🌸Chapter nine🌸

1.5K 48 6
                                    

*Edited*

POV April

Ik neem afscheid van Matt en loop mijn huis in. Als ik de woonkamer in kom kijkt Louis me gelijk aan. 'En?' vraagt hij. 'Ze zijn heel aardig en ik heb met de Alpha gepraat. Ik zit bij de roedel' zeg ik blij. 'Yay ik wist het!' zegt hij enthousiast en hij knuffelt me. Ik grinnik om zijn enthousiast me en imitatie van een tienermeisje. 'Lou raad eens wie er de Luna word van het pack?' vraag ik. Hij kijkt me vragend aan. 'Wie?' 'Luna!' zeg ik blij. Zijn ogen worden groot bij het horen van haar naam. 'Je bedoelt Luna Brooklyn? Van ons pack?' vraagt hij. Ik knik. 'Oh my! Ze heeft het overleefd! Ik dacht dat iedereen dood was!' roept hij uit. 'Wie is dood?' hoor ik Liam vragen die de kamer in komt lopen. 'Mensen van ons oude pack' zegt Louis. Hij knikt en gaat op de bank zitten. 'Lou?' Vraag ik zacht. Hij maakt een geluidje en kijkt me aan. 'Zouden- zouden er nog meer overlevenden zijn?' vraag ik zacht. 'Misschien' zegt hij, 'We kunnen morgen kijken? Het is een dag reizen in wolfvorm. Met de auto doe je er veel langer over. Deze week ben ik nog vrij' ik knik. 'Dan moet ik het nog wel even aan Alpha Brandon vragen' zeg ik. Louis knikt instemmend. 'Waar hebben jullie het over?' Vraagt Harry nieuwsgierig. 'April en ik gaan morgen, als ze toestemming krijgt van haar Alpha, naar onze oude roedel.' Zegt Louis. 'Cool. Waarom?' 'Misschien zijn er nog overlevenden en ook voor spullen en foto's van vroeger' zeg ik. Hij knikt en richt zich dan op de tv.

****

Ik word wakker van Louis die enthousiast op mijn bed springt. 'Lou' kreun ik 'ga weg!' 'Neeee! Jij moet je Alpha gaan vragen of we naar ons pack mogen' zegt hij en hij laat zich op mijn bed ploffen. 'Waarom zo vroeg?' 'Het is half 11.' 'Ja dat zeg ik. Vroeg.' Hij grinnikt en trekt mijn dekens af. 'Lou-hoe!' grom ik. 'Kom aankleden en dan vragen' zegt hij en hij loopt mijn kamer uit. 'Hmpf' kreun ik en ik sta op. Ik loop naar mijn kast. Ik pak een zwarte skinny jeans met gaten in de knieën en een Nirvana top. Ik loop naar de badkamer en stap onder de douche. Na een tijdje stap ik eronder weg en droog me af. Ik kleed me aan en doe mijn haar in een messy bun. Ik poets mijn tanden en loop naar beneden. Dan pak ik een broodje en plof naast Liam op de bank. 'Hoe ver is jullie roedel?' vraagt hij. 'Volgens Louis een dag rennen in wolfvorm' zeg ik. 'Hoelang blijven jullie weg? Over een week begint de tour' zegt hij. 'Uh geen idee. Ligt eraan of er nog overlevenden zijn en of we de spullen mee kunnen krijgen' zeg ik nadenkend. 'April ben je klaar?' hoor ik Louis vragen. 'Ja, een moment!' roep ik terug. 'Je kunt bellen als we eerder terug moeten komen. Als we blijven bellen we nog, okay?' zeg ik tegen Liam. Hij knikt en ik loop naar Louis. 'Ik heb Alpha Brandon gevraagd en hij vond het goed' meld ik Louis nadat ik het heb gevraagd via de pack-link. Hij knikt en we lopen de deur uit. We lopen naar het bos en daar veranderen we. 'Klaar?" vraagt Louis in de link. Ik knik en we sprinten weg.

*

Na een dag non-stop rennen zonder problemen begin ik het landschap te herkennen. 'Vanaf hier lopen in mens vorm?' vraagt Louis in link. 'Is goed' zeg ik terug. We veranderen terug en lopen verder. 'Het is niet veel verandert' zegt Louis als hij rond kijkt. 'Nee, er zijn alleen wat bomen weg' zeg ik. Hij knikt en in de verte zie ik al wat huisjes staan. Ik zie ook wat mensen lopen. 'Louis! Zie je die vrouw? Dat is Jade. Onze oppas, weet je nog?' vraag ik enthousiast als ik haar herken. 'Ja! Er zijn nog overlevenden!' zegt hij blij. We rennen er naar toe en ik roep Jade. 'Jade!!' Ze kijkt onze richting op en ze fronst. We stoppen als we voor haar staan. 'Je herkent ons niet meer he?' vraagt Louis. Ze schud haar hoofd. 'Louis en April White' zeg ik. Haar ogen worden groot. 'Oh my! Zijn jullie het echt!? Oh my god we dachten dat jullie familie dood was! Kom mee naar mijn man. Hij heeft jullie vaders taak vervangen' zegt ze en ze sleurt ons mee. Onderweg werpen veel meiden blikken op Louis en beginnen ze te giechelen. 'Je hebt fans Lou' grinnik ik. Louis knikt en we zien al een paar meiden onze kant op komen. 'Jij bent toch Louis Tomlinson?' vraagt een meisje. Ze ziet er aardig uit. Louis knikt. 'Mogen we een handtekening?' vraagt haar vriendin. Ondertussen zijn we stil gaan staan. Louis knikt en geeft ze een handtekening en gaat met ze op foto's. 'Louis, April we moet verder' zegt Jade. We knikken en Louis neemt afscheid van de meiden. 'Hoezo Tomlison? Hij is toch van die band?' vraagt Jade. Ik grinnik. 'Ja, ik ben die Louis. Ik kwam in een nieuw gezin en kreeg die achternaam' zegt hij. 'Owh.' 

Adopted a werewolf?!Where stories live. Discover now