✨Chapter twenty✨

985 40 34
                                    

*Edited*

Heyy everybody!

Zouden jullie het boek van sxndicate willen lezen? Het is een 5SOS fanfic en het is echt geweldig! Het is haar eerste boek op Wattpad so please check it out!

Enjoy the chapter!





POV April

Bruine ogen, een prachtige stem. Dat is alles wat ik kan zien en horen. Alles is zwart om me heen en ik zie alleen twee prachtige, donker bruine ogen. (Als je weet wie het is, tell het in de comments!) Zo bruin dat het bijna zwart lijkt. Ik weet dat ik droom maar ik kan niet waker worden. Niet dat ik het wil. De stem is zo prachtig en rustgevend. Ik herken het niet maar ik weet dat het een jongen is en dat hij een accent heeft. Een prachtig accent. Het stelt me tot rust in deze donkere kamer. Ik kan niet verstaan wat hij zegt maar dat maakt me niet uit. Zolang ik zijn stem maar blijf horen blijft deze droom mooi.

'April!' hoor ik ver weg. De prachtige ogen verdwijnen en de stem vervaagd en wordt vervangen door de stem van Harry. Ik mompel wat en probeer met alle geweld weer in slaap te vallen. Ik moet die ogen weer zien. Ze gingen recht mijn ziel in, en het was geweldig. Het voelde alsof we een band hadden. Het voelde vreemd maar geweldig. 'April!' roept Harry weer. Ik grom en draai me om als ik weet dat ik niet meer in slaap kom. 'C'mon April. We moeten terug naar Australië' hoor ik Liam zeggen. Fijn, waarschijnlijk is iedereen er. 'Go away' mompel ik in mijn kussen. 'Kom op Appie. We moeten het vliegtuig halen' zegt Louis zacht en ik voel een hand op mijn rug. Ik kreun weer en kom langzaam omhoog. Waarom kunnen ze me niet gewoon laten slapen? En het is ook nog eens een dag zonder maan. Hoe the hell houden Lou en Ni dat vol? 'Fine' mompel ik moe en ik klim uit bed. De jongens verlaten mijn kamer en ik loop richting mijn kast. Ik pak een High-waisted korte broek en een kort shirtje en loop dan naar de badkamer.

Na een lange verfrissende douche stap ik eruit en ik droog me af. Ik ben zelfs bijna in slaap gevallen tijdens het douchen. Ik kleed me aan en föhn mijn haar. Dan doe ik het in twee ingevlochten vlechten en trek mijn zwarte Allstars met witte veertjes aan. 'Finally!' roept Niall als ik de keuken binnen kom. Zodra ik zit valt hij gelijk het eten aan en ik grinnik. 'Niall!' roept Liam geschrokken als er een broodje van zijn bord wordt gejat. 'Lowe you' zegt Niall met zijn mond vol en hij glimlacht onschuldig. 'Yeah yeah love you too' grinnikt Liam en hij drukt een kus op zijn wang. Ik doe mijn best om niet te gillen want dat was gewoon zo schattig! Ik pak snel het laatste croissantje voor dat Niall die kans heeft en hij kijkt me boos aan maar nakt dan het croissantje van Louis. 'Hey! Die was van mij!' roept hij. 'WAS ja. Nu niet meer' grinnikt Zayn en Harry geeft hem een high five. Louis kijkt hem boos aan en neemt een hap van zijn broodje. 'Boos Lou?' vraag ik grinnikend. Hij rolt zijn ogen en negeert me. Ik grijns. 'Z, je gaat wel mee naar de Aussies, right?' vraagt Liam en iedereen richt zijn aandacht op Zayn. Hij glimlacht zwak. 'Sorry guys,' Ik hoest achter mijn hand. 'En April. Ik kan niet. Ik ben bezig met mijn nieuwe album' zegt hij. 'Owh jammer dude. Maar we blijven wel in contact toch?' vraagt Niall. Zayn knikt snel en iedereen glimlacht. 

Eindelijk heb ik mijn spullen ingepakt en naar beneden gebracht. Ik hád alles in mijn tas zitten tot dat Louis en Zayn het leuk vonden om alles overhoop te gooien en door elkaar te halen. Dus toen ik terug kwam had Liam mijn ondergoed in zijn tas, Niall mijn shirts en Harry mijn broeken en shirts. Mijn tas was helemaal leeg en ze hadden het dus gevuld met de kleren van de andere boys. Zodra mijn tassen beneden zijn ruik ik of ik Louis en Zayn kan vinden. Ik grijns als ik ze vind en loop richting Nialls kamer. Als ik dichterbij kom hoor ik Niall ook al. Ik open de deur en kijk verschrikt toe. Okay, misschien zitten ze hier niet. Voor me zie ik namelijk alleen maar dat Liam in Niall zit. Gelukkig hebben ze wel dekens over anders zou het pas awkward zijn geweest. Ik sluit snel de deur en ren naar beneden waar ik gelijk de slappe lach krijg. Ik had het niet hoeven zien maar het is leuk om ze er mee te pesten.

^__________^

*Time skip als ze in Australië aankomen cuz I'm lazy*

Eindelijk komen we aan in Australië en gelijk is het super warm. En dan bedoel ik 50 graden heet. En dat terwijl het bij ons winter is. I know dat het hier dan zomer is maar het is raar aangezien we in Londen gewoon warme kleren moeten dragen. Nou ja, wij niet maar de "gewone" mensen zoals Hazza en Liam wel. Nog een ander ding wat me opvalt is de geur van andere weerwolven. Louis ruikt het ook maar besteed er geen aandacht aan. Okay? Het zal wel goed zijn dan. 

'April? Ik heb het gevoel dat onze mate hier ergens is' zegt Melodie ineens. Mijn ogen worden groot. 'Wat? Serieus?' vraag ik geschrokken. 'Ja, ruik' zegt ze voor ze weer verdwijnt. Net als ze dat zegt komt er een windvlaag mijn kant op en het draagt de meest geweldige geur met zich mee. Gesmolten karamel met mango en verse appeltaart. Zo zoet en zo lekker dat ik er honger van krijg. 'April? Kom je?' Liam haalt me uit mijn trance door me mee te trekken naar de koffers. Een zucht verlaat mijn lippen als de deuren sluiten en daarmee ook de geur buiten sluiten. Met tegen zin pak ik mijn koffer en we lopen naar de aankomst hal. Tot mijn verbazing is de geur hier alleen maar sterker en ik kijk de ruimte rond. Mijn ogen ontmoeten die maar al te bekende bruine ogen en we staren elkaar aan. 

MINE

Yess new chappie! 1033 woorden. Wie denken jullie dat de Mistery guy is? I know it hehe. Tell me what ya think! Vote? Comment?

Xx Lizzy

Adopted a werewolf?!Where stories live. Discover now