🌸Chapter twenty three🌸

983 36 16
                                    

*Edited*

Omdat die foto geweldig is.

Dit boek heeft ook al 13,4K lezers! What the...? Ik kan dat echt niet geloven haha. Thank you so much! Enjoy het hoofdstukje! Lees de A/N onderaan please!

POV April

We zitten hier nu al een paar uur en ik kan Louis nog steeds niet bereiken. De Alpha is ook nog niet langs gekomen en Calum wordt een beetje gek hier van de kleine ruimte. We zitten ook maar in een kleine cel met een bed en een stalen deur met een klein raampje waar tralies voor zitten. Ik hoop dat die Alpha snel komt want Calum en zo hebben nog een concert en ik wil ook niet de nacht hier door brengen. Een diepe zucht verlaat mijn oren en mijn oren spitsen als ik zware voetstappen buiten de deur hoor. Een sleutel wordt in de deur gestopt en met een piepend geluid gaat hij open. Gelijk gaat Calum beschermend voor me staan. Een grote, stevige man verschijnt in de deur opening en hij kijkt ons verveeld aan. 'Wat deden jullie in ons territorium?' bromt hij. Geez is het zijn periode of zo? 'Mijn band en ik moeten optreden in uw territorium, Alpha' zegt Calum. 'En wat is jullie namen?' vraagt hij. 'Calum Hood en April Tomlinson. Mijn band is 5 Seconds of Summer en ik ben van de Moon Forest Pack.' verteld Calum nog steeds beleefd. '5 Seconds of Summer zeg je? Die band die mijn dochter heeft meegenomen?' vraagt de Alpha. Ik frons. 'En wie is uw dochter als ik vragen mag?' vraag ik met een frons. 'Anouk.' Mijn ogen worden wat groter voor ik knik. 'Oh. Maar ze wou zelf mee. Luke is namelijk haar mate, meneer' zeg ik en Calum knikt. 'Ja, we kwamen haar en haar vriendin Lisa tegen op het vliegveld. Lisa deed alsof ze Harry's mate was aangezien hij een mens is maar natuurlijk voelde hij niks en had hij geen idee waar ze het over had. Lisa en Anouk kregen ruzie en toen rende Anouk weg met Luke achter haar aan. Het bleek dus dat hun mates zijn' leg ik uit. De helft is de waarheid. De Alpha knikt bedenkelijk. 'Goed dan. Jullie mogen gaan maar ik wil wel die Luke jongen leren kennen voor jullie het land verlaten' zegt hij en we knikken snel. We lopen de deur uit maar een sterke hand pakt mijn arm vast. 'Ik weet dat je speciaal bent, meisje. Gebruik het goed' glimlacht hij en ik frons maar knik. Hij knipoogt en duwt me zacht richting Calum. Hij pakt mijn hand stevig vast en samen lopen we het terrein af. We veranderen gelijk in onze wolven en ik probeer Louis te bereiken maar we zijn nog te ver weg.

Na een uurtje rennen begint het al te schemeren. Calum en ik zijn ondertussen terug verandert omdat het gewoon te warm is nu en omdat we een groep touristen tegen kwamen en zeg nou zelf, twee grote wolven in de woestijn? Dat is niet echt logisch. Ook kan ik Louis nog steeds niet bereiken en het lijkt wel alsof ze steeds verder weg gaan. 'Volgens mij zijn we verdwaald' mompelt Calum en ik knik terwijl ik om me heen kijk. 'Jaa misschien heb je gelijk. Ik kan Louis ook niet bereiken. Het lijkt alsof we steeds verder weg lopen' antwoord ik fronsend. Er is niks te zien behalve droge woestijn en bergen. Af en toe staan er wat bomen waar je dan koala's en andere dieren ziet en soms zie je kangaroo's maar verder is er geen leven te bekennen. 'Laten we richting die berg lopen en kijken of we hoog genoeg kunnen komen om iets te kunnen zien' stelt Calum voor en hij wijst naar een hoge berg voor ons. Ik knik en we lopen die kant op. Nou maar hopen dat het ook echt helpt.

640 woorden. Ff een klein stukje omdat ik wil proberen het volgende hoofdstuk extra lang te maken. Ongeveer 2000+ woorden. Hij word sowieso langer dan 1500 woorden! Promise!

Thank you so much voor de 13,4K lezers! Ik had nooit verwacht dat hij zo vaak zou worden gelezen. Echt geweldig!

Anyway! Waar gaan jullie naar toe op vakantie of waar zijn jullie geweest?

Ik ga naar Oostenrijk met mijn ouders en beste vriend. Ik heb er super veel zin in haha.

Vote? Comment? Tell me what ya think!

Xx Lizzy

Adopted a werewolf?!Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon