Las-o bai in pace!

2.6K 137 1
                                    

Exact!Plîngeam.Şi deşi ştiam că lacrimile nu mă ajutau cu nimic,plîngeam fără ca să mă pot opri.Deşi...lacrimile mă linişteau.Prin ochi şi lacrimi se vărsa şi tristeţea din sufletul meu.

Exact!Plîngeam,pentru că am fost înşelată chiar în prima zi de relaţie.Am crezut că Victor e altfel.Dar am înţeles că nu există văieţi altfel.Toţi semănau la suflet şi fapte.

Exact!Plîngeam!Îmi plîngea sufletul şi mintea şi trupul.Primul meu iubit a fost o greşială.Dar era greşeala mea.

Exact!Plîngeam!Eu eram de vină că sufăr.Nu trebuia să accept din prima zi de cînd ne cunoaştem.Regretam că am fost aşa proastă şi oarbă.Nici măcar nu îl plăceam!

Braţele lui Aiden se încolăceau perfect în jurul taliei şi umerilor mei.Eram foarte fericită că se află aici cu mine.

Instantaneu un gînd mi-a venit în minte şi automat am luat telefonul de pe canapea.Aiden a tresărit,dar eram prea concentrată ca să-mi pese de asta mai mult decît trebuie.

Ecranul telefonului meu s-a luminat şi instantaneu am închis ochii,ţinînd cont de faptul că pînă acum am stat pe întuneric ſi am plînd.Dar am deschis la mesaje şi bănuielile mele s-au afirmat.Deci de aici ştia!

Aiden pov.

Plîngea.În linişte,dar mi se rupea sufletul.În fond,era vina mea că plînge.Eu i-am trimis poza aia.O poză,dar cîtă durere.

Şi totuşi,dacă nu i-aş fi trimis poza,Izabella ar fi continuat să se întîlnească cu cel ce a înşelat-o în prima zi de relaţii,ar fi trăit într-o minciună şi nu m-aş fi putut ierta.I-aş fi văzut,în fiecare zi...sărutîndu-se sau îmbrăţişîndu-se.Ore s-au sărutat vriodată?

Am deschis gura să o întreb păsul meu,dar Izabella s-a foit în braţele mele şi şi-a luat telefonul.Şincer să vă spun...Nu ştiu cum a ajuns în braţele mele dar îmi era totuna şi voiam să stea acolo.

A deschis telefonul şi a intrat în căsuţa cu mesaje,deschizîndu-l pe cel pe care i l-am trimis eu.Ce aiba?

-Tu mi-ai trimis poza?mă întreabă brusc.

-Da...spun încet.

Dacă s-a supărat?Dacă e supărată că i-am trimis poza ce a despărţit-o de iubitul ei?Oh!Ce am făcut?

-Mulţumesc!spune şi se întoarce spre mine.

Mulţumesc!Adică...îmi mulţumeşte că i-am trimis poza.Da...Cred că am făcut ce trebuie.Am crezut că voi primi o palmă după ce va vedea cine i-a trimis poza.Doamne!E uimitor cum fata asta mă schimbă pe mine şi modul meu de a gîndi printr-un simplu cuvînt.

Sunt scos din gîndurile mele de două mîini firave ce se înconjoară în jurul taliei mele.Rămîn uimit,ca mai apoi să constat că Izabella mă îmbrăţişase.Am îmbrăţişat-o şi eu la rîndul meu,deoarece chiar avea nevoi de o îmbrăţişare.

Telefonul a început să cînte o melodie la pian,semn că o sună cineva.Îmi venea să iau telefonul şi să urlu la cel ce ne-a distrus momentul de linişte,dar a fost salvat de mîna Izabellei ce ia telefonul şi răspunde.

-Ce vrei?!întreabă cu dispreţ.

Imediat am înţeles cine o sună şi cred că tipul mai merita o bătaie.

-Victor!Noi ne-am despăr...spune pe silabe,dar îi iau rapid telefonul din mînă şi-l duc la ureche.

-Las-o băi în pace!îi spun dur şi posesiv.

Bad Girl volumul I(în curs de editare)Where stories live. Discover now