Capitolul 19 - Întâlnirea

38.9K 1.5K 266
                                    

-Emma-

"Oh, Doamne! Știam eu! Știam eu!" Exclamă Amy, în timp ce conducea. Tocmai ce am terminat de povestit întămplării din ziua anterioară și e în extaz, după cum poți vedea. "Ți-am zis că te place, dar tu nu și nu." Spune, coborând din mașină și îndreptându-ne spre școală.

"Da, bine. Ai avut dreptate!" Am zis, dându-mi ochii peste cap și mergând de-a lungul holului, spre dulapuri. Nu să renunțe niciodată la subiectul ăsta.

"Nu, nu o să renunț niciodată la subiectul ăsta." Spune, cu un rânjet. Vezi! Ți-am zis. "Deci, in seara asta este intalnirea." Zice, aruncându-mi o privire sugestivă. Obrajii au început să îmi ardă. În seara asta este prima mea întâlnire cu Aiden. Frate, sună atât de ciudat! Prima mea întâlnire cu Aiden. Nu acum mult timp, eram străini și acum mergem la prima întâlnire. Huh, nu m-am gândit niciodată că o să se întâmple asta. Amy m-a apucat de braț.

"Auuuu! Ce dracu, Ames?" Am zis, îmbufnată. Rezistând cu mare dificultate în strânsoarea ei de bărbat.

"Uită-te ce e pe dulapul tau!" Spune, aproape țipând, arătând spre dulap. M-am uitat și am văzut un plic pe care scria, de mână, Emma. Nu am văzut niciodată un scris de mână atât de frumos.

"Vrei să te calmezi? Ești mai entuziasmată decât mine." Mi-am dat ochii peste cap.

"Sunt doar foarte fericita pentru tine!" zice Amy, topăind.

Mi-am pus mâna pe umărul ei pentru a o ține să nu zboare în tavan și pun pariu că dacă i-aș da drumul,  asta s-ar întâmpla. "Amy." Am zis, ușor. "Este doar o întâlnire."

S-a oprit din țopăit și mi-a aruncat o privire urâtă. "Oh, haide, Em! Încetează să fi atât de calmă, știu că și tu ești nerăbdătoare. Tipul pe care îl placi de atât de mult timp te place, în sfârșit, reciproc și te-a invitat la o întâlnire." Asta m-a făcut să rânjesc puțin. Chiar sunt a naibii de nerăbdătore pentru că nici într-un milion de ani nu m-aș fi gândit că Aiden mă place. "Vezi!" Zice ea, dându-mi un ghiont în umăr.

Mi-am dat ochii peste cap si am luat plicul de pe dulap si l-am deschis. 'Bună, iubito! Deci în seara asta este întâlnirea noastră. Frate, nu sună ciudat? În fine, am vrut să fac ceva romantic, dar cum ști, nu sunt tipul ăla de băiat, dar sunt dispus să încerc pentru tine. Ei bine, abia aștept întârnirea de diseară și nu, nu o să îți zic ce este sau unde mergem, dar îți voi da indicii și am decis să fac lucrurile să fie mai interesante. Restul zilei vei găsi diverse carduri, în diferite locuri în care vei fi și în interiorul lor va fi un cuvânt cheie. Acum, dechide-ți dulapul'.

Am făcut cum a zis scrisoarea și mi-am deschis dulapul, acolo era doar un trandafir rosu.

'În fiecare loc unde vei găsi cate un plic, va fi câte un trandafir și pun pariu ca acum ești la fel de roșie ca si el.'

Mi-am atins obrajii și sunt sigură că sunt roși. La naiba, nici măcar nu e aici și tot mă face să roșesc.

'Iubesc când roșești, deci nu îți face griji dacă arăți ca o roșie cu mine și nu încerca să mă cauți pentru că nu mă vei găsi pe nicăieri azi, te asigur. Bucură-te de căutare. ~Aiden'

Am închis scrisoare și am mirosit trandafirul din mână. Nu pot să cred că ar face atâtea pentru o singură întâlnire. Mă face să mă simt specială. Chiar mă place dacă își bate capul atât.

"Ooh, a fost atât de adorabil!" Zice Amy, de după umărul meu.

M-am întos spre ea. "Chiar trebuia să citești scrisoarea?"

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum