Frică(editat)

4K 181 0
                                    

Aiden pov.

  Fără să mă gîndesc de două ori, m-am aruncat în piscină, încercînd să înot cît de repede puteam. Pe lîngă faptul că am aruncat-o în apă fără să mă asigur dacă știe să înoate, am aruncat-o tocmai undeva la mijlocul piscinei, unde apa e mai adîncă de doi metri, iar ea, mică de înălțime, nu ar fi putut ieși la suprafață, chiar dacă ar fi atins pămîntul.

   În cîteva secunde, totuși, am văzut-o. Mă usturau ochii din cauza că îi țineam deschiși sub apă, dar asta nici nu se compara cu ceia ce simțea Izabella în acest moment. Speram din tot sufletul să nu fie prea tîrziu, iar starea ei să devină mai rea.

   Părul ei plutea în jurul trupului, avea ochii închiși, și semăna foarte mult cu o ființă minunată a Oceanului. Dar nu am stat să o admir prea mult, înțelegând că, astfel, risc să îi pun în pericol viața și mai mult.

  Am apucat-o de mînă şi am tras-o la suprafaţă. Era ușoară, dar apa făcea aceasta încercare cu mult mai grea, de parcă voia să o țină,atît de frumoasă, pentru sine. De cum am ieșit la suprafață, am strîns-o puternic în brațe, de parcă apa ar fi putut să mi-o ia înapoi. Spre marea mea fericire, Izabella a început să tușească imediat de cum a dat de aer, ceia ce însemna că totul nu era chiar atît de rau. Totuși, asta nu o va convinge să mă ierte mai ușor.

   Continuînd să tușească, și-a ridicat ochii spre mine, iar eu nu am stat să pierd nici o secundă.

-Îmi pare rău! Nu am ştiut că nu ştii să înoţi şi...

  Am fost întrerup cînd Iza ma împins cu mîinile, astfel despărțindu-se de mine. Imediat a început să se scufunde din nou, dar de data asta am strîns-o și mai tare la piept , fiind gata să îi opresc o altă încercare de a se îneca.

Izi(Izabella)pov.

  Am simţit o mînă caldă ce mă trage şi brusc am fost deranjată de lumină soarelui, stringîndu-mi involuntar ochii și începînd să tușeșc. Gîtul a început să mă ardă, iar după ce am scăpat de puțina apă ce a reușit să se acumuleze în plămânii mei, am inceput sa inspir aer de parcă peste cîteva clipe se va termina din nou.

   Continuînd să tușesc, mi-am ridicat privirea spre persoana care m-a scos de sub apă, și am deschis gura pentru a spune "multumesc" și a nu rămîne cu datorii, dar am fost puțin uimită să îl văd pe Aiden.

-Îmi pare rău! Nu am ştiut că nu ştii să înnoţi şi...

  Mă privea în ochii. Eu eram înfiorată. Simţeam că în orice moment mă va lăsa să mă scufund din nou şi mai mult! Mă va împinge la fund şi mă va ţine acolo pînă mor. Îmi era din ce în ce mai frică de asta, de aceia l-am împins. Nu s-a mișcat deloc, în schimb eu m-am depărtat de el și am inceput sa fiu trasă la fund din nou.

   Brațele lui Aiden mi-au înconjurat trupul și m-au strîns într-o îmbrățișare, iar de data asta, chiar dacă imi era la fel de frica, am rămas așa. Dacă nu ma va îneca el, prefer să suport așa, deasupra apei, decît să mă înec singură.

  Cu toate că credeam că o să mă omoare, Aiden m-a dus la mal. Cum am simţit plita albastră sub mine am răsuflat uşurată. Era fierbinte, dar nu se compara cu fierbințeala din plămâni pe care am simțit-o cît timp mă scufundam. Am continuat sa tușesc de cîteva ori, pînă cînd cineva nu mă apucat de umeri, făcîndu-mă să privesc în sus. Era Sanda, cu o față foarte îngrijorată și cu o privire de om care e gata să îi omoare pe toți din jur.

-Iz'! Eşti bine?! Avea vocea tremurătore, și am înțeles că și-a făcut griji pentru mine. Îi eram recunoscătoare pentru asta, deoarece eram sigură că e sinceră. Ochii ei îi divulgau toate secretele. Am încercat să zambesc puțin, pentru a o liniști.

Bad Girl volumul I(în curs de editare)Where stories live. Discover now