Capitolul 3 - În mintea mea

47.1K 1.9K 275
                                    

- Aiden -

Tot ce fac este sa mă holbez la ea, nu pot sa cred ca m-a contrazis. Emma. Acest nume nenorocit de tocilar este în mintea mea de când s-a ciocnit de mine azi de dimineață. Adica, da, am vazut-o de câteva ori pe lângă scoala, dar nu i-am vorbit niciodată, pana în dimineața asta și bineînțeles am observat ca este foarte drăguță, cu părul saten și moale care ajunge pana la umăr când este prins sus, pomeții ridicați îi fac fata perfectă, pielea ei excelenta și neteda și liniile de pe fata ei sunt perfecte.

Doamne, sunt ca un fan ce vorbste despre celebritatea pe care o iubeste. Treci peste Aiden, e Emma, tocilara. Este una din puicuțele din gramada care le iei după tine. Revino-ti! Încerc sa mă conving. Am surâs la acest gând. Am o gramada de fete care se țin lanț după mine. Sunt Aiden Black ,băiatul rău al scolii și player-ul. Baietii se sperie de mine și fetele mă iubesc. Poți sa îmi zici obraznic, dar eu zic ca sunt increzator.

"Hey omule." aud o voce strigând înainte sa îmi pun casca. Mă uit și îi văd pe cei doi prieteni ai mei facandu-si drum spre mine. Derek Smith și Matt Ryder sunt cei mai buni prieteni ai mei din clasa a treia. Am trecut prin multe rahaturi împreună, ca un trio. Petrecem împreună, bem împreună, intram în numeroase lupte împreună. Drace, suntem cu aceleași fete, bine,dar nu în acelasi timp.

"Care-i treaba?" le-am spus după ce am dat mana.

"Nu prea multe, frate." spune Matt. "Te-am văzut vorbind cu puicuța tocilara cu care te-ai ciocnit mai devreme. Ce? Deja ai atracții pentru ea?" a terminat de vorbit cu o privire amuzata și Derek cu un rânjet.

"Putem vedea ca ti s-au aprins calcaiele." declara Derek dându-mi una în braț.

Mă uit urat la amândoi. Nici în iad nu voi avea atracții pentru o tocilara mai ales sa mă îndrăgostesc de ea. Adică nu îmi place de ea în felul ala, nici măcar nu o știu ca sa o plac. Dar de ce sa ma îndrăgostesc de o fata? Nu se va întâmpla cât timp am o grămadă de fete care sunt gata sa mi-se arunce pe tava. " Nu , Emma este prea tocilara și in mod clar o fata prea cuminte pentru mine. Mie îmi plac alea rele." zic zâmbind, "Dacă știți ce vreau sa zic."

Matt a început sa rada, dar Derek avea o emoție ciudata care îi sclipea în ochi când am menționat-o pe Emma și atunci când a observat ca mă uit la el a întors capul repede spre stânga. Ce naiba a fost asta?

"Frate, am un cuplu de puicuțe care nu mai pot astepta, te bagi?" m-a întrebat Matt.

Am rânjit ,"La naiba, da, sa mergem." zic. Ce mod perfect sa uit de tocilara aia.

~~~

-Emma -

După ce Amy m-a lăsat în fata casei, am intrat și l-am găsit pe Tyler uitandu-se la Tv în sufragerie.

"Hey Ty, la ce te uiți?" spun, sărind pe canapea lângă el. Cand nu am primit nici un răspuns, i-am pus mana în fata "Bună? Tyler?"

"SHH! Emmy, mă uit la Tv." spune uitandu-se urat la mine pentru câteva secunde și apoi întorcăndu-se la treaba lui. Ce copil de gheață.

"Bine atunci." am murmurat, scuturând din cap in timp ce merg spre bucatarie. Când intru o văd pe mama începând sa pregătească cina.

"Bună mama, cum a fost la munca?" întreb. Vezi tu, mama lucrează ca agent imobiliar și tata lucrează ca și contabil intr-o companie publicitara. Părinții mei muncesc din greu ca sa ne suporte pe noi, dar mereu au timp pentru copii lor și sunt recunoscătoare pentru asta. Am cei mai minunați și drăguți părinți.

"Bună scumpo, a fost bine, ca de obicei." răspunde în timp ce pregateste legumele pentru cina. "Cum a fost la scoala? Ceva nou?"

Pai școala a fost linistita, plina de evenimente. Pentru început, m-am lovit de cel mai tare și cel mai remarcabil tip din scoala și aproape l-am avut în clasa aia. Pe urma la prânz în timp ce stăteam la masa, m-am întors si l-am văzut holbandu-se la mine. Dap, a fost o zi normala.

Bineînțeles că nu o sa îi zic asta mamei, o sa îi zic altceva. "Mama e școală, mereu este acelasi lucru."

Ea încuviințeaza și se întoarce sa gătească în continuare. Apuc un mar și mă grăbesc spre scari sa urc la mine în camera ca sa îmi încep temele. Mi-am schimbat hainele, mi-am pus niște pantaloni scurți comozi, gri și un tricou mov și am început sa scot cărțile, rontaind din mar.

După ce mi-am terminat temele, asta pe la sapte, am decis sa mă duc jos și sa o ajut pe mama sa termine mâncarea și sa așez masa. Când masa a fost gata, am luat toți loc incepand sa mâncăm și sa discutam despre ziua noastră.

"Deci, mâine seara l-am invitat pe șeful meu cu familia sa la cina, așa ca vreau sa aveți cel mai bun comportament." spune arătând înspre mine și Tyler. Mi-am dat ochii peste cap. Intotdeauna se comporta asa, când Tyler este problema. Copilul nu știe ce sunt alea maniere. Odată am avut spaghete și el si-a băgat nasul în ele și a mâncat una folosind nara. Pentru mine spaghetele, sunt ruinate pentru totdeauna. Era și felul meu preferat de mancare.

"Are aceasi vârsta cu tine, Emma, și cu siguranță sunteți si în aceasi școală." continua tata. Foarte interesant. Mă întreb cine o fi.

"Care este celălalt nume al șefului tau? Poate îi știu fiul său sau sunt cu el în clasa." îl întreb eu.

"Celălalt nume al lui este Black." răspunde el.

Socul este peste tot prin mine după ce am auzit asta. La naiba,nu, nu poate fi! Spune ca nu e așa! Nu îmi spune ca tatăl lui Aiden Black este șeful tatălui meu.

"Black?" întreb înapoi pentru a clarifica. Spune nu, spune nu.

"Da, Black." spune tata.

Când dracu s-a întâmplat asta?

"Îl cunoști?" întreabă el.

"Um, da, l-am văzut pe lângă scoala de câteva ori." spun, încă sperând ca nu este adevărat.

Tatăl lui Aiden Black este șeful tatălui meu? Unde naiba am fost toți anii astia? Abia vreau sa îl văd prin școală și acum vine și la cina de mâine.

La naiba Doamne, mâine o sa fie cea mai interesanta zi!

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum