Hej igen, friends...

432 21 7
                                    

(mig på billedet aha)

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte...

Da jeg startede denne bog, var det for at have noget at lave i min fritid. Det var før jeg startede til en sportsgræn, som jeg blev optaget af, og før jeg fik travlt med skolen.

Det var ALDRIG nogensinde meningen at det var mig der skrev en bog, som ville få 10.000 læsere! Men jeg var så glad da det skete. Det er ved at være et stykke tid siden vi ramte tallet, men jeg har ikke fået sagt tak.

Tak.

Tusind, tusind tak.

Tak til jer som har fulgt bogen siden de første kapitler, tak til jer der begyndte at læse lidt senere, og tak til jer som sidder og læser denne bog lige nu.

Jeg vil gerne undskylde for ikke at have opdateret i et par måneder. Jeg ved det ikke er en ordentlig undskyldning, men jeg har haft så travlt, med skole og sport. I november var jeg i Paris til en konkurrence med mit hold, og det tog mig lidt tid at komme ned til jorden igen, for det var mit livs fedeste tur.

Hvis du har læst hele denne besked eller hvis du har nydt min bog, så tusind tusind tak. Jeg ved godt at jeg har sagt det før, men jeg ville blive ved med at sige det, indtil at jeg har hjernevasket jer alle sammen til at forstå, hvor lykkelig jeg er over at i læser min bog.

Du tænker måske at lykkelig er et lidt for stort ord til at beskrive hvor glad jeg er, men jeg tror faktisk ikke det er stort nok.

!!MEGET VIGTIG BESKED KOMMER NU!!

DER KOMMER KUN ÉT KAPITEL MERE AF 'ASK ELLIE', OG SÅ BEGYNDER JEG PÅ EN TO'ER!!

Jeg regner med at to'eren kommer til at være lidt længere ude i fremtiden, med et lidt anderledes univers

NÆSTEN ALLE PERSONER FRA DENNE BOG, KOMMER MED I TO'EREN.

Så glæd jer!

*Husk at stemme og kommentere om i glæder jer til den næste bog, og hvad i gerne ville have der sker! Jeg elsker at gå ind på wattpad dagen efter at have opdateret, og se alle de søde beskeder i skriver<3 SÅ BLIV VED!

God jul og godt nytår!! (Lidt for sent men pyt)

Hilsen - Freja :-)

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSWhere stories live. Discover now