Yine bir duyuru ve yine ben ;)

8.2K 190 23
                                    

Merhabalar arkadaşlar,

 Bu ara ne çok duyuruyla gelir oldum. Bunun için anlayışınıza sığınırım arkadaşlarım :)

Uzun zaman oldu başlığımızda olmayalı. İnşAllah hepiniz iyisinizdir ve her şey yolundadır :) Sizlere Sen Geldin Bahar Geldi hakkında değil fakat başka haberlerle geldim.  Umarım haberlerim hoşunuza gider ;)

Yeni hikayemizi merak eden arkadaşlar için küçük bir duyurum olacak. Hikayemizin tanıtımını ekledim. Yalnız bölümlerin eklenmesi için biraz daha beklememiz gerekecek. Biliyorsunuz hikayelerimi tamamlayıp, yayınlıyorum. Bu yüzden de biraz daha zamana ihtiyacım var fakat sizlerin beklediğinizi bildiğimden ara ara küçük sürpriz alıntılar yapmaya çalışacağım. Umarım yeni karakterlerimizi de seversiz ve beni yalnız bırakmazsınız. :)

Hikaye linkini hem buraya hem yorum kısmına ekliyorum ve sizleri bekliyorum  ;) <3

http://www.wattpad.com/story/33785379-a%C5%9Fk-m%C4%B1-gurur-mu

Bir haberim daha var arkadaşlar. Sizlerle şimdiye kadar hep ekranlar aracılığıyla ve birbirimize yazdığımız satırlarla buluştuk. Kısmet olursa Ankara'dan sonra İstanbul'da yaşayan arkadaşlarımızla da yüz yüze görüşmek için güzel bir şansımız oldu. Bu benim için çok özel ve güzel bir şey. Sizlerle tanışmak ve kucaklaşmak isterim, tabi sizlerde isterseniz :)) Allah izin verirse 7-8 Mart günleri İstanbul CNR Kitap fuarında, 13-16 saatleri arasında yüz yüze tanışmak için gelecek arkadaşlarımızı bekliyor olacağım. Umarım beni yalnız bırakmaz ve yanımda olursunuz. Şimdiden heyecanla ve büyük bir merakla sizlerle tanışacağım anı bekliyorum.

Parola Yayınlarının düzenlemiş olduğu bu etkinlikte kısmet olursa birbirinden güzel kitaplarıyla sizlere güzel anlar yaşatan Müjde Aklanoğlu, Hasret-Koku kitabının yazarı Esra Yıldız ve Psikopat kitabının yazarı Sena Yağmur Yalçın (Anesrum) arkadaşlarımızla da birlikte olacağız. Bizler kısmet olursa sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz umarım sizlerde bizleri yalnız bırakmaz ve hep birlikte çok güzel iki gün geçiririz.

Fuar bilgilerini hem buraya yazıyorum hem de fotoğraf olarak ekliyorum. :)

CNR Kitap Fuarı

Hal:5 Stand:O10

Yeşilköy-İstanbul

Her şey için şimdiden çok teşekkür ederim. Sağ olasınız, var olasınız. Allah'a emanet olun :)

Sen Geldin Bahar Geldi - Mevsim Serisi 2 (Kitap oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin