✨Chapter twenty four✨

792 31 20
                                    

*Edited*

Please volg @ 5sosfantrash op insta!
Please lees de AN onderaan!

ANYWAY

THANK YOU SO MUCH VOOR 17K LEZERS! LIKE, OH MY JOSH, HOW?!

POV April

We zijn boven op de berg maar we kunnen nog niet echt veel zien. 'En nu?' vraag ik terwijl ik hopeloos rond kijk. Calum zucht en haalt zijn schouders op. 'Ik heb geen idee Love. Dit is onbekend territorium voor mij' zegt hij en hij slaat zijn armen om me heen. Ik knik en leun in op zijn aanraking. Sparks vliegen door mijn lichaam heen en ik ontspan. Het is vreemd dat ik bij hem zo tot rust kom terwijl ik bij Matt nooit zo ontpannen was. Misschien was Matt gewoon een reden om zo mijn ware liefde te vinden? Ik heb nu namelijk gevoelens voor Calum die ik bij Matt nooit had. Natuurlijk dacht ik dat Matt mijn ware liefde was aangezien hij mijn mate was en ik had ook niet verwacht dat ik twee mates had én dat Matt een asshole bleek te zijn. Maar ik ben blij met hoe alles is gelopen want nu weet ik zeker dat Calum de ware is. En ik kan niet gelukkiger zijn.

'April? Wie is Matt?' haalt Calum me uit mijn gedachten. Ik knipper verbaast met mijn ogen en kijk hem vragend aan. 'Je herhaalde telkens zijn naam in onze link' legt hij uit. Mijn mond vormt een oh. 'Uh ja dat is een lang en ingewikkeld verhaal. Please wordt niet boos en laat me uitpraten okay?' vraag ik nerveus. Ik had niet verwacht dat ik het al zo snel moest vertellen dus natuurlijk ben ik nerveus. Want wat als hij boos wordt? En aangezien hij mijn mate is, is het gebruikelijk dat hij erg possessive is over mij. 'Uhm nou ik leerde Matt kennen nadat Louis me had geadopteerd. Hij was mijn mate en natuurlijk was ik daar blij mee. Een weekje later leerde ik zijn familie kennen en werd ik geaccepteerd in zijn roedel.' Ik stop even als ik Calum hoor grommen. 'Maar alles veranderde toen ik met de jongens mee ging op tour. De eerste paar maanden ging alles nog goed. Matt kwam voor een paar weken op bezoek en we belden zo veel mogelijk. De dag dat jullie, jullie bij ons zouden voegen ging het mis. Ik werd wakker en voelde toen iets in mijn borst. Mijn hart om precies te zijn. Het voelde alsof hij eruit werd getrokken en werd overreden door een bulldozer. Later die dag werd ik gebeld door mijn beste vriendin. Ze had slecht nieuws over Matt. Namelijk dat hij was vreemd gegaan. Ik probeerde me sterk te houden aan de telefoon maar na het gesprek brak ik. Jessy troostte me en we hebben er alles aan gedaan om hem te vergeten maar toen voelde ik het weer. Hij deed het weer. Ik ben nog nooit zo boos en verdrietig geweest als toen.'

'Een paar dagen later belde mijn Alpha me. Hij vroeg of ik terug naar Engeland kon vliegen om daar op te treden voor het winterfestival. Natuurlijk zei ik ja, want zo'n kans krijg je maar een keer. Maar ik was wel bang, want terug gaan naar Engeland betekende dat ik Matt moest zien.' Ik veeg een paar tranen weg en haal diep adem. Calum verstevigd zijn grip op mijn schouders en drukt me tegen zich aan. 'Dus ik pakte mijn spullen in en vertrok terug naar Engeland. Luna, mijn beste vriendin haalde me op van het vliegveld en toen we aan kwamen bij het pack gebeurde het weer. Ik liep woedend naar zijn huis en trof hem daar aan met de slut van het pack. Ik werd woedend en heb hem uitgescholden waarna ik het huis uit ben gestormd. Een paar dagen later was het tijd voor het festival en Louis en de jongens waren ook aanwezig. Ik heb Matt voor schut gezet tegen over het pack. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat ik klaar met hem ben. En een paar weken later kwam ik jou tegen. Blijkbaar heb ik twee mate's, don't ask how, maar ik heb Matt volledig afgewezen. Ik zou niemand anders willen als jou Cal. Ik heb gevoelens voor je die ik nooit voor Matt heb gevoeld. En ik snap als je nu boos bent.' Ik eindig mijn verhaal zacht en ik richt mijn blik op de grond.

Een tijdje is het stil. Ik begin me zorgen te maken. Wat als deze stilte er is omdat hij bedenkt hoe hij me het beste kan afwijzen? Ik slik angstig. 'Cal?' vraag ik zacht. 'You know, ik ga die Matt vermoorden. Hoe durft hij zo'n prachtig meisje dit aan te doen? En hij was nog wel je mate' gromt hij. Ik span mijn spieren aan. 'Relax babe, you know I'll never do that. Daar ben je me te dierbaar voor' fluistert hij in mijn oor. Ik glimlach en ontspan weer. 'Dankje Cal' fluister ik. Ik voel hem knikken en dan vallen mijn ogen op een grote witte cirkel in de lucht. De volle maan. Ik slik en maak me los van Calum. 'Calum, het is volle maan' fluister ik. Hij knikt met een glimlach. 'Je snapt het niet Cal, ik ben de maanprinses' fluister ik. Zijn ogen worden groot. Ik sluit mijn ogen als ik Melodie mijn lichaam voel overnemen en ik voel mezelf veranderen. 'Oh my god. You're beautiful Princess' hoor ik Calum zeggen voor ik mijn ogen weer open. Hij glimlacht lief en aait over mijn kop. Dan verandert ook hij in zijn wolf en hij drukt zijn snuit achter mijn oor. 'My beautiful princess' hoor ik hem grommen in mijn hoofd. Ik glimlach wolfachtig.


'C'mon, laten we een stukje gaan rennen' zegt Calum na een tijdje. Ik knik en we sprinten weg. We rennen over het zand en stof stuift om ons heen. Langzaam voel ik ook dat we dichter bij Louis komen dus ik versnel mijn pas. 'Wat is er April?' vraagt Calum als hij me weer inhaalt. 'Ik voel Louis weer' antwoord ik waardoor ook hij zijn pas versneld.



Al snel zien we de tour bus al. Hij staat stil aan de kant van de weg en ik voel gewoon de ongerustheid van Louis en Niall afkomen. Mijn ogen vallen op een jongen die naast de bus zit met zijn hoofd in zijn handen. Als ik het zo goed zie is het Ashton. Calum blaft een keer waardoor hij geschrokken opkijkt. 'CALUM! APRIL!' roept hij en hij rent onze kant op. De deur van de bus gaat nu ook open en Louis en Niall komen naar buiten gestormd. Ze veranderen in hun wolf en samen met Ashton rennen ze onze kant op. 'Waar waren jullie?' 'Is alles okay?' 'Wat is er gebeurd?' vragen de jongens door elkaar heen. Calum veranderd terug dus Louis en Niall doen het zelfde. 'Wat is er gebeurt?' vraagt Louis terwijl Niall zich om me heen gooit. Hij drukt zijn hoofd in mijn nek en zucht. 'We werden meegenomen door pack leden van de Black Blood pack. Daar werden we in een cel gestopt en we konden jullie dus niet meer bereiken' legt Calum uit. 'Maar jullie zijn okay? Hij heeft jullie niks aangedaan?' vraagt Louis. 'Nee, al hoe wel. Hij wou zijn dochter zien voor dat we het land verlaten' zegt Calum. 'Dochter?' vraagt Niall vanuit mijn nek. Zijn adem kietelt en ik schud mijn hoofd. 'Anouk' legt Calum uit. 'Oh' zeggen Louis en Niall tegelijk. 'Ik heb geen idee waar jullie het nu over hebben' zegt Ashton ineens. Calum lacht en slaat hem op zijn schouder. 'Don't worry mate. Is ook niet nodig' grinnikt hij. Ashton knikt onzeker. 'Cal, haal Ni van m'n rug af en laat Ash er op klimmen' stuur ik naar Calum. Hij knikt en loopt naar me toe. 'Ni, eraf' zegt hij. 'NOOO! SO FLUFFY!' roept hij. Calum trekt hem eraf waardoor er een last van mijn schouders valt, letterlijk. 'C'mon Ash' grinnikt Calum als Niall hem slaat. 'Wat?' vraagt Ashton geschrokken. 'Ga op April's rug zitten' zegt Calum. Ashton's ogen worden groot en hij stapt voorzichtig naar voren. 'Sure?' vraagt hij me. Ik knik en hij klimt langzaam op mijn rug. Zodra hij zich vast heeft sta ik op en loop richting Calum die verder op is gaan staan. 'Je bent zo zacht!' mompelt Ashton als hij mijn nek aait. Ik grinnik zacht en Calum aait over mijn kop. 'Wacht, waarom is ze helemaal wit?' vraagt Luke ineens. 'Ze is de maanprinses, Lukey' zegt Calum trots. Luke's ogen worden groot en hij wil gelijk buigen maar Louis houd hem tegen. 'Thanks Lou' zeg ik. Ik hou er niet van als iemand dat doet. Ik ben niet beter als hun. 'Een ding Calum, you better treat her right' zegt Louis ineens. Calum knikt. 'Natuurlijk! Ze is mijn prinses' zegt hij met een glimlach. Mijn hart maakt een sprongetje van geluk. Ashton klimt van mijn rug af en Calum slaat zijn armen om mijn nek heen. Hij knuffelt me stevig en mijn hele lichaam tintelt. Ook al ken ik hem net, ik weet nu al dat ik van hem hou. So much. Ik zou hem voor geen goud meer kunnen missen en het is echt alsof er een stuk van mijn hart dat Matt had verwoest bij is gekomen. 'I love you.' 'I love you too.'


1572 woorden.

OH MY JOSH! Hoelang geleden was de laatste update? Augustus volgens mij... I'M SO SORRY! Ik heb het druk met school en ik liep ook een beetje vast bij het begin stukje, ik had namelijk al een hele tijd wat op papier staan maar ik kwam maar niet verder. Anyway, heel erg bedankt dat jullie dit nog steeds lezen ook al update ik (bijna) nooit....

Ik wil jullie graag even zeggen dat ik waarschijnlijk nog minder ga updaten dan dat ik nu al doe in verband met school. Dit is namelijk mijn examen jaar en aangezien ik na mijn diploma samen met @Sxndicate een jaar naar High school wil gaan in Engeland of Ierland moet ik gemiddeld een 6 staan en ook slagen met een 6 gemiddeld. Dus ik moet echt even focussen op mijn cijfers. En natuurlijk blijf ik wel updaten maar het word gewoon veel minder en waarschijnlijk kleinere hoofdstukken.

ENNNN, zouden jullie please @/5sosfantrash willen volgen op Insta?

Anyway,

Vote? Comment?

Tell me what ya think!

Xx Lizzy

Adopted a werewolf?!Where stories live. Discover now