🌸Chapter eleven🌸

1.3K 44 9
                                    

*Edited*

Goed... Ik schreef meer als de helft van dit hoofdstuk tijdens geschiedenis en engels maar hij is er😳 I'm a badgirl. Nee eigenlijk niet...🙈

Hier is het hoofdstuk,

Pov April

~een week later~

'April wakker worden!' hoor ik iemand roepen. Ik kreun en draai me om. 'April' hoor ik weer. Ik open mijn ogen langzaam en kijk recht in het gezicht van een lachende Liam. 'We hebben zo een interview en jij moet daar bij zijn' zegt hij. 'Hoezo?' vraag ik met een ochtendstem. 'Van Simon moeten we vertellen wie jij bent, omdat er veel geruchten rond gaan dat jij een relatie hebt met een van ons en iedereen wilt weten wie je bent.' legt hij uit. Ik kreun en druk mijn gezicht in mijn kussen. 'Waarom zo vroeg?' vraag ik, alleen je verstaat het amper omdat ik in het kussen praat. Ik hoor Liam lachen. 'Wat zei je?' vraagt hij lachend. Ik haal mijn gezicht uit het kussen en kijk hem weer aan. 'Waarom zo vroeg?' herhaal ik. 'Het is half 10' zegt hij. 'Ja dat bedoel ik. Vroeg' zeg ik en ik moet gapen. 'Kom je er zo uit?' vraagt hij mijn opmerking negerend. 'Ugh, ja is goed' mompel ik en ik druk mijn hoofd weer in m'n kussen. Hij knikt grinnikend en loopt weer naar de "woonkamer." We rijden nu met de tourbus naar weet ik veel waar. Ergens in Europa. Nederland volgens mij. Gister zijn we vanuit België gaan rijden. Na nog een paar minuten klim ik vermoeid uit mijn slaapcabine. Er zijn drie bedden aan elke kant van het gangpad. Ik slaap helemaal bovenin aan de rechterkant, Louis onder mij, Niall daaronder, Liam tegenover mij en Harry tegenover Louis. Niall was de enige die onderin wou omdat hij bang was dat hij eruit zou vallen. Het leek mij veiliger om bovenin te liggen aangezien we met iemand reizen die het leuk vind om op je gezicht te tekenen als je slaapt. Ik zal geen namen noemen. *Kuch* Louis *kuch.* Ik strompel naar de "woonkamer" en zie dat iedereen al aan tafel zit. Harry en Liam zijn in gesprek, Niall eet en Louis ligt nog half te slapen. 'Hey waarom zijn bro en sis zo moe?' vraagt Niall. 'Geen maan vandaag' mompel ik en ik plof naast hem op een stoel. 'Heeft dat invloed op jullie dan?' vraagt Liam verbaast. Ik knik en jat een broodje van Niall's bord. Zodra die op is laat ik mijn hoofd op mijn armen vallen en voel hoe ik langzaam in slaap val.

Als ik weer wakker word ben ik niet meer in de bus maar lig ik op iemands schoot. Verbaast kijk ik rond en merk dat ik op Niall's schoot zit en Louis slapend op zijn schouder. 'Waar zijn we?' vraag ik verbaast als ik door de ramen wil kijken maar die zijn geblindeerd. 'Op weg naar de studio waar het interview wordt gehouden' zegt Niall. Ik kijk omhoog om hem aan te kijken en knik. Na een paar minuten zijn we er en stapt Harry uit die aan de andere kant van Niall zat. Liam reed en er zat nog een bodyguard in de stoel naast hem. 'Maak jij Louis wakker?' vraagt Niall als ik van zijn schoot af klim en de auto uit klim. Ik knik en zodra hij ook uit de auto is, kruip ik er weer in en por Louis in zijn gezicht. Hij kreunt even maar slaapt dan verder. Ik zucht en pak hem bij zijn schouders en trek hem de auto uit. Ik gooi hem over mijn schouder en loop achter de jongens aan naar binnen. Gelukkig staan er geen fans omdat we eerder zijn dan dat hun weten. We lopen naar de studio en onderweg krijg ik vreemde blikken toegeworpen van mensen op de gang. Ik lach onschuldig en ga naast Niall lopen. 'Hebben jullie er altijd last van als er geen maan is?' vraagt hij zodra we uit het zicht zijn. 'Ja, we krijgen onze kracht van de maan en als die weg is heeft onze wolf geen of bijna kracht meer. We hebben dan dezelfde kracht als een normaal mens.' leg ik uit. Hij knikt begrijpend. 'Dat is een nadeel van een weerwolf zijn dan denk ik' zegt hij. Ik knik. 'Ja, het heeft zo zijn nadelen maar meer een voordeel' zeg ik en we lopen een kleedkamer in. Ik leg Louis op een bank en ga naast hem zitten. Een vlaag moeheid overspoelt me en ik val bijna weer inslaap als er een bak koud water over me heen word gegooid. Ook Louis schiet overeind en kijkt naar Harry die grijnzend met een emmer achter de bank staat. 'Harry!!!!' schreeuwt Louis boos en hij springt over de bank heen. Harry schrikt duidelijk en het duurt even voor ik door heb waarvan. In een tel sta ik tussen hem en Louis in en grom naar Louis. Hij gromt terug maar als ik mijn ogen waarschuwend verander stopt hij en worden zijn ogen weer normaal. Ik draai me om naar Harry en zie dat hij geschrokken kijkt. 'Alles okay?' vraag ik. Hij knikt en ik draai me weer om naar Louis. 'Sorry Hazz. Ik schrok en dan kan ik me niet goed inhouden, vooral als er ook nog eens geen maan is' zegt hij zacht en hij kijkt naar beneden. 'Het is okay' zegt Harry en hij trekt Louis in een knuffel. Gelukkig was er niemand in de kamer op Niall en Liam na. 

Adopted a werewolf?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu