Capitolul 10 - Iuhuu, timpul pentru petrecere! Nu.

42.6K 1.6K 146
                                    

-Emma-

O s-o omor pe Amy. Eu nu am fost de acord cu petrecerea asta, dar când am văzut zâmbetul de pe fata lui Derek, nu am putut spune nu. Deci, sunt aici, cu Amy, așa zisa cea mai buna prietena a mea, în camera ei, pregătindu-ne pentru o petrecere la care eu nu vreau sa merg. Am sunat-o pe mama pentru a o anunța că rămân la Amy peste noapte, deci am acoperire. Amy poate sa fie a dracu de frustranta.

"Tu ce o sa porti?" ma intreaba ea, rascolindu-si prin lucruri.

"Blugi și un tricou?" am întrebat și ea s-a întors spre mine, certându-ma .

"Nu!"spune ea, cu asprime. "Ce spui de o rochie?" zice, ranjind la mine. În nici un caz, la naiba, nu. Amy știe cât de mult urăsc sa port rochii, port rochii numai când este o necesitate... iar asta nu-i o necesitate.

"Nu." am declarat.

"Te rog, Em!" mă implora, făcând fata de cățeluș, s-a întors spre monstruosul ei dulap pentru a mă confrunta.

Nu o sa mă las.

"Emmy." își apără ideea, apropiindu-se de mine, ochii ei sclipind.

Nici de a naibii, nu! Nu te lasa, Emm.

" Te rog!" se roagă ea, menținând fata de cățeluș.

Sa nu indr-

"BINE! Voi purta o rochie." am murmurat. E un mod de a te mitui, Emma . Hei! În apărarea mea, ea știe ca ochii de cățeluș sunt slăbiciunea mea. Frate trebuie sa învăț cum sa rezist acelor ochi.

"Da! O sa te fac sa arăți minunat!" spune ea, abordându-ma cu o îmbrățișare care ne-a făcut sa cădem amândouă în pat cu un 'ompf'. În ciuda faptului ca Amy este o fata subțirica, când se arunca peste tine totuși doare.

"Amy dă-te jos de pe mine, ești grea!" am spus, țipând la ea. Ea a chicotit și s-a dat jos de pe mine.

" Hai sa începem." spune ea, ranjind.

Ohh, asta o sa fie amuzant.

~~~

"Arăți sexy!" Amy exclama, eu dându-mi ochii peste cap. M-am uitat în oglinda și am rămas socata, fata din fața mea nu semăna de loc cu mine. Parul meu maro se onduleaza de la mijloc în jos în bucle perfecte, machiajul meu nu era ca al altor fete, dar în schimb era luminos și arata natural. Amy a provocat ochiilor mei un efect de fum cu un creion verde, făcându-i sa iasă în evidenta. Niciodată nu am crezut ca voi arata așa de bine în rochie, chiar dacă nu vroiam. Amy m-a făcut sa port o rochie neagra mulată pana la mijlocul coapselor care îmi îmbrățișa formele. Ea mi-a asortat ținuta cu o jacheta de blugi deschisa la culoare și o eșarfă gri.

"Am făcut bine, nu?" spune, ranjind la mine. Ea purta o pereche de blugi strâmți cu un top mov și o jacheta de lână neagra.

Am țipat la ea. "De ce nu am putut sa port eu ce porti tu acum?"

"Pentru ca am știut ca asta este singura cale cu care te puteam băga într-o rochie, tu niciodată nu vei purta rochii și eu da. Deci suntem chit." spune, zâmbind în satisfacție. "Acum trebuie sa porti astia." zice și îmi întinde o pereche de tocuri. Asta întrece orice măsură! E nu port tocuri. În.nici.un.caz.

"La naiba, nici o șansă." Mi-am luat conversii si m-am incaltat cu ei. "Pentru sfârșit lasă-mă pe mine sa aleg."

S-a uitat urat la mine, dar a lăsat garda jos și a pus ea tocurile în picioare. "Ești pregătită?" zice ea.

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum