Chapter 28 - Friends Beste Friends

25.9K 1K 96
                                    

La media este Lacey


Capitolul 28 - Prietenii, Cei Mai Buni Prieteni

-Amy-

"Amy." am auzit o voce blanda strigandu-ma. Am ignorat zgomotul si m-am intors pe burta, acoperindu-mi capul cu patura.

"Amy" am auzit iar acea voce strigadu-ma, de data asta mai iritata. Vocea asta incepe sa ma enerveze, dar imi era prea lene sa-mi deschid ochii si sa vad cine este sau macar sa ma iau de ea.

"Sti ce, gata cu frumosul." m-am incruntat la acea afirmatie. Oricine era, nu era frumos sa-mi intrerupa somnul. Dintr-o data mi-am simtit plapuma calduroasa si perna smulse.

Eram nervoasa, am prins plapuma si am smuls-o. Acel cineva a cazut pe pat cu un oftat zgomotos. Stateam in picioare in pat si dadeam cu plapuma in acea persoana. Ha! Ce zici acum, nesuferitule!?

"Amy! Amy, opreste-te! Sunt eu!" persoana a urlat si m-am uitat in jos, dand de Matt.

"Matt, ce dracu'?" m-am uitat la ceasul de pe noptiera, care arata 7:30 am. "Matt, e sapte jumate! Ce dracu faci aici asa devreme, sambata?" am tipat la el. Matt doar se uita la mine cu o privire inocenta pe fata lui minunata. Vroiam sa-l sarut, dar mi-am reamintit ca sunt suparata pe el.

"Ai telefonul meu." a zis simplu. M-am uitat urat la el si am cazut inapoi pe pat.

"Matt, e pe masuta de cafea din sufragerie. Exact acolo unde l-ai lasat aseara cand ne uitam la film. Puteai sa il iei pur si simplu si sa pleci nu sa ma trezesti pe mine." i-am intors-o.

"Nu puteam sa vin pur si simplu si sa nu-mi vad frumoasa iubita." a zis el, zambind si lasandu-se pe spate cu mainile sub cap. Am rost la ce a spus si i-am dat una peste umar. Stia ca daca spune lucruri de genul m-ar face sa ma inrosesc ca un semafor.

"E prea devreme pentru asta." am zis, incercand sa acopar rosata. Matt doar a chicotit.

"Ce faci azi?" a zis el, tragandu-ma langa el. L-am luat in brate si mi-am odihnit capul pe pieptul lui.

"Voi iesi cu Emma toata ziua. Nu am mai avut o zi ca intre fete de multa vreme. " l-am luminat. "Tu?"

"Probabil ca o sa stau cu Lacey. Ma simt de parca nu am mai stat de o vesnicie cu ea." a zis Matt, mangaindu-mi parul. Am zambint la cuvintele lui. Lacey este sora mai mica a lui Matt, are patru anisori! Este satena si are niste ochi albastri uriasi care o fac sa para si mai inocenta decat este deja. Am intalnit-o de cateva ori si m-am indragostit de ea instant. Esta ca sora pe care nu o s-o am niciodata.

"Aww, nu esti tu cel mai dulce frate?" l-am tachinat. Matt nu a comentat nimic, doar si-a dat ochii peste cap. Este un frate minunat, nu conteaza ce, mereu isi face timp pentru Lacey si e mereu acolo cand are nevoie. E adorabil!

Eu si Matt am mai stat cateva minute imbratisati pana cand a zis catrebuie sa plece ca sa ajunga inainte sa se trezeasca aia mica. Ne-am ridicat si Matt si-a luat telefonul, sa nu-l uite din nou, si l-am condus pana jos. "Cum ai intrat aici?" am intrebat.

"Am metodele mele." a zis, ranjind si eu doar mi-am dat ochii peste cap. "Usa din spate a fost deschisa." a zis el, dand din umeri.

M-am uitat urat la el. "Pe bune? Am crezut ca am incuiat-o aseara."

"Se pare ca nu ai facut-o, dar te rog sa faci. Nu vrei sa intre niste ciudati."

"Ca tine?" am zis, ranjind si Matt doar a ras.

"Serios vorbind, incui-o. Nu vreau sa ti-se intample ceva, mai ales de cand il acem pe Mark dupa noi." a zis el serios si eu am aprobat.

"O voi face, dar e dragut sa stiu ca iti pasa." am zis, zambind.

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum