✨Chapter ten✨

1.2K 49 15
                                    

*Edited*

OMG MEER ALS 1k LEZERS!! THANK YOU SO MUCH!!! HIER NIEUW CHAPPIE😊🙈 IK BEN HYPER!!!🙈🙈

POV April

Ik word wakker van Louis die me wakker schudt. 'Appie we gaan naar huis' zegt hij zacht. Ik kijk op de klok en zie dat het half 6 is. 'Waarom zo vroeg?' vraag ik met een ochtendstem. 'Het is 5 dagen rijden want we kunnen niet echt gemakkelijk over de snel weg, en als we op tijd willen komen voor de tour begint moeten we vroeg weg' legt hij uit. Ik knik en een gaap verlaat mijn mond. Louis grinnikt. 'Ik ben beneden. Ik heb ontbijt gemaakt' zegt hij voor hij de kamer uit loopt. Ik sta op en loop naar de badkamer tegenover mijn kamer. Ik kijk in de spiegel. Jupp mijn haar is net een vogelnest. Ik pak een kam die op de wastafel ligt en borstel er doorheen. Ik maak een hoge staart en loop naar beneden. Een heerlijke geur dringt mijn neus binnen. 'Ruikt goed broertje' zeg ik als ik de keuken in kom. Hij lacht dankbaar en zet een bord op tafel. Ik ga zitten en we beginnen te eten. Na het eten help ik Louis met de afwas en dan schrijf ik nog een briefje voor Jack en Jane.

Lieve Jack en Jane,
Super bedankt voor alles. We zijn vroeg vertrokken omdat het een lange reis terug is. We komen binnenkort nog eens langs en jullie mogen ook altijd langs komen of bellen. Dit is Louis' nummer. 06783246
Veel liefs April en Louis White/Tomlinson.

Ik leg het briefje op de tafel en loop dan met Louis mee om de dozen naar de auto te brengen. Zodra we alle dozen in de auto hebben staan zien we oma aankomen. 'Hey gaan jullie al weg?' vraagt ze. 'Ja, het is een lange reis en ik heb een afspraak met mijn manager en binnenkort gaan we op tour' zegt Louis. Ze knikt. 'Komen jullie snel weer?' vraagt ze. 'Ja tuurlijk. Zodra de tour af is gelopen komen we u opzoeken en misschien kunnen we langskomen als we in de buurt zijn' stelt Louis haar gerust. Ze glimlacht. 'Okay dan. Veel plezier en een goeie reis' zegt ze en ze geeft ons een stevige knuffel en een kus. We nemen afscheid en dan stappen we in de auto. We zwaaien nog een keer en dan rijd Louis weg.

'Moet je Liam nog bellen?' vraag ik als we op de snelweg reiden. We zijn nu een uur onderweg en de meeste tijd reden we door het bos. 'Ja, kun jij hem bellen?' Ik knik en pak zijn telefoon. Ik tik Liam's nummer aan en hoor hem overgaan. 'Zet hem op de speaker' zegt Louis. Ik zet hem op de speaker en dan hoor ik de Liam's stem. 'Hallo?' Hij is net wakker zo te horen. 'Hey Li, we zijn nu op de terug weg. Het is 5 dagen rijden als we non-stop reizen' zegt Louis. 'Zo lang?!' hoor ik hem verbaast zeggen. 'Ja, en als we er weer zijn hebben we nieuws' zeg ik. 'Wat dan? Is het erg?' vraagt hij gelijk. 'Nee maar wel voor Niall en ons. Nou ja eerder erg schokkend' zegt Louis. 'Okay, nou rij voorzichtig. Ik moet gaan want we moeten zo naar Simon...' 'Succes. Zeg maar dat ik ziek ben of zo' zegt Louis. 'Ja is goed. Doei!' 'Doei' zeggen we gelijk. Ik leg zijn telefoon weer weg en zet de radio harder. 'Luister naar Night Changes van One Direction!' Hoor ik op de radio en dan begint het liedje. Louis zingt vrolijk mee en ik kijk naar buiten. Als het liedje is afgelopen begint The A-team van Ed Sheeran te spelen. We zingen hard mee en zo gaat dat nog een aantal liedjes door. Louis' mobiel gaat en ik pak hem op. 'Hallo?' vraag ik. 'Speaker' zegt Louis zacht. Ik knik en zet hem op de speaker. 'Met Simon. Louis waar ben je?!' klinkt een boze stem. Louis kreunt zacht. 'Ik ben ziek Simon. Ik ben thuis' zegt hij en hij hoest een paar keer. 'Dat kan me niet schelen. Dit is de laatste meeting voor de tour en je moet erbij zijn' zegt Simon. 'Luister Simon. Louis is ziek. Hij kotst de hele ochtend achter elkaar, heeft koorts van 41 graden en hoest als een gek,' Ik gebaar Louis te gaan hoesten. Hij snapt hem en begint te hoesten. 'Als u wilt dat hij bij u alles onder kotst en ziek is met de tour moet u hem vooral nu laten komen' zeg ik door de telefoon. 'Oh en wie is dit?' 'April Tomlinson' antwoord ik. 'En wat ben je van Louis?' 'Zusje en ik ben geadopteerd door ze' zeg ik. 'Okay dan, Louis rust goed uit en zorg dat je beter bent met de tour. April, jou en Louis wil ik nog wel een keer spreken' zegt hij voor hij ophangt. Ik leg zijn telefoon weer weg en Louis stopt met hoesten. 'Dat viel nog mee' zegt hij en hij focust zich weer op de weg. Ik grinnik zacht.

Adopted a werewolf?!Where stories live. Discover now