Chapter 24 - Revealing The Truth

26.3K 1.2K 102
                                    

Capitolul 24 - Descoperirea Adevarului

-Emma-

„Erai indragostit de ea! De ce nu ii zici Emmei ca tu doar o folosesti ca asa treci peste Mia, huh? Cu totii stim ca e adevarat." A tipat Mark, dandu-i un pumn in falca lui Aiden si acesta raspunzandu-i cu un pumn in nas. Nu stiu ce sa fac, am inghetat pur si simplu si Matt cu Derek, cand au vazut bataia, au venit imdiat si l-au luat pe Aiden de pe Mark.

Mark s-a ridicat de pe podea si si-a frecat obrazul. „Asta nu s-a terminat!" A zis Mark privindu-l pe Aiden direct in ochi si s-a intors, plecand in directia opusa.

M-am uitat la Aiden care respira greoi si se uita direct la mine si am vazut ca avea un inceput de vanataie la obraz si in loc sa stau sa-l mai privesc, m-am intors si am plecat. Diferite ganduri imi strabateau mintea.

Aiden a fost indragostit de Mia.

Mark tocmai a zis ca Aiden m-a folosit ca sa treaca peste ea.

Era adevarat? Chiar m-a folosit Aiden ca sa treaca peste Mia?

Ei bine, un singur lucru era sigur, nu am de gand sa stau prin preajma ca sa aflu.

"Emma!" Am auzit strigatul lui Aiden acoperind muzica asurzitoare. L-am ignorant si mi-am continuat drumul prim multimea agitata pana am ajuns la iesire.

"Emma, te rog asculta-ma pana la capat." M-a prins din urma si mi-a apucat mana, nelasandu-ma sa ies. Mi-am tras mana din stransoarea lui si am iesi in aerul rece al noptii. Sincera, nu vreau sa aud nimic de la el chiar acum, mai ales ca acel gandul ca m-a folosit ca sa treaca peste Mia ma omoara.

"Iubito, te rog, doar lasa-ma sa explic." A zis el, prinzandu-ma ferm de sold si facandu-ma sa ma opresc.

"Sa explici ce?" M-am intors brusc; puteam simtit furia cum circula prin tot corpul meu. "Ce sa explicit mai exact? Spune-mi doar daca ce a zis Mark, ca m-ai folosit ca sa treci peste Mia, e adevarat?"

Aiden si-a trecut o mana prin parul des si a ezitat sa imi raspunda. "La inceput da, dar Emma-"

"Am terminat-o cu tine chiar acum." Am zis, intrerupandu-l. „Si eu care am crezut ca ma placi pentru cine sunt, nu m-am gandit niciodata ca o sa te folosesti de mine." Am ras un pic la asta, dar dupa, acel mic zambet, a cazut o data cu inima mea, la amintirea confesiei pe care a facut-o Aiden. „Am fost o proasta, o proasta care a crezut ca niciodata nu ma vei folosi. Am fost o proasta pentru ca m-am indra-". Am fost socata ca eu tocmai mi-am dat seama ca m-am indragostit de baiatul din fata mea. Sunt indragostita de Aiden. M-am uitat la Aiden si i-am vazut ochii scaldandu-se in soc, probabil si-a dat seama ce vroiam sa zic. M-am smucit din stransoarea lui, in timp ce el era inghetat de la confesiunea aproape facuta de mine. Nu puteam sa stau acolo, mai ales dupa ce era sa marturisesc, asa ca m-am intors si am plecat in noaptea aglomerata, lasand in spate statueta de Aiden si clubul.

Cum am putut sa fiu asa de proasta incat sa nu ma gandesc ca un baiat ca el ma va folosi pentru problemele personale? Pentru ca ai vazut ce e ma bun din el. Chiar si daca am vazut ce e mai bun din el, nu-mi da nici un motiv in plus sa ma mint. Poate ca ii era frica sa iti zica adevarul. De ce? Poate pentru ca odata ce ti-a zis adevarul, te va pierde. Frate, urasc cand mintea mea are dreptate.

O rafala de vand m-a lovit dirc in fata, mi-am strans mainile mai bine in jurul corpului, incercand sa pastrez caldura acestuia, dar nu ma ajuta deloc ca sunt imbracata asa si nici faptul ca afara zici ca e frigider. M-am uitat in jur si am vazut peste drum un Starbucks. Am trecut strada si am intrat in cladirea caldusoasa. M-am indreptat spre ghiseu si am cerut o ciocolata calda, cum am primit-o m-am asezat la prima masa si m-am afundat in ganduri.

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum