🌸Chapter one🌸

1.8K 73 11
                                    

*Edited*

Daar ga ik dan. Opweg naar mijn nieuwe leven met 4 jongens. Ik stap de auto in en een jongen met bruin haar start de auto en rijdt weg. 'Vertel is iets over jezelf April' zegt Harry. 'Okay, nou ik ben April, ik ben 17 jaar. Mijn hobby's zijn gitaar spelen en zingen. Maar hoe heten jullie, want ik heb wel wat over mij verteld maar ik weet niet eens wie jullie zijn ofzo.' zeg ik terwijl ik ze vragend aan kijk. Ze kijken even verbaast maar knikken dan even en een jongen met blond haar begint te praten. 'Ik ben Niall Horan.' De jongen achter het stuur gaat verder. 'Ik ben Liam Payne, ik ben de verstandigste van deze vier.' Nu begint de hypere jongen te praten. 'Ik ben Louis Tomlinson.' Dan begint Harry te praten. 'Ik ben Harry styles maar dat wist je al.' Ik knik even en kijk weer naar buiten. Ik zie dat we een straat in rijden met allemaal villa's en daarachter een mega bos. Dan kan ik s'nachts toch nog naar buiten. Ik open het raampje en adem diep in. Een geur komt mijn neus binnen dringen. Oh wauw die geur is echt hemels. Ik snuif de geur nog eens goed op en besluit straks te kijken waar het vandaan komt. Ik schrik als Louis het raam ineens dicht doet. 'Waarom doe je het raam dicht?' vragen Niall en Harry tegelijk. Wow creepy. 'Het tochtte.' zegt Louis droog. Ik hoor aan zijn stem dat hij liegt maar ik vraag niet verder. Ik kijk weer naar buiten en zie dat we een oprit oprijden. Liam stopt de auto en stapt uit. Harry, Niall en Louis stappen ook uit maar ik blijf zitten. Te verbaast om ook maar te bewegen. Voor me staat namelijk geen normaal huis, nee voor me staat een mega villa. Niall opent de deur en kijkt me grijnzend aan. 'Kom je nog?' grinnikt hij. 'Wow' mompel ik verbaast. Ik stap uit en pak mijn gitaar. Als ik mijn tas wil pakken zie ik dat Harry hem al heeft. Ik glimlach en volg de jongens naar binnen. 

Binnen kijk ik mijn ogen uit. Wow het is nog groter dan het van buiten leek. Ik hoor de jongens achter me lachen. Waarschijnlijk om mijn reactie. 'En? Wat vind je ervan?' vraagt Liam. 'Dit is wauw' stamel ik. Ze grinniken. 'Zal ik je je kamer laten zien?' vraagt Harry terwijl hij al naar de trap loopt. Ik knik en loop achter hem aan. We lopen langs allemaal deuren met namen. Eerst heb je de kamer van Liam want... nou ja er stond Liam op dus die is van hem denk ik. Dan heb je die van Louis want er stond groot LOUIS op. Dan die van Niall en dan die van Harry. 

We stoppen voor een witte deur. 'Dit is jouw kamer vanaf nu. Hij was van Zayn maar die is verhuist.' zegt Harry. Wie is Zayn?! Nouja laat ook maar. Ik open de deur en loop naar binnen. Wauw deze kamer is echt mega! In het midden van de kamer staat een hemelbed voor 2 personen. De muren zijn een lichte kleur grijs, de vloer is van licht eikenhout en tegen de muur staat een bureau met een macbook erop. Ook heb ik een balkon met uitzicht over de tuin en in de verte het bos. Er zijn ook nog 2 deuren zie ik nu. Verbaast kijk ik Harry aan. 'Wat zit er achter die deuren?' 'Kijk maar, dan zie je het' antwoord hij met een grijns. Okay dan... Ik loop naar een van de deuren en open hem. Mijn ogen worden groot van verbazing. Ik heb gewoon een mega inloopkast! Er zitten zelfs al kleren in. 'Hoe weten ze mijn maat?' vraag ik hardop. 'Onze stylist heeft wat kleren opgehangen. Ze kan goed maten schatten.' antwoord Harry grinnikend. Nog verbaasder dan net loop ik naar de andere deur toe. Als ik hem open zie ik dat het een badkamer is. Aan de andere kant van de badkamer is nog een deur. Ik loop naar de deur toe en open hem. Ik zie dat het de slaapkamer van Niall is, aangezien er overal foto's van hem met waarschijnlijk zijn familie en de jongens liggen, en de grote Ierse vlag aan de muur geeft ook wel veel weg. 

Ik  loop weer naar mijn kamer en duw de jongens de kamer uit nadat Harry mijn spullen heeft neer gezet. Ik doe de deur dicht en opslot en plof op mijn bed. Wajoo, dit is een waterbed!! Vet gaaf! Ik ga recht op zitten en pak mijn gitaar en begin All of me van John Legend te spelen.

What would I do without your smiling mouth
Drawing me in, and kicking me out
Got my head spinning, no kidding, I can't pin you down
What's going on in that beautiful mind
I'm on your magical mystery ride
And I'm so dizzy, don't know what hit me in, but I'll be alright

Ik hoor geluiden op de gang die stoppen bij mijn deur. Voor normale mensen niet te horen maar ik ben niet normaal so... Ik sta op en leg mijn gitaar op het bed. Ik loop naar de deur toe en haal hem van het slot af en doe hem open. Als ik hem open vallen er 4 jongens naar binnen. 'Uhm, hay?' zeg ik verbaast. 'Heey' zeggen ze tegelijk. 'Waren jullie me aan het afluisteren?' vraag ik. Ze knikken schuldig. 'Maar April, ik wist niet dat je zingt?' zegt Harry 'Ja ik zing, maar gewoon voor de lol. Ik ben niet goed.' 'Niet goed?! Dat was echt geweldig!' roept Niall. Ik schrik van zijn uitbarsting en voel mijn ogen geel kleuren van schrik. Fuck. Bij elke emotie kleuren mijn ogen. Als ik bang, boos of verdrietig ben. Ik sluit mijn ogen en voel dat ze weer normaal worden. Ik open ze en zie de jongens me bezorgt aankijken. 'Ik uh, ik ga even naar buiten' zeg ik snel en ik duw me langs de jongens. Ik ren de trap af, gris mijn jack van de kapstok en ren naar buiten. Dat was overdreven maar Melodie (mijn wolf) moet er echt even uit. Ik adem diep in en ruik het bos. Ik volg de geur naar het bos. Als ik in het bos ben verander ik in mijn wolf en begin te rennen.

Adopted a werewolf?!Where stories live. Discover now