Capitolul 11 - Aflând mai multe despre domnul nesuferit

43.5K 1.6K 89
                                    

-Emma -

"Emma." Se aude o soapta.

"Emmaaa." Aceasta continua. Mă întorc pe partea cealaltă încercând sa ignor persoana enervanta. Mi-am pus plapuma în cap pentru a bloca orice zgomot și razele soarelui care luminau camera.

"EMMA MARIE MILLER!" Persoana tipa. Ugh, taci naibii! Plapuma a fost trasa de pe mine și după aruncata de mai multe ori peste fata mea. "Emma, ridica-te odată! Avem școală!" Mi-am deschis ochii și am văzut monstrul de lângă mine.

"Taci dracului odată, Amy, înainte sa iau plapuma și sa ți-o bag în gura." Am tipat, ridicându-ma din pat. M-am uitat în oglinda la parul meu, care aseară era în bucle perfecte, acum era răvășit. Am fost atacata de o pasare aseara? Mi-am dat cu degetele prin el pentru a îl mai descurca puțin, sfarsind legat intr-un un coc dezordonat. "Cat e ceasul?"

"7:15 AM." Amy răspunde. 7:15? Ea știe ca școală nu începe pana la 8:30?

"Știi ca școală nu începe pana la 8:30, nu?" Ea a aprobat.

"Da, stiu, dar m-am gândit ca ti-ar plăcea sa luam micul de jun la restaurantul tău favorit." Spune ea ranjind. Urechile mi s-au lungit când am auzit asta.

"La John?" Am întrebat încântată. Ea a aprobat și a zambit. Frate, fata asta îmi știe slăbiciunile de dimineață!

"În plus, am știut ca este singura cale sa te scol din pat înainte de 8." Mi-am dat ochii peste cap la ea și am sărit din pat. Singura chestie care mă poate scoate din pat la șapte dimineață este mâncarea.

Mancarea bună!!

Pentru inceput, ne-am îmbrăcat si am fost gata pentru școală. Amy și cu mine am ieșit la John. John este un restaurant din orașul nostru, Red Falls, în care mâncarea îți lasă gura apă. Dacă as putea, aș lua toate meniurile de acolo, dar din păcate, părinții nu îmi permit asta. Părinți stupizi. Majoritatea din copiii de la noi din scoala ies aici, în localul asta, destul de des, iar unii chiar lucrează aici.

Amy a parcat mașina și noi am sărit din ea, indreptandu-ne spre restaurant. Chiar și așa devreme, restaurantul e plin cu oameni care vin și pleacă. Eu și Amy am intrat și ne-am așezat în cabina noastră obișnuită. Chelnerița a venit și ne-a luat comanda, eu am comandat o stiva de clătite, ouă, bacon, o brioșa cu afine și un suc de portocale. Hei, ce pot sa spun? Eu și mâncarea avem o relație minunată.

Amy și cu mine am vorbit despre școală, în timp ce mancam, pentru ca avem școală în curând. Eram încântată de micul meu dejun. Vezi, eu și Amy venim aici o data pe luna pentru a lua micul dejun. Este tradiția noastra, așa ca, continuam sa o facem în timpul scolii, nu cred ca se va termina așa de repede aceasta tradiție.

Odata ce am terminat, Amy s-a dus sa aducă mașina și eu am plătit, când sa mă întorc de la casă, mi-am scăpat telefonul în neindemanarea mea. Am dat sa îl iau, dar altcineva s-a aplecat inaintea mea și l-a luat. Mi-am întins mana pentru a-mi lua telefonul de la acea persoana, dar și-a tras mana făcându-ma sa mă uit în sus pentru a vedea cine era persoana.

"Măi! Bună, dragoste. Îți amintești de mine?" O voce adâncă a vorbit. Uitându-ma în sus am văzut acei ochi albastrii pătrunzându-ma. Mark. "Ahh, văd ce faci."

Am înghițit în sec și am păstrat liniștea. Ce face aici? "Nu te îngrijora dragoste, nu te voi răni." Spune el cu un zâmbet ironic pe fata.

"Ce vrei?" Am spus cu curaj, dar în interior mă zbătea ca naiba. Tipul ăsta poate sa fie asa de înfricoșător.

"Oh, acum suntem curajosi? Îmi place." Spune, făcându-mi cu ochiul. Dacă nu as fi fost atât de speriata de el și dezgustata de atitudinea lui, as fi roșit. "Nu vreau numic, dragoste, dar, ce mă ingrijoreaza, este de ce o frumoasa ca tine sta prin preajma unui tâmpit ca Aiden." Acum vreau sa îl pocnesc pe idiot. Aiden, tâmpit? Nu prea cred. Tipul ăsta are niște probleme. I-aș fi spus asta dacă nu îmi era atât de frica de ceea ce putea sa îmi facă. Al dracului tip înfricoșător. Mi-a dat telefonul înapoi și l-am luat repede. Când am făcut-o, el mi-a prins încheietura într-o stransoare puternica, mutându-ma mai aproape. "Ne vedem pe aici, Emma." Cu asta mi-a dat drumul la incheietura și a ieșit din restaurant lăsându-ma socata.

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum