When were you going to tell us?

162 9 0
                                    

-În sfârșit semnal la telefon și wifi,am zis eu trântindu-mă pe canapeaua mare.
-Și dușuri,a adăugat Elly.
-Ei haideți fetelor,nu a fost așa rău,a zis Niall.
-Vorbește pentru tine,Nialler,eu sunt frântă,a zis Eliana.
-Și nu vă bucurați prea tare că am ajuns,a zis Harry tastând ceva pe telefonul lui.În jumătate de oră trebuie să fim la un post de radio pentru un interviu.
-Păi îmi pare rău de voi,am zis eu întinzându-mă mai bine pe canapea,dar noi...
-Și voi o să veniți cu noi,a adăugat Louis verificându-și și el telefonul.
-Ce? De ce?
-Păi,pentru că locuim împreună,pentru că sunteți cam cele mai bune prietene ale noastre,pentru că tu ești iubita lui Hazza,vrei să mai continui? a zis Liam.
-Crap! am zis eu.
-Ok,păi eu voi fi în camera mea făcând un duș,a zis Elly ridicându-se de pe canapea și urcând greoi scările.Băieții s-au dus și ei la dușuri lăsându-ne pe mine și pe Harry singuri în sufragerie.
-Nu vreau să merg,m-am plâns eu.
-Nici eu,a zis el așezându-se lângă canapea ca să poată fii mai aproape de mine.
-Păi hai să nu mergem!
-Trebuie,a zis el zâmbind strâmb.Trebuie să ne întoarcem la treaba,adică interviuri,concerte și înregistrări.
Am știut mereu că viața lor nu e atât de ușoară precum pare și că trebuie să le fie greu,dar nici așa suprasolicitantă nu mi-o imaginam.
-Dar vreau să stau cu tine,am zis eu tânguindu-mă ca un copil de cinci ani care cere o jucărie nouă.
-Asta se poate rezolva,a zis Harry rânjind și m-a luat în brațe încolăcindu-mi picioarele în jurul lui.A început să mă sărute,limba lui fierbite dansând împreună cu a mea iar eu mi-am înfipt degetele în buclele sale perfecte.A urcat scările stângaci în timp ce mă săruta și am intrat în camera lui închizând ușa în urma noastră,toate astea fără să oprească măcar o secundă sărutul.Toate astea erau așa de noi pentru mine și pe de-o parte mă făceau să mă înroșesc eu fiind atât de stângace cu tipul ăsta de săruturi dar pe de altă parte mă făceau curioasă,mă făceau să vreau mai mult.Am 17 ani dar nu mă pot lăuda că am avut mulți iubiți,din contră,doar vreo doi,dar Harry îmi duce întreaga viață la un alt nivel.
M-a așezat pe pat,dându-și tricoul jos,eu privindu-i corpul acoperit de tatuaje care îi vin perfect.
S-a așezat peste mine,ducându-și genunchi de o parte și de alta a trupului meu și a început să îmi sărute gâtul.Se simțea așa plăcut dar subconștientul meu spunea că deocamdată e destul așa că a trebuit să întrerup momentul datorită conștiinței mele.
-Harry,eu,nu sunt pregătită...
Harry s-a ridicat brusc parcă acum trezindu-se la realitate.
-Baby,iartă-mă,eu doar...
-Nu,e ok,am zis eu,doar că nu m-a mai sărutat nimeni în felul ăsta am zis eu jenată.
-Tu...ești virgină? a zis Harry.
"Nu omule,acum două secunde am insinuat asta dar nu,sunt un unicorn turbat,virgină nici de cum,notați sarcasmul." gândea subconștientul meu.
-Cam,da,am zis eu stânjenită frecându-mi ceafa.
Harry mi-a mângâiat delicat obrazul lucru ce mi-se părea așa perfect și liniștitor.
-Ești așa de frumoasă,de enervantă uneori,de sarcastică,de grijulie,cum poate reușii cineva să concentreze toate astea într-o singură ființă? a zis el trasând imaginar o linie pe pomeții mei.
Am zâmbit spunând:
-Sunt un om complicat și complex,asta pentru că am trecut prin situații dificile și complexe de când mă știu,și uneori am impresia că m-am maturizat prea repede și că nici eu nu mă înțeleg,dar se pare că tu o faci,tu pricepi ce am sau ce vreau fără să fie nevoie să scot un sunet,ești una dintre dorințele mele cele mai mari.
-Știi,a zis Harry privindu-mă în ochii,tu îmi dai liniște,echilibru,destindere,tot ce am nevoie.Când te uiți la mine cu ochii ăia mari și albaștrii,uit de toate,uit cine sunt și ce fac și te văd doar pe tine.
-Știi,niciodată nu am fost genul de romantică incurabilă,sau să fiu feminină,neh.Nu mi-am așteptat prințul pe cal alb,ci doar pe cineva care să controleze focul din mine,cineva ignifug.
-Cause nobody loves you baby,the way I do... a început Harry să îmi cânte în șoaptă făcând referire la fireproof (ignifug).
-Știi,ăsta e unul din lucrurile care m-au făcut să mă îndrăgostesc de tine,felul cum tratezi totul,știi ce să spui când trebuie să spui,chiar dacă în unele momente,damn,o dai în bară,dar e modul tău de a fii,și asta te face să fii tu...
Un ciocănit în ușă ne întrerupe momentul lucru ce mă face sã sar ca arsă din pat,Harry deschizând rapid ușa.
-Hei,scuze dacă v-am deranjat guys,dar trebuie să plecăm,a zis Louis luându-si o jachetă de blugi pe el.
-Oh,nu ne ai deranjat Tommo,jucam "ghicește cine o să arunce în aer postul de radio din cauza căruia se întrerup momente minunate",am zis eu ironică deschizând ușa camerei mele.
-Cred că tu o să fii aia,Nad,a zis Louis râzand la gluma mea.Dacă vrei am niște petarde în garaj.
-Ești un prieten de păstrat îi zic eu sincer lui Louis înainte să intru în cameră.
-Și tu,Nad,sincer spune el zâmbind apoi eu intru în camera mea închizând ușa după mine.
-Cred că ea e ceea ce ai fi așteptat toată viața,il aud pe Louis spunându-i lui Harry.
-Știu,a zis el,iar inima mea sălta de bucurie.
-Și pentru mine e o prietenă bună,a continuat Lou,nu o pierde Hazza.

***

Am fost la radio,lucru ce mi s-a părut foarte plictisitor pentru că băieții doar au răspuns la niște întrebări idioate și acum uite-ne aici,doar eu și Harry în timp ce toți au ieșit în oraș,inclusiv Eliana care nu mi-a zis nimic despre asta.
-Iubito,a zis Harry înconjurându-și brațul în jurul taliei mele,noi stând pe canapea.
-Da ,Harry? a zis eu întorcându-mi fața din spre televizor la el care se uita la mine cu ochii ăia mari și veseli ce mă fac să zâmbesc instantaneu.
-Vrei să ieșim în oraș și noi?
-Neh,nu prea,sunt destul de obosită,ma bine vedem un film,am zis eu căscând.
-Okey,a zis el vrând să se ridice.Mă duc după popcorn.
L-am prins de mână trăgâdu-l înapoi spre mine,buzele noastre fiind la mai puțin de doi centimetrii distanță.Harry mi-a mușcat ușor buza inferioară,lucru ce mi-a dat fiori în tot corpul.
-Ah,Nadia,nici nu știi ce provoci în mine,a zis el respirând fierbinte.
Eu m-am înroșit în obraji,iar el a zâmbit văzându-mă.
Și-a pus mâinile mari pe spatele meu și m-a tras în brațele lui,eu desfăcându-mi picioarele și stând în poala sa.Buzele sale s-au presat de ale mele în timp ce el își mișca mâinile pe spatele meu.A început să îmi sărute ușor gâtul,respirația sa fierbinte accelerându-mi circulația sângelul.Am lăsat un geamăt să îmi părăsească gura când mi-a mușcat încet pielea fină a gâtului.Cred că amândoi simțeam nevoia de mai mult dar exact atunci ușa s-a deschis,intrând Liam. Am sărit imediat de pe Harry înapoi în canapea iar el s-a ridicat zicând:
-Mă duc să fac floricele.
-Okey,am zis eu plină de o grămadă de stări greu de explicat.
-Hei,Nad,a zis Liam zâmbitor.
-Hei,Liam! am zis eu vizibil stânjenită.
-Stai calmă,n-am văzut nimic,a zis el zâmbind și punându-și mâna pe umărul meu.I-am zâmbit mulțumitor iar el a urcat sus apoi.
Filmul a fost frumos,am ales "The fault in our stars" pe care îl mai văzusem de vreo 3 ori și mă cam cuprinsese somnul pe la jumătate dar Harry m-a implorat să îl văd cu el până la capăt.Si acum stau aici moartă de somn și ascult glumele lui Harry cu "cioc-cioc".Ușa se deschide brusc,intrând Niall care se săruta cu o fată și aproape mi-am înghițit limba când am văzut că fata era Eliana.Se sărutau de parcă nu ar mai știi de ei sau unde sunt.Harry avea o expresie uimită și totuși fericită iar eu care dormeam pe mine eram șocată.
Mi-am curățat gâtul,lucru ce i-a oprit pe cei doi din "activitatea lor".S-au întors spre noi privindu-ne îngroziți dar nu ziceau nimic.
-Când aveați de gând să ne spuneți? a început Harry cu un aer de detectiv.
-Păi,noi...,au început cei doi simultan.
-Nu merge așa,am zis eu căscând.Eu o să vorbesc cu Eliana și tu cu Niall, am zis eu către Harry pe care abia îl mai vedeam de somn.Când mie somn e mai rău decât dacă aș fii beată,adică nici eu nu mai conștientizez ce fac,doar vreau să ajung cât mai repede în pat.M-am ridicat de pe canapea,prinzând-o pe Eliana de braț,sau cel puțin așa credeam trăgând-o la 3 metrii de canapea,de parcă de acolo nu s-ar auzii discuția noastră,dar nu mă judecați,somnul v-am zis.
-De când ai tu așa groase brațele? am zis eu spre "Eliana".Ah,Niall amice,am zis eu luâdu-l în brațe.Eu trebuie să discut cu Eliana,am zis eu și în secunda următoare am adormit căzând în brațele lui Niall.El m-a prins stângaci în timp ce râde împreună cu Harry și Elly și m-a "pasat" lui Harry care m-a luat în brațe urcând scările cu mine.
-De data asta ați scăpat,spune Harry râzând către cei doi amorezi,dar mâine va fii trează.El intra cu mine în brațe în camera lui și m-ă așează delicat pe pat.Își da jos tricoul și pantalonii rămânând în boxerii lui negrii Calvin Klein și se urcă în pat luându-mă în brațe și acoperindu-ne cu pătura.

Ok guys,bucurați-vă de capitol fiind că nu știu când voi mai posta săptămâna asta. În altă ordine de idei,se pare că mai e încă un cuplu în casa One Direction acum.Aplauze pentru cuplul Eniall sau Nelly sau cum vreți să îi numiți.
Bye guys,live you all ❤

ChanceWhere stories live. Discover now