Capitolul 4 - Cina cu familia Black

45.6K 1.9K 83
                                    

-Emma-

"Ce? În nici un caz!" exclama Amy în timp ce își închide dulapul. Doar ce am terminat sa îi povestesc despre informația pe care am aflat-o seara trecută. "La dracu, eu încă nu pot sa cred."

"Shh, renunță." am spus dojenind-o cum face o mama copilului care îi provoacă îmbufneli. Atrage atenții nedorite pe hol și chiar nu vreau ca elevii sa își bage nasul în treaba mea. Elevi prosti.

"Cum ai putut sa nu știi ca tatăl lui Aiden este șeful tatălui tau? Unde ai fost toată viata?" spune neîncrezătoare

"Hey! În apărarea mea, el niciodată nu a ieșit la iveala pana acum." spun, "Nu e vina mea ca tata nu a menționat despre el, ce ar trebui sa fac, sa fiu ceva de genul 'Hey tata, sunt doar curioasa, care este al doilea nume al șefului tau și are cumva un fiu de care sunt atrasa si merge cu mine la acelasi liceu?'"

Zic și îi arunc o privire ascuțită. Ea își da ochii peste cap, mergand spre ultima clasa împreună încercând sa navigam printre alți elevi de pe hol.

"Știi ca nu asta am vrut sa spun." spune ea la un moment dat. "Tot ai fi aflat."

"Nup, niciodată." spun în timp ce intram în clasa și ne așezăm la bancile obișnuite.

"Deci, ce vei face diseara?" intreaba ea.

"Ei bine, nu este nimic ce pot face, doar trebuie sa mă comport ca atare, sa încerc sa fiu drăguță și politicoasa cu Aiden. Tata vrea ca aceasta cina sa fie reușită. Nu vreau ca din cauza lui Aiden sa se strice tot."

"Da, am inteles, dar trebuie sa mă suni după cina sa îmi spui cum a mers, bine?"

Am confirmat și mi-am întors privirea spre profesorul care tocmai a intra în clasa.

(transpunere)Clasa a dispărut și tot ce îmi amintesc este ca Amy mă lasă în fata casei.

"Sa mă suni după ce se termina cina, bine?" striga ea din mașină. I-am răspuns cu un 'bine' și a plecat. Am intrat în casa și aroma delicioasa de mancare îmi navali simturile, lasandu-mi gura apa. Mama sta lângă aragaz și amesteca într-o oala, iar eu m-am așezat pe scaunul de lângă contor.

"Mama, de ce atunci când avem musafiri pregătești mâncare delicioasa și când suntem doar noi, nu?" am întrebat-o luand un bob de strugure și aruncându-l în gura.

"Ce? Spui ca nu îți place cum gatesc?" tipa la mine în gluma. Mama mea este un bucătar extraordinar, trebuie sa te ferești atunci când gătește tata. Crede-mă, stai departe de el și de mâncarea lui.

Am chicotit. "Toate astea pentru șeful tatei?"

"Dap, noi trebuie sa facem o impresie buna. Asta l-ar putea ajuta pe tatăl tău sa primească promovarea dorită." răspunde ea.

Am dat din cap și am băgat mai multe boabe de struguri în gura. Iubesc strugurii, sunt yummy.

"Ai nevoie de ajutor?"

"De fapt, am nevoie sa aranjezi masa și sa te duci sa te îmbraci. Oaspeții noștri vor sosi într-o ora." M-am uitat la ceas și ora arata 4:45. Bine, sa ne mișcăm!

După ce am terminat de aranjat masa, am mers în camera mea și mi-am ales o ținută care consta într-o rochie pana la genunchi de culoarea piersicii și fără mâneci cu top crem la care am asociat o vesta alba tricotata și niște balerini crem. De obicei nu mă îmbrac elegant la cina, dar trebuie sa facem o impresie buna și, ei bine, am vrut sa arat drăguț. După dus m-am îmbrăcat, mi-am buclat parul, m-am machiat simplu. Când am terminat am aruncat o privire la ceas 5:40 PM . Am mai aruncat o privire în oglinda înainte de a cobora pe scări. Cand am ajuns la parter, soneria ușii a sunat si tata s-a dus sa răspunda, eu alaturandu-ma mamei și fratelui meu.

"Michael, mă bucur sa te vad" aud o voce adâncă ca ii spune tatei.

"Și eu mă bucur sa te vad, James" răspunse tata și s-a dat într-o parte sa permită oaspeților sa intre.

Când l-am văzut pe Aiden am ramas uimita. Ciupește-ma ca sa mă trezesc. Purta o cămașă albastra cu primul nasture desfăcut astfel incat puteai sa îi vezi mușchii și mânecile suflecate pana la coate, pantaloni albaștrii, parul era ciufulit ca și cum atunci s-ar fi trezit, având o șuviță rebela căzută pe frunte. M-am uitat sus la fata lui și l-am văzut ranjind ceea ce m-a făcut sa mă înroșesc puțin. Frate! Știe ca îl cercetez și ca mă holbez la el.

"James, mi-ai cunoscut sotia, Sophia" spuse tata.

"Da, am cunoscut-o. Îmi pare bine sa te văd din nou." a răspuns politicos. Mama a aprobat și l-a întâmpinat pe el și pe soția sa cu un zâmbet.

"Acestia sunt fiul meu , Tyler și fica mea, Emma" ne-a prezentat tata și pe noi.

"Ma bucur sa va cunosc." Dl. Black spune zâmbindu-ne.

"Și eu mă bucur sa va văd, Dl. Black" îi răspund zâmbind.

"Te rog, spuneți-mi James. Aceasta este soția mea Carol și fiul meu Aiden." spune arătând spre soția sa și Aiden care se uita intens la mine. Am ridicat o sprânceană la el și m-am întors sa îi salut mama.

"Ma bucur sa va cunosc Dna. Bla-" înainte sa termin am fost trasa într-o îmbrățișare de către mama lui Aiden.

"Te rog, spune-mi Carol" exclama ea.

"Um bine...Carol." spun zâmbind, după formulele de politețe ne-am așezat la masa și surprize, surprize, Aiden stătea lângă mine.

Cina a fost delicioasa, nu am dat atenție conversațiilor. Am fost foarte ocupata sa îmi umplu farfuria pana când am simțit o lovitura de genunchi în piciorul drept, m-am întors spre Aiden și l-am văzut stand inocent și mancandu-si tacticos mâncarea, l-am lovit și eu și m-am uitat la fata lui pe care se citea durera. Am zâmbit satisfăcută și mi-am continuat cina, brusc am simțit o mana care m-a apucat de genunchi, am scos un icnet și m-am întors spre Aiden care zâmbea, arătându-și gropitele. Am încercat sa îi îndepărtez mana, dar nu am reușit și îi simțeam mângâierile pe genunchi, mișcările lui provocandu-mi fiori în tot corpul. De ce face asta? Ce nenorocit.

"Emma" mă striga mama.

"D-d-da, mama?" ma bâlbâi deoarece Aiden continua sa îmi mângâie genunchiul mișcând mana mai cu putere. Mulțumesc lui Dumnezeu ca nimeni nu îmi poate vedea nervozitatea.

"Ați putea, tu și Aiden, să aduceți desertul din sufragerie?" întreabă, uimita de reacția mea. Am dat din cap și am fugit la propriu din bucatarie.

M-am rezemat de stâlp încercând sa îmi calmez pulsul, pana ce am auzit niște pasi ieșind din bucatarie, și când m-am uitat era Aiden care ranjea si venea spre mine.

"Ce dracu a fost asta?" am șuierat mergând spre sufragerie.

"Ce a fost ce? Nu am nici o idee despre ce vorbesti" a raspuns, zâmbind și mai mult văzând cât sunt de frustrată.

"Idiot ciudat." am murmurat.

Atunci am simțit căldură buzelor sale pe urechea mea. "Nu ți-am spus, ți-am găsit slăbiciunea, prințeso? Simți ceva pentru mine, nu-i asa?" Aiden șoptește în urechea mea trimitandu-mi fiori în tot corpul. Am încercat sa ignor sentimentele și m-am întors cu fata la el.

"Nu am nici o idee despre ce vorbesti." spun cu nonșalanta.

"Cred ca știi, iubito, sau, altceva, te înroșește când sunt lângă tine sau când te ating." spune Aiden."Cred ca ști exact ce spun." apuca tava cu tortul de ciocolata dispărând din sufragerie. Am luat farfurii și șervețele și m-am îndreptat și eu spre bucătărie.

Desertul a fost servit și știu ca Aiden își ferește privirea de mine, dar eu nu mă puteam gândi decât la cuvintele lui.

Când s-a terminat intalnirea, ne-am luat la revedere de la familia Black și eu am urcat la mine în camera și mi-am schimbat hainele cu pijamalele.

Adică da, il găsesc foarte atractiv si sexy. Chiar îl plac. Îl plac, adică....îl plac? Doamne, e un nenorocit. Dar pentru nu știu ce motiv, aroganta lui mă atrage și mai mult. Am oftat și m-am răsucit intr-o parte și am îmbrățișat plapuma. Nu mai vreau sa mă gândesc la el așa ca abandonez acest gând și cad într un somn adânc.

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum