Chapter 31 - This is Not the End : Pt 2

18.4K 947 55
                                    

Capitolul 31 - Asta Nu Este Sfarsitul : Partea a2-a

-Amy-

„Nick! Ridica-te lenesule!" am tipat intrand in camera intunecata a lui frate-miu. M-am asezat pe spatele lui si am inceput sa sar. „Haide. Hide, haide!" am repetat la infinit, batandu-l peste cap cu plapuma.

„Amy, taci naibii din gura si iesi!" a marait el, intorcandu-se si dandu-ma jos din pat.

„Nick, tocmai am incercat sa fiu o sora draguta si sa te ajut sa nu intarzi la ora care incepe in cincisprezece minute." Am exclamat ridicandu-ma de pe podea.

Nick si-a ridicat capul imediat si s-a uitat la ceas. „Rahat!" a tipat, sarind din pat. „Nu puteai sa vi mai devreme?" a intrebat, luandu-si haine din dulap.

Mi-am ridicat o spranceana la el. „Scuza-ma, dar este treaba mea sa ma asigur ca ajungi la ore? Nu, nu prea cred, esti un nemernic la colegiu', unde voi intra si eu, asa ca te poti trezi singur si sa te duci la scoala!" am raportat.

„Bine, bine. Scuze. Merci ca m-ai trezit." A zis, ducandu-se la baie. „Chiar daca esti enervanta uneori si demonica, esi o sora buna." A zis el ranjind, apuncandu-ma de obraji.

I-am palmuit mana. „Modul tau de a face complimentul si insulta tot una." Am zis, mangaindu-mi sarmanii obraji, frate-miu chicotind. „Du-te si te pregateste. Nu ai timp sa stai."

„Da, sa traiti." A zis, dandu-mi un salut. Mi-am dat ochii peste cap la el, iesind din camera si coborand scarile sa ma duc la micul-de-jun. Doua minute mai tarziu, Nick era in bucatarie, improspatat.

„Aici." Am zis, aruncandu-i un baton cu cereale, pe care l-a bagat in gheozdan. „Oh, ia si asta." I-am zis aruncandu-i si o doza de suc de portocale.

A prins-o, a deschis-o si a luat o gura mare. „Merci, Ames." A zis, luandu-si cheile de la masina si zburand pe usa. Jur ca uneori Nick se poarta ca un copil de zece ani si eu sunt mama care are grija de el. Ma simt batrana si am doar 17 ani pentru numele lui Dumnezeu!

Mi-am luat cerealele si am deschis frigiderul ca sa iau si laptele, dar o cutie de tort albastra mi-a atras atentia. Cand m-am uitat aseara in frigider nu era. Stiu ca ai mei nu ar cumpara tort. Probabil ca Nick a facut-o. Ei bine, hai sa vedem.

Am luat cutia si am pus-o pe masa, deschizandu-o. Inauntru era un tort minunat, de un albastru incredibil, decorat cu petale albe de martipan. Admiram frumosul tort din fata mea. M-am uitat deasupra cutiei si era o foaie cu nimele meu. Cine mi-ar da mie un asemenea tort si pe ce motiv? Am deschis foaia si am inceput sa citesc.

'Draga Amy,

Un tort dragut, nu-i asa? M-am gandit ca vei admira asa ceva. Nu stiu multe despre tine, dar stiu suficient. Culoara ta preferata este albastru ca oceanul. Iubesti florile, crini ca de exemplu.

Poate ca nu ai luat parte la acel plan, dar preenta ta tot a fost acolo. De asta am rezut ca este alarma pentru a ma ingrijora. Nu te implica mai mult decat esti, Amy. Vei regreta enorm.

Bucura-te de tort.

P.S. Ar trebuii sa repari incuietoarea usii din spate.

-Mark'

-Matt-

„Matty! Fa-mi si mie clatite, te log." Exclama ea, agatandu-se de piciorul meu.

„Lacy, da-te jos de pe piciorul meu." Am zis, incercand sa merg.

„O sa ma dau, daca spui da." M-a confruntat ea. M-am uitat la ea surprins ca a facut asta. „S-a plans, facand o fata de catel.

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum