2. Kitap Hakkında

8.6K 175 6
                                    

Sizlere bundan daha öncede bahsetmiştim 2. kitap için son kararı henüz vermedim. Bu hikayem geçişli olduğu için Antonio & Alya aşkını anlatamadım. Ve aynı şekilde doğumda bittiği için bebeklerle geçen süreyi de. Erken final kararı olduğu için taşları pek yerine oturtamadım. Ama dediğim gibi 15 Hazirana kadar hikayeye olan ilgi artarsa ve sizlerden de gereken ilgi ve destek gelirse 15 Haziran' da kararımı vereceğim. Eğer beklenen ilgi gelmezse yine aynı tarihten sonra 3 tane özel bölüm yayımlayacağım .
Ama tabiki benim 2. kitabı yazmak istememdeki tek amaç Alya ve Ant aşkı değil. Ayça için bir aşk :D belki Canberk içinde, Alya' nın ailesiyle arası bozuktu onun düzelme evreleri (yani Ant uyandıktan sonraki ilişkileri) , ikizlerle olan mücadele ve Barkın için bişey belki ama henüz düşünmedim. Bunlar tabi ki de benim kafamda birer taslak. Zaten ben hazirana kadar geçen sürede bu kitaptan elimi ayağımı çekmeyeceğim. Yine mayısta gelismelerden haberdar edeceğim.
Sizlerden isteğim bu noktada vote vererek bana kitabı istediğinizi belli edebilirsiniz, duvarıma ya da mesaj kısmına en olmadı yorum olarak bana burdan ne istediğiniz, görüşlerinizi, fikirlerinizi söylemeniz. 2. kitap için burda iki bölüm yayımladım . FİNAL YAKIN ve burdaki 2. KİTAP HAKKINDA adlı bölümlerde 2. kitap hakkındaki görüşlerinizi ve isteklerinizi dikkate alacağım ve hepsine teker teker geri döneceğim.
Yine son olarak :D yayımladığım 2 kitap daha var . BAYAN SORUN CIKARAN adı üstünde badgirl :D (yani tam olarak öyle değil ama anlamak için okumanız gerekiyor) tadında. Eğer merak ediyorsanız profilimden ulaşabilirsiniz.
Diğer hikayemde OPPAMLA HAYALERIMIN PEŞİNDE bu da Güney Kore daha doğrusu korecanlar için hayran kurgu. Ama tabi korecan olmayan okuyamaz diye bir kural yok :D
Bunları okuyabilirsiniz pek fazla ilerlemedik.
Ve yine de herşeye rağmen bu zamana kadar yanımda olduğunuz için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
-ÜLKÜ

Bebeğim ve BenUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum