Kapitel 3 - Well fuck you too Lucy

1.5K 64 16
                                    

Jeg var på vej over til historie, og Amelia var taget til matematik. "Vi ses efter timen!" Råbte Amelia til mig. Jeg vendte hoved og vinkede farvel til hende, imens jeg gik ind i lokalet. Jeg var kommet lidt senere, men læren var heldigvis ikke kommet. Uheldigvis var den eneste plads ledig ved siden af Miles.

Det ville måske være godt i dette tilfælde, men fucking pinlig. Jeg gik langsomt hen til pladsen, smed min taske og satte mig ned på stolen, uden at skabe for meget opmærksomhed. "Godmorgen elever" sagde vores lære Mrs. Greene der lige nu var gået ind i klassen. Hun hev en bog op fra hendes taske, og lagde den på bordet. "I skal idag arbejde på et projekt der skal være færdig til på torsdag" sagde hun,og som normalt var alle spændte på at høre hven deres makker var.

"I skal arbejde på projektet med jeres sidemakker" sagde hun og jeg frøs. Oh shit. Jeg gør det ikke med Miles. Jeg fucker sikkert alting op. Jeg kiggede op på ham og han smilte svagt til mig. Jeg smilte igen, og bankede mod bordet med hænderne, til beatet af min ynglings sang. Jeg begyndte stille at mime til sangen imens jeg trommede. "Don't waist your time on me your allready the vioce inside my head, i miss you" sang Miles med imens jeg trommede. For at være ærlig var jeg lidt overrasket over at han godt kendte til hvad det var at jeg spillede, fordi helt seriøst, hvem høre blink-182? Okay, det gør jeg så, men ham?

"I miss you med blink-182?" spurgte han. "Hvordan vidste du det?" spurgte jeg overrasket. Han smilede og trak på skulderene. "Vores fædre er musikere. Jeg er opvokset med den sang i hovedet" Sagde han og grinte lidt. "I får lov til at arbejde på det her i skolen, men det ville være bedst hvis i på en eller anden måde kunne lave lidt på det der hjemme." sagde Mrs. Greene.

~*~*~*~

Timen var færdig, og jeg stod foran mit skab. Jeg skulle lige til at åbne mit skab, da jeg så Miles komme gående ned af gangen. Alles øjne fulgte ham indtil han stoppede ved mit skab. "Hej Ellie. Skal du noget efter skolen?" spurgte han. Hele gangen hørte det fordi alle var stille, og ikke nok med det var Cheerleader holdets kaptajn Lucy, på vej over til Miles og mig. "Hej Miles. Skal du noget efter skolen?" spurgte hun som om jeg ikke stod LIGE foran hende.

Jamen tak søde skat.

Miles stod og kiggede skifte vist på mig og Lucy. Hun havde et stort falsk smil plastret i ansigete. "J-j-jeg har en aftale m-med Ellie. Ikke?" spurgte han, og kiggede på mig. Jeg nåede ikke at tænke, men nikkede bare. Jeg fårstod ikke rigtig hvorfor han var så nærvøs, men jeg var ligeglad. Hun havde et overrasket udtryk i hovedet, som om at hun ikke troede på at hun var blevet afvist. Bitch.

"Så du afviser mig virkelig for hende?" spurgte hun overrasket. Alle på gangen stod og kiggede. Nogen havde deres telefoner oppe, og stod og filmede.

"Ja Lucy" sagde han, og tog et skridt tættere på hende. "Det gør jeg" sagde han efter, underligt nok med lidt mere selvtillid. Lucy stod og stirrede på ham, klart helt vildt forelsket. Det skete med de felste piger; De står bare og taler me ham, uden at høre efter hvad det er han siger. Lidt ligesom Lucy ligenu. Hun stod og fniste indtil reality ramte hende. Hun var blevet afvist.

Klokken ringede og alle skyndte sig til time. "Vi ses efer skole" sagde Mile til mig og jeg mumlede et stille 'ja'. Hele situationen var lidt vild for mig fordi 1) Miles afviste Lucy 2)Han valgte mig istedet. Jeg mener, hvor er det vildt.

~*~*~*~

Skolen var slut, og jeg stod nu ige uden foran parkerings pladsen, og ventede på Miles. Jeg havde fået en besked fra Amelia.

Amelia:

Where are you?

Me:

I'm waiting for Miles.

Jeg skrev færdig og lagde telefonen ned i min taske. "Hey Ellie!" hørte jeg Miles råbe fra den anden side af parkeringspladsen. Jeg vendte mig om og så Miles kom løbende imod mig. Hans brune krøller hoppede op og ned i panden på ham, da han kom løbende. "Skal vi tage afsted?" spurgte han, og prøvede at få vejret igen. Jeg grinte lidt, og nikkede bag efter. Han smilte til mig, og vi gik hen til hans bil. Da han nu var sådan en gentleman, gik han hen, og åbnede han bildøren for mig. Jeg rødmede lidt, og satte mig derefter ind i bilen.

~*~*~*~

"Skal vi ikke bare skrive om noget nemt. Egypten måske?" spurgte Miles. Jeg nikkede og tog min bog op fra min taske. Mig og Miles var taget på en lille cafe, et stykke væk fra skolen. Jeg tog min mobil, og høretelefoner op af min taske, og proppede en høretelefonerne i ørene, så jeg også kunne høre hvad det var at Miles sagde. Jeg trykkede 'shuffle' på min ynglings playliste som bestod af sange af, Nirvana, ATL, Mayday Parade, Green day, Blink-182 og Paramore.

"Vil du høre med?" spurgte jeg stille, og rakte den anden side af høretelefonen over til at ham. Af en eller anden grund, følte jeg mig lidt mere mig selv rundt om Miles, og ikke så genert. Han smilte stille og nikkede, inden han tog den anden høretelefon, og peppede den i øret på ham selv. Min mobil spillede lige nu Dear Maria, count me in af ALT (All Time Low).

Vi begyndte at skrive nogle noter ned om gamle kendte ting fra Egypten så som, sfinxen, pyramiderene, Keopetra, osv. Vi bestilte nogle drikkevare og gled mere og mere væk fra lektierne, indtil vi sad og grinte over en historie Miles lige havde fortalt om den gang han smadrede hans fars bil. ''Hvad gjorde du så bagefter?'' spurgte jeg om, og tog en tår af min cola. Han trak på skuldrene og sukkede. ''Jeg gik ud for at se hvor stor skaden var'' sagde han, og grinte lidt bagefter. ''Hvor stor var skaden så?'' spurgte jeg. ''Lad os bare sige at det tog lidt tid før jeg overtalte ham til at få den der'' sagde han og pegede ud af vinduet på sin sorte bil.

~*~*~*~

Det var onsdag morgen og jeg var lige kommet til skolen. Da jeg ikke havde tømt brevkassen endnu i denne uge havde jeg tænkt mig at gøre det idag. Som sædvanlig løb jeg over til brevkassen, og kiggede mig omkring inden jeg åbnede for kassen og tog brevene og kastede dem hurtigt ned i tasken. Der var ikke så mange breve, da vi kun det kun var onsdag.

A/N: Undskyld for den lange ventetid men her er et nyt kapitel<3 Husk nu for gudsskyld at kommentere og stemme det betyder SÅ meget for mig! P.s Tak for de 200 visninger :3

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSWhere stories live. Discover now