiller trompeter men je-" "Jeg vil gerne tage med dig" sagde jeg for at stoppe ham og halv grinte lidt. Han pustede lettet ud og smilte til mig. "Glæd dig" sagde han og grinte. Jeg smilte og tog en tår af min cola igen. "Det gør jeg allerede" sagde jeg og smilte. 

~*~*~*~

Miles og jeg var nu på vej hjem fra caféen i hans bil, og var lige stoppet foran mit hus. Huset var mørkt, så jeg regnede ikke med at mine forældre var hjemme. "Så ses vi vel igen?" spurgte han, og smilte til mig. "Selvfølgelig gør vi det" Sagde jeg og smite stille, inden jeg stod på tær for at læne mig op og plante et kys på hans læber. Jeg lænte mig stille væk igen  og smilte til ham.

A/N: Undskyld for den lange vente tid men her er det <3<3<3 

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSWhere stories live. Discover now