Capitolul 14 - Trecutul băiatului rău

35.5K 1.5K 33
                                    

-Emma-

Aiden se holbează la lacul din fața noastră. Luna luminează puternic, făcând ca lacul sa aibă un efect strălucitor. Aiden oftează profund și își trece o mana prin par. "Cred ca trebuie sa încep cu începutul." Am stat tăcută și așteptând ca el să continue. "Cum bine ști, părinți mei sunt directori la o companie de avertisment multi-milionară, Red Falls Avertisement,  și sa fi director la o așa companie mare, înseamnă că ei sunt mai tot timpul plecați sau că nu au timp pentru nimic. De când mă știu am fost crescut dădacă sau o cameristă. Părinții mei nu au avut niciodată timp să îl petreacă cu mine sau să își ia o zi liberă să vadă ce face fiul lor. Crescând fără părinți și dragoste, m-a făcut sa acționez. Fiecare zi la grădiniță, intram în probleme sperând ca părinților mei să le pese de ce am acționat așa, dar din păcate ei nu au venit niciodata, dar asta nu m-a oprit din a încerca." Am văzut cum tristețea își face apariția în ochii lui, am văzut  un copil singuratic care aștepta dragoste și pe cineva căruia sa îi pese de el. Părea așa de sfărâmat, dar am menținut liniștea ca el să continue.

"In prima zi de școală, am făcut uzuala glumă pe care orice copil de șapte ani cu curaj ar fi făcut-o. Am pus super-glue pe scaunul învățătoarei. Când s-a așezat să facă prezența și a încercat să se ridice, scaunul era lipit de fundul ei." Spune Aiden, cu un zambet mic pe buze. "A încercat să se dezlipească de el, dar toate încercările au eșuat. Toată clasa râdea în hohote. Eu, fiind un mic nemernic, stăteam cu rânjetul pe față. S-a uitat prin clasă și a văzut c eram singurul care nu râdea. A știut imediat că eu am fost și a început să țipe. După ce a terminat morala, m-a trimis la director. Eram deja familiarizat, am intrat și am vazut-o pe ea. O fata mică pe scaunul din colț, legănând picioarele în față și în spate. Am știut că era nouă pentru că nu am mai vazut-o înainte. Era îmbrăcată într-o rochie cu floricele și avea părul blond prins în două codițe, ochii ei albaștri au căzut pe mine și imediat s-a intimidat și și-a mutat privirea. Apoi și-a fluturat pleoapele la mine cu un zâmbet larg pe față. Să spun că am fost șocat, ar fi ceva de neînțeles. Am rămas înghețat și limba mea era pe podea deja. A venit spre mine si mi-a zis "bună", mi-a zis că e nouă în oraș și eu eram un idiot împietrit care nu zicea nimic. S-a prezentat, Mia. I-am zis și eu numele meu, bineînțeles ca ăsta a fost singurul lucru pe care i l-am spus. 

Am fost chemat în biroul directorului și am văzut o femeie, care zic ca era mama ei, se ducea spre ea. Am intrat si mi-am primit pedeapsa, iar când m-am întors în clasă am văzut aceeași fetiță mică cu copii în jurul ei. Ea a venit la mine, mi-a apucat mâna, așezamdu-mă lângă ea. Era o fata ieșită din comun, mereu cu zâmbetul pe buze, ea iubea să râdă și să vorbească. Din ziua aceea am fost cei mai buni prieteni. Eram total opuși. Eu eram marele bagabont care intra în probleme în fiecare zi și tipul de care tuturor le era frică, spre deosebire de Mia, care era fata cea dulce și bună pe care toata lumea o iubea." Spune e,l amintindu-și trecutul.

"Ce s-a intamplat?" Am îndraznit. Fața lui Aiden s-a transformat în furie și ura radia din el. Rahat, nu trebuia să întreb asta.

"Mark, asta s-a întâmplat." zice el, amenințător. "Eu și Mia tocmai ce intraserăm în primul an de liceu cu Derek și Matt. Eram entuziasmați, ști, însfârșit eram în liceu și gândindu-ne ca suntem acolo, mă făcea să mă simt și mai șmecher decât eram. Cu mentalitatea asta, urma să intru în probleme și cred că te gandești că Mia era bună și cea mai bună prieteă a mea, m-ar fi ținut departe de probleme, dar ea mereu mi-a spus că este prietena mea și nu o persoană care să vrea să mă schimbe. Într-o zi, după ce m-a prins că am vandalizat școala pentru a treia oară, directorul era sătul pana peste cap de toate astea așa că m-a suspendat pentru restu zilei.

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum