Kapitel 5 - New summer love

1.2K 57 7
                                    

Det var fredag morgen, og jeg var lige kommet i skole. Igår før skolen startede var jeg gået op og afleveret brevene på kontoret. Amy var taget på ferie her imorges, og jeg havde lige fået en besked fra hende der sagde at hun sad i flyet og de snart skulle til at lette. Jeg skrev at hun måtte have en god tur, og at jeg nok skulle skrive hvis der skete noget med Miles.

Klokken ringede og jeg skyndte mig til time.

~*~*~*~

'Skole afslutnings fest' så jeg at der stod på et skilt hængende over skoleporten. Klokken var 18.00 og jeg var lige nu ankommet til skoleafslutningen. Det var ret trist ikke at have Amy med mig her idag som hun altid plejer for jeg har ikke særligt mange venner. Heldigvis kom en af mig Amys bedste drenge venner, Liam. Man kunne godt sige at han var lidt af en taber. Men han var cool nok til at have som ven, selvom han ver røv irrerende . I de sidste 7 år jeg har kendt ham, har han giver små mærkelige tegn til at han godt kan lide mig, og jeg har skam også prøvet sige til ham at jeg ikke kan lide ham, men han kan aldrig forstå det. Han ender altid med når jeg siger nej, at han så plapre løs med 'Men hvad nu hvis...' Og alt muligt andet pis. Men tro mig han bliver aldrig som mere end en ven for mig. ''El, vent!'' råbte Liam efter mig. Som sædvanlig kom han løbende med sin rygsæk på ryggen. Han havde rødt hår og glattet det med géle i den en side. Jeg sukkede og vendte mig for at se en lille rødtot kom løbende over til mig. ''Hvor er Amy hende?'' spurgte han

''Hun er taget på ferie'' sagde jeg og vendte mig om for at gå hen til over til fodbold banen. ''M-må jeg gå med dig?'' spurgte han. Jeg nikkede stille og han gik op til min side. ''Du kan bare gå over og finde en plads jeg kommer lige om lidt.'' Sagde jeg og gik hele vejen skråt over fodbold plænen hvor jeg så at Mr. Grimes, fodbolds holdets træner stod og talte med holdspillerne. Men jeg kunne ikke få øje på Miles. ''Øhm, undskyld mig Mr. Grimes?'' sagde jeg, og gik hen til mig.

Han kiggede op og smilte stille til mig. ''Hej Ellie. Hvad kan jeg gøre for dig?'' Spurgte han. ''Har du set Miles?'' Spurgte jeg, og kiggede på ham med et spørgende blik. ''Ja han er nede i trænings rummet'' sagde han og smilte. Jeg sagde et hurtigt 'tak' og gik ind i skolens trænings rum. Du undre dig nok over hvorfor i al verden jeg går hen til Miles, og det er simpelthen fordi at han sagde at han ville invitere mig ud, og jeg ville nok hjælpe ham lidt på vej. Fuck det ligner ikke mig at gøre sådan noget.

Jeg gik med af gangen og kunne hør vægte blive løftet, og tanken om at Miles løftede vægte gjorde mig helt blød i knæene. Jeg gik over til et af de små vinduer og kiggede ind.

Der sad en topløs Miles Irwin og løftede vægt. Oh my god han havde en six pack! Jeg kiggede lidt længere på inden jeg besluttede at banke på ruden. jeg bankede og Miles kiggede straks op og kiggede på mig. Han satte sine vægte ned, og vinkede til mig. Jeg gik ind af døren, og lænede mig op af væggen. Miles rejste sug op og gik hen til mig, og tog sin trøje på.

Ærgerligt.

''Hej Ellie'' sagde han, og rakte sine arme ud for at give mig et kram. Jeg tog gladeligt imod det og viklede mine egne arme rundt om ham. ''Undskyld du var igang med at træne je-'' ''Det er okay El'' afbrød han mig og smilte. ''Så hvorfor kom du?'' spurgte han og tog sin hånd op på væggen ved siden af mig. ''Jeg ville bare komme for at sige held og lykke med kampen'' sagde jeg og smilte. ''Tak. Jeg håber vi vinder'' sagde han og smilte en sidste gang før vi gik tilbage til banen.

~*~*~*~

''Og de ser ud til at Norwest Christian College vinder denne sommerkamp''

Sagde speakerne, og alle gik fuldstændig amok, plus spillerne. Jeg havde på en aller anden måde glemt alt om Liam som stod oppe der alene og ensom, imens jeg stod hernede foran alle andre.

Jeg stod og klappede imens Miles kom løbende over til mig, og løftede mig op i luften, imens han svingede mig rundt. ''Miles'' grinte imens han satte mig ned. Cheerleaderne var igang med at danse ude på banen, imens Lucy styrede og sagde hvad det var de skulle gøre. Jeg kiggede over på hende, og hun stirrede allerede ned på mig , da hun så at mig og Miles sammen lige før. ''Fuck i var gode'' sagde jeg og daskede Miles på skulderen.

~*~*~*~

Efter kampen var der fest indenfor, og alle havde det godt. Undtagen for mig. Som i måske hved, hader jeg fester. Og det her gjorde det ikke bedre.

Jeg sad ude på skole gangen, med mit krus i hånden, og kunne høre musikken inde fra gymnastik salen af. Jeg sad åbenbart i mine egne tanker, for jeg havde ikke hørt at Miles var på vej herover. ''Hej Ellie'' sagde han, og satte sig ned ved siden af mig. Han havde skiftet tøj, for nu sad han i sorte skinny jeans, og en sort trøje. ''Hvad laver du her? Vil du ikke ind til festen igen?'' spurgte jeg. Han trak skuldrene og smilte. ''Jeg vil hellere se til dig'' sagde han. Jeg rødmede lidt før jeg lagde hovedet tilbage i væggen, og sukkede. ''Fuuuck hvor er jeg træt'' sagde jeg og lukkede øjnene. ''Det er jeg fandme også'' sagde Miles. En akavet stilhed spredte sig i et kort øjeblik, før Miles brød den. ''El, der er noget jeg gerne ville spørge dig om'' sagde Miles, og jeg vidste straks hvad det var. Mit hjerte bankede hurtigt og mine håndflader blev helt svedige.

''Hvad er der?'' spurgte jeg, og kiggede på ham. ''Jegkangodtlidedig'' mumlede han men højt nok til at kunne høre det. En varm følelse spredte sig i maven på mig, og der krøb et lille smil frem på mine læber. Som i nok også hved, har det altid været drengen der tager det første skridt, og det syntes jeg også det skal være, men lide nu havde jeg bare lyst til at skide på det. Og det var også hvad jeg gjorde.

Uden at Miles var klar, lænede jeg mig ind og plantede mine læber på Miles. Han var lidt chokeret, men der gik ikke lang tid før at han kyssede mig tilbage. Jeg havde længes efter der her kys i SÅ lang tid, og jeg tror ikke rigtigt at jeg selv havde fattet det. Vores læber bevægede sig perfekt mod hinanden. Jeg stillede mit krus ned, og tog fat rundt om nakken på Miles, for at bringe os tættere sammen. Der gik heller ikke lang tid før hans hænder viklede sig rundt om mit liv. Som nok måske har gættet, så var det her mit første kys, og jeg var rædselsslagen for at han ikke syntes at jeg bar god, og at han ville forlade mig, men det er jo lidt svært når vi ikke er kærester.

Jeg trak mig stille væk, og kyssede ham en sidste gang, før jeg trak helt væk. ''Du har ikke nogen idé om hvor lang tid jeg har haft lyst til at høre det her'' sagde han, og hvilede sin pande mod min.

A/N: Jeg håber ikke at det her skete for hurtigt ind i historien men jeg kunne ikke vente mere! Husk at kommentere og stemme<3

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSWhere stories live. Discover now