Gelozie

2.7K 141 15
                                    

Sincer sa va spun,nu am simtit gelozia niciodata.Putin imi pasa unde se duc si ce fac fostele mele iubite "de pat".Si nici nu am simtit niciodata ca vreau sa omor pe cineva,nici nu am stiut ca gelozia este atit de dureroasa.Ti se stringe sufletul si crezi ca vei muri,defapt nu crezi dar o implori pe moarte sa vina,caci durerea era insuportabila.Pe linga gelozie simteam si ura.Ura fata de mine si parere de rau ca nu merge la intilnire cu mine ci cu altul.Desigur ca acel "altul"avea sa plateasca pentru durerea mea.Asta este clar.

O priveam inca socat.Izabella s-a intors spre mine si ma privea curiosa.

-Cei,Aiden?Nu ma crezi in stare sa merg la o intilnire?ma itreaba ea cu un zimbet mindru pe fata.

-Mda...Am crezut ca nu poti...murmur,dar sa ma auda.

-Pai vezi prea bine ca pot!spune incruntindu-se si se intoarce.Ok!Cred ca Victor ma asteapta in fata blocului.Este un tip foarte punctual!spune uitinduse sugestiv la mine,dar adresindui-se Alexandrei.

-Ok!Sa te distrezi!spune Alex ca o mama protectoare.Si sa nu faceti prostii!spune incruntinduse teatral.

-O sa facem!spune zimbind si iese pe usa.

Pentru un moment am crezut ca acel:"BA O SA FACEM!"era defapt pentru mine,deaceia am ramas cu ochii pe usa.Deci Victor il chiama pe desteptul si punctualul ce mi-a luat-o pe Izi a mea.Micutul Victoras o sa-mi plateasca scump!

Izabela pov...

Am iesit rapid din bloc.Nu voiam sa par o rasfatata care sta cu orele in fata oglinzii ca sa se asigure ca nimic nu lipseste,pentru ca si-ar face impresia grezita.Defapt..cred ca Alex a intracut masura cu machiajul.Eu pentru nimic in lume nu mi l-as fi facut.Dar recunosc ca parul si rochia arata perfect,deparca acum am iesit de la coafor si de la stilistul cel mai mare din Amerisca sau USI sau ceva de genu.

Desigur ca fata lui Aiden m-a lasat putin confuza.Accentuez putin,pentruca putin imi pasa de parerea lui.Parca era trist,curios,surprins dar in acelasi timp gelos.Defapt cred ca era mai mult confuz.Crede ca ma voi indragosti daca timp de 5 ani nu-mi va da pace in scoala.Poate are dreptate,dar doar il plac,desi il plac putin si pe Victor.E dragut.

Cum era de asteptat.Victor ma astepta in fata blocului.Dupa citeva saluturi si citiva:"Ce mai faci?" am urcat in masina sa alba si am pornit spre cafenea.

...

Dimineata urmatoare m-am trezit cu o uimitoare buna dispozitie.Nu va ginditi la ceva gen:Am simtit un piept tare sub capul meu si am dat de ochii verzi a lui Victor!" sau "Noaptea trecuta a fost uimitoare!Victor a fost tandru,dar si animalic cu mine!Prima mea noapte de dragoste a fost super!",deoarece nici una,nici alta nu era adevarata.Si ca sa va dovedes,m-am trezit singura,la mine acasa nu in casa lui Victor,si nu,nu va mint fara nici o jena!Nici macar nu ne-am sarutat!Sincer!

Aveam dispozitia buna doar pentru ca am avut o intilnire uimitoare si nu,nu ne-am culcat,nici macar nu ne-am sarutat.Dar de acum inainte,Victor e iubitul meu.

Bad Girl volumul I(în curs de editare)Where stories live. Discover now