Chapter 22 - The Hangout Spot

33.5K 1.2K 71
                                    

Capitolul 22 – Locsorul

-Emma-

Au trecut cateva saptamani fara sa ne mai intalnim cu Mia si Mark si am impresia ca asta o sa mearga bine. Aiden este tot baiatul rau pe dinafara, dar sentimental pe dinauntru. Deobicei cand avem conversatia asta, se termina cu el aruncandu-ma peste umar si carandu-ma departe de locul in care ne aflam, face asta doar pentru ca stie ca urasc sa fiu carata pe umar. Imi face tot sangele sa mi se urce la cap si atunci cand ma lasa jos, sunt ametita. O data cand m-a lasat jos, eram atat de ametita ca era sa cad intr-o baltoaca si fara nici un misto, acea baltoaca putea fi un lac la cat de mare era. Aiden, fiind cel mai mare sentimentalist, nu putea sa stea si sa vada cum superba lui iubita cade in baltoaca imensa, apoi sa fie uda si murdara, asa ca m-a apucat de talie si m-a prins fix inainte sa fac cunostinta cu lacul ala in miniatura. Si aceasta, doamnelor si domnilor, este dovada ca Domnul. Bad Boy are sentimente.

Cateva zile dupa acel incident, Amy a avut mareata intalnire cu Matt si toata ziua aia a fost foarte ciudata, nu am nici o idee de ce, cred ca il place foarte mult pe Matt si vrea ca totul sa iasa bine, dar cu totii stim ca nimic nu iese asa cum ne planificam.

In fine, m-a facut sa chiulesc de la scoala ca sa merg cu ea la mall si stie cat de mult urasc mall-ul asa ca m-a amenintat ca ma drogheaza si ma duce in Mexic sa ma lase de izbeliste in Golf, fara apa, mancare si nici un fel de comunicatii. Nu-i asa ca am cea mai grijulie prietena din lume? Sarcasmul, il iubesc.

M-a facut sa merg dupa ea toata ziua prin mall pentru 'tinuta' perfecta. L-am sunat pe Aiden sa ii zic prin ce tortura trec si ghici care a fost raspunsul lui. In primul rand a ras si dupa mi-a zis 'Ei bine, bucura-te' si imi pot imagina idiotul, dar insa sexy, ranjind cand a zis asta. Ce iubit dificil. Nu isi poate salva iubita de nesuferita sa prietena. Dupa ore ingrozitoare de cumparaturi, Amy, intr-un sfarsit, si-a gasit tinuta 'perfecta' care consta intr-o rochie de culoarea piersicii, bufant la top si apoi cade fara onduleuri pana la genunchi, are o curea maro la talie pe care a asortat-o cu o jacheta de blugi deschisa si bocanci maro. Arata minunat dupa ce a fost gata, machiajul era natural cu un fond de ten deschis , a adaugat o linie groasa cu tus si blush. Si-a lasat parul intr-o parte, facandu-si ocoada de peste, dar cu toate ca arata minunat, tot era ciudata  si trebuie sa o tin ca sa nu iasa prin acoperisi. Cand Matt a aparut la usa din fata si a vazut-o pe Amy, fata lui a devenit de nerecunoscut. Era in totalitate captat de aparitia lui Amy si nu a putut sa iti gaseasca cuvintele, iar atunci cand a facut-o au rosit amandoi. Cand au plecat, am decis sa-mi petrec restul serii cu Nick, avand in vedere ca Aiden este ocupat cu ceva. Noaptea noastra a constat in filme, glume perverse, junk food si batai cu popcorn. Una peste alta, a fost o noapte deosebita cu celalalt bun prieten.

Urmatoarea zi, Amy m-a sunat intrerupandu-mi frumosul meu somn si cand am raspuns, mi-a spart timpanul inainte sa pot spune buna. A sarit imediat la povestirea intalnitii pe care a avut-o. Mi-a spus ca Matt a dus-o la o cafenea mica, unde au mancat mancare ce iti lasa gura apa. Mi-a mai zis ca au vorbit despre familiile lor, copilarie si si-au spus povesti unul despre altul. Dupa asta, au facut o plimbare in parc si au cumparat inghetata. A dus-o langa lacul din parc, care sclipea minunat in lumina lunii. I-a apucat mana si a tras-o langa el, sarutand-o. Mi-a zis ca sarutul a fost dulce, dar totusi pasional. Dupa acel sarut, el a intrebat-o daca vrea sa fie iubita lui, iar ea, bineinteles, a zis da, asa ca este oficial. Deci da, Matt si Amy sunt oficial impreuna si sunt foarte bucuroasa pentru ei. Merita sa fie impreuna si iubesc sa vad partea aceasta fericita a lui Amy, pe care numai Matt i-o da.

Amy si Matt sunt impreuna, eu si Aiden la fel, cel care ramane este Derek, grijuliul si scumpul Derek. Singurul tip care poate avea orice fata este singur, dar se pare ca e ok cu asta. Dupa ce Derek mi-a recunoscut sentimentele lui si a aflat ca ma intalnesc cu Aiden, inca puteam vedea tristetea care ii licarea in ochi de fiecare daca cand ma vedea impreuna cu Aiden, dar de curand am vazut acea tristete disparand usor, ceea ce-mi arata ca este impacat cu ideea si ma bucur pentru asta. Poate intr-un sfarsit sa treaca peste si sa gaseasca pe cineva mai bun. Eu si Derek am devenit foarte apropiati in ultimele saptamani si sunt fericita sa spun ca e unul din cei mai buni prieteni ai mei si ca m-as duce la el pentru orice. Glumim, planificam festele si ne aliam la orice joc. Tipul asta este exact ca fratele cel mare pe care niciodata nu l-am avut.

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum