Look into my eyes

183 14 0
                                    

*after 2 weeks*
M-am trezit în patul mare și pufos pe care deja îl iubesc.M-am cam obișnuit cu casa de vreo două săptămâni iar băieții sunt minunați.E tot ce mi-aș fii putut dorii de la viață,mă rog,nu chiar tot dar e pe aproape.
Am făcut câte ceva distractiv zilnic,săptămâna trecută am fost la mall,băieții au insistat două ore să mergem,dar cu toată deghizarea lor,au fost asaltați de fani iar noi ne-am ascuns după plantele decorative,nu ne permitem să ne vadă cineva cu ei,le-ar strica imaginea trupei ceva gen "One Direction adăpostesc două necunoscute în casă" și dacă pãrinții noștrii ar știi cã noi stăm cu ei în casă,ar venii aici cu primul avion,gata sa ne lege ca să ne ia acasă.A trebuit să îl salvez pe Harry de o fană care îi furase pantoful și nu știu cum naiba a reușit să faca asta,dar i l-am recuperat eu,dându-i un pumn în față tipei,dar a meritat,erau niște pantofi drăguți.I-am învățat pe băieții câteva cuvinte,defapt înjurăturii în română,și a devenit ca un obicei,fiind că în fiecare seară îi învățăm cuvinte noi.Și Eliana a învățat foarte bine engleză,totul merge perfect.Băieții au fost cu noi zilnic,fiindcă și au luat o mini-vacanță ca să stea cu noi dar acum trebuie să se întoarcă la concerte și înregistrări,lucrurile care i-au făcut celebri.
Dacă ar fii venit cineva la mine acum vreo lună să îmi spună că voi locui cu One Direction împreună cu cea mai bună prietenă a mea,probabil aș fii râs și apoi i-aș fii rupt o mână,dar nu e așa emoționant să respir același aer cu ei,pur și simplu,e îmbucurător și real.Iubesc felul în care Niall și Elly se bat pe clătite dimineața,felul în care mă ciufulește Louis și cum ma ajută să îl enervez pe Harry,cum râd cu Liam și privim la meciuri de fotbal împreună,cum Harry...nici nu știu să descriu și nici nu vreau.
M-am dat jos din pat și mi-am făcut rutina zilnică,ducându-mă în camera lui Elly să o trezesc dar deja nu mai era acolo.Nici Liam,sau vreunul din băieți nu mai erau în camerele lor.Au camere foarte diferite unul față de altul,ca și personalitatea lor.
Am coborât găsindu-i în bucătărie ca în fiecare dimineață,numai că de data asta se agitau mai mult ca de obicei,iar Eliana dormea pe scaun.
-Elly, ce naiba faci dormind așa?
-Băieții m-au trezit acum o oră.
-Și ne-a spus că faci urât dacă te trezim așa că te-am lăsat să te trezești singură,a zis Liam alergând cu niște șosete prin casă.
-Ce e cu zarva asta? am întrebat-o eu pe Eliana dar deja adormise la loc.
-Băieți! Băieți! strigam dar erau prea ocupați să alerge prin casă căutând diferite lucruri.
Apoi am fluierat lucru ce i-a făcut să se oprească uitându-se la mine.
-De ce vă agitați așa?
-Pentru că în jumătate de oră trebuie să fim la studio,a zis Niall.
Eliana,trezește-te,baby,trebuie să te îmbraci,a strigat el către Elly care dormea cu capul în castronul de cereale.
-Nad,și tu trebuie să te îmbraci,a zis Louis căutând ceva.
-Trebuie să mergem și noi,am zis eu ca un copil mic.
-Da,trebuie,avem nevoie de toată susținerea voastră,n-am mai mers la studio de...mult,a zis Harry.
Cred că defapt voia să zică "de când a plecat Zayn" dar nu vreau să deschid subiectul.
-Ok,mă îmbrac.Ne îmbrăcăm,am zis eu târând-o pe Eliana pe scări până la camera ei.
M-am îmbrăcat într-o pereche de pantaloni negri,cu un tricou alb cu un mesaj drăguț,converși mei negri și geaca de piele.Mi-am luat telefonul pe care băieții mi l-au cumpărat deșii am insistat 3 ore că nu vreau.Tot nu l-am găsit pe cel care mi-a furat poșeta,dar băieții au zis că poliția face căutări și când îmi voi recupera geanta cu cartelele,dacă se va întâmpla,ne vom putea întoarce la hotel.
Am coborât jos găsindu-i pe băieți la fel de agitați și pe Eliana pe canapea îmbrăcată într-o pereche de pantaloni albi,un tricou albastru și o pereche de Nike Airmax,dar era încă adormită.
-Okey,guys,noi suntem gata.Voi ce nu găsiți? am zis eu.
-Eu nu am tricou,a zis Harry fiind îmbrăcat într-o pereche de jeanși negrii ca ai mei și un maiou alb de casă.
-Două secunde Styles,am zis eu și am urcat în camera lui aducându-i un tricou cu imprimeu de armată și o bandană albă cu care să își prindă părul.
-Wow,merci,a zis el.Unde le ai găsit?
-În camera ta,Einstein,unde le puteam găsii?
Harry și-a dat jos maioul chiar în fața mea,eu uitându-mă ca o disperată la abdomenul și tatuajele lui.
Harry și a pus tricoul și apoi mi-a zâmbit,semn că a văzut că mă holbam.
-Cine mai are vreo problemă? am zis eu spre ceilalți băieți încercând să evit contactul vizual cu Harry.
-Eu nu îmi găsesc telefonul,a zis Niall.
L-am apelat pe irlandez,sunetul telefonului său auzindu-se din bucătărie,din dulap mai exact.
Am deschis dulapul găsind telefonul în cutia cu cereale.
-Poftim,am zis eu înmânându-i telefonul.
-Mulțumesc Nad,a zis el.
-Louis,Liam,voi mai aveți vreo problemă,a zis Eliana ridicându-se de pe canapea.
-Nu,am rezolvat,au zis ei zâmbind.
-Atunci putem pleca? am zis eu exasperată.
-Oh,da hai,au zis toți băieții în cor și am ieșit din casă.

*after 1 hour*
Drumul spre studio a fost rapid și gălăgios,cum mă așteptam iar acum eu și Elly stăm pe canapeaua studioului uitându-ne pe geamul camerei de înregistrări la cei patru băieți care par așa nefericiți oprindu-se la fiecare două minute cu câte un comentariu.
-Ok,hai să luăm o pauză băieți,a zis tipul care se ocupa de înregistrare și pe care uit cum îl cheamă.
Băieții au ieșit rapid pe uușa camerei alea,nervoși și puțin triști așezându-se pe canapeaua de lângă noi.
-Nu pot lua acutele cum le lua Zayn,a zis Liam.
-Dar le-am zis să nu bage acute în piesă,a zis Louis.
-Băieți,vă iubesc,dar eu nu mai pot așa,a zis Harry.Eu vreau să plec.
-Ok,Harry,stai puțin am zis eu simțind cum inima mi-se rupe la auzul cuvintelor lui.Știu că vă e greu acum...
-Nadia,nu e greu,e imposibil,a zis el.
-Băieți,eu nu m-am îndrăgostit de trupa voastră când l-ați avut pe Zayn,am făcut-o acum,a zis Eliana.Și nu vorbesc de imaginea trupei,ci de chimia dintre voi,nu sunteți ca într-o trupă tipică de băieți.
-Harry,uită-te în ochii mei,am zis eu prinzându-i fața în palme ochii săi verzi fiind acum peste ochii mei albaștrii.
-Nad...
-Nu Harry, doar ascultă-mă.Ascultați-mă! Ce a făcut Zayn,nu a fost ușor,nici pentru voi,nici pentru noi.Noi am pierdut un idol,dar voi ați pierdut un frate,dar asta e viața.A fost decizia lui și dacă îl iubiți cu adevărat,trebuie să o respectați.
V-a plăcut faptul că a plecat?
-Nu,au răspuns toți de parcă era evident.
-Ei bine,Harry, dacă tu pleci o să faci mai rău decât a făcut Zayn,pentru că noi toți am primit deja o lovitură,combinată cu a ta,va fii devastatoare.Înțelegi?
Harry a dat din cap în semn de da și a zâmbit.
-Băieți,ce ziceți să mai încercăm o dată? a zis el.
-Okey,a răspuns Louis.
-Hai să o facem și pe asta,a zis Niall.
-Fetelor,mulțumim a zis Liam îmbrățișându-ne și au intrat înapoi în camera de înregistrări.
Nici mie nu mi-a fost ușor și sunt sigur că niciunui direcționer să aud că Zayn pleacă,am plâns vreo două săptămâni,dar apoi am hotărât să îi respect decizia,așa cum ar trebui să o facă toți,cu toate că i-a uitat subit pe băieții cu care a dobândit faima pe care o are,dar nu e vorba numai de asta,e vorba că acești 4 băieți au fost familia lui,timp de 5 ani,de exemplu o cunosc pe Elly de 3 ani,dar nu aș putea să plec și să o las,indiferent de câte mii de ori ne-am certat,tot nu am plecat una de lângă alta.Dar na,poate că în viață nu toate prietenile sunt adevărate,nu?
Totuși,îi mulțumesc lui Zayn pentru aproape cinci ani minunați,pe care cred că nimeni nu o să îi uite,și cred că ar trebui să îi mulțumim cu toții.

ChanceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum