The virgin and the idiot

149 10 0
                                    

Am deschis ochii fiind lovită instantaneu de o durere de cap odată cu vederea luminii.E de la alcool,clar nu mai beau vreodată.
Mi-am întins mâna lovindu-mă de ceva  tare lucru ce m-a făcut să tresar.Mi-am îndreptat privirea spre "zona de impact" văzând că era defapt pieptul tare al lui Harry, mă mir că n-a simțit nimic,dar ce tot spun,a băut mai mult ca mine,iar eu nici nu știu cum mă cheamă,parcă Nina,așa că e normal să doarmă buștean.Am încercat să îi dau jos mâinile din jurul taliei mele și să cobor din pat fiind că aveam nevoie de un analgezic,sau mai multe,dar Harry și-a strâns mai tare brațele în jurul meu.În ciuda durerii de cap,a faptului că nu știu nici cum mă cheamă sau orice întâmplare de noaptea trecută,asta e chiar liniștitor,să îl văd dormind așa frumos,buzele sale abia deschise care lasă să iese un mic zumzet,părul său care stă în toate direcțiile,mâinile lui înconjurate protectiv în jurul meu,toate astea îmi dădeau o stare de calm,de siguranță.Am încercat să mă ridic în șezut,dar cum am reușit,cearșaful s-a tras de pe mine lăsând la vedere sânii mei dezgoliți.La dracu!
-Harry, trezește-te! am zis eu zguduindu-l.
-Ce se întâmplă? a zis el trezindu-se amețit și privindu-mă cu ochii abia deschiși.
-Ești gol?
-Nu crezi că e o întrebare cam...
-Doar uită-te!
Harry a ridicat ușor cearșaful ochii săi mutându-se în apoi într-ai mei după.
-Da,a zis el.
-Și eu,am zis eu panicată.Mă privea confuz de parcă creierul lui nu funcționa deocamdată.
-Noi doi am fãcut...am început eu,toate astea devenind un mare rahat.
Fața lui s-a transformat dintr-una somnoroasă și confuză într-una uimită atunci a realizat.
S-a ridicat în șezut la fel ca mine punându-și mână peste față.
-Eram virgină,am zis eu încercând să opresc liniștea asta ciudată dar am ales niște cuvinte total greșite.
-Am fost un idiot,a zis el trecându-și mâna nervos prin păr.
-Am fost beți,amândoi,abia dacă știam cine suntem fiecare,spun eu amintirile venind instantaneu.
-Iartă-mă,jur că nu am știut ce fac,a zis el întorcându-se spre mine și cuprinzându-mi fața în palme.
-E în regulă,am zis eu neștiind e să zic.
-Nu,nu e,a zis el frustrat,era singurul "lucru" pe care îl dețineai cu adevărat,nu aveam voie să ți-l iau.
-Hei,nu e nimic,mi-aș fii dorit doar să fim treji.
Nu a mai zis nimic,doar și a mutat mâinile de pe fața mea pe talia mea ținându-mă în brațe.
-Spune-mi cum te simți? Nu te-am rănit,nu? Sunt un idiot.
-Sunt bine,încetează să mai spui că ești un idiot,serios.
Am tăcut amândoi,preț de câteva minute.
-Ai spus că mă iubești,am zis eu încercând să par neutră.
-Nadia,eu...
-Nu,e ok,am zis eu ridicându-mă acoperită de cearșaful pe care era o pată de sânge.
-Nu,nu e ok,a zis el ridicându-se cu un cearșaf înfășurat în jurul taliei.
-Harry, serios e totul în regulă,am zis eu iritată.
-Încetează dracului să mai spui că e totul în regulă când nu e,a zis el răstit,lăsând apoi capul în jos.
-Nu o să facem asta,am zis eu de parcă cuvintele lui nu m-au afectat deloc.
-Nu o să facem ce?
-Nu o să ne certăm.
-Scuze,iubito,a zis el apropiindu-se de mine și îmbrățișandu-mă.
-Hei,e...
-Dacă o să mai spui o dată că e ok o să trag cearșaful de pe tine,a zis el amuzat.
Eu doar am râs îngropându-mi capul în umărul lui.
-Mă duc să fac un duș,am zis  mergând spre ușă.
-Nadia,mai bine faci aici un duș și mă duc eu la tine în cameră să îți iau haine.Să ieși așa pe hol nu e chiar o idee inspirată.
-Mda,ai dreptate,am zis eu uitându-mă la corpul meu acoperit doar de un cearșaf pătat.
Am intrat în dușul lui Harry pornind apa care m-a relaxat instantaneu.Toate astea sunt așa ciudate,suntem împreună cam de o lună dar totuși,ce am făcut noi nu mi-se pare prea devreme.Mi-aș dorii ca chiar sã mă iubeascã,să nu fi zis asta doar fiind că era beat,dar asta e,nu o să îmi fac speranțe false cum obișnuiam să fac înainte cu orice lucru.Am terminat dușul înfășurându-mi corpul într-un prosop și părăsind baia mare.Harry stătea pe pat cu fața în palme și hainele mele pe genunchi.
-Hei,am zis eu așezându-mă jos în fața lui,s-a întâmplat ceva?
-Nadia,eu,a început el ridicându-și privirea spre mine și luându-mă de mâini,știu că am zis că te iubesc și...
-Nu,te rog,nu începe asta,am zis eu punându-mi degetul arătător peste buzele lui ușor deschise.
-Dar chiar vreau să îți explic...
-Nu,serios,nu e nevoie.Știu că erai beat,a fost un lucru indus de starea de ebrietate și de...euforia momentului,am zis înroșindu-mă la amintirea a ceea ce s-a întâmplat.Lăsând la o parte totul,nu cred că exista o persoană mai potrivită cu care să o fac.

Harry's POV
-Hai să mergem jos,a zis ea privindu-mă cu ochii ăia mari și albaștrii care mă trimit către lumii necunoscute de câte ori îi privesc.E posibil să fie atât de perfectă și totuși atât de imperfectă,să fie atât de esențială pentru mine?
Vreau să îi spun dar nu mă lasă,îmi tot închide gura când vreau să îi spun.Iși ia rapid lenjeria pe ea întorcându-se cu spatele la mine oferindu-mi oricum o priveliște bună și apoi tricoul și pantalonii pe care i-am luat din dulapul ei,și nu mi-am băgat nasul în sertarul ei cu lenjerie...poate nu rău.
Îi prind mâna și o trag spre mine eu căzând pe pat iar ea fiind acum deasupra mea corpul ei firav fiind sprijinit de mine.
-Doar taci,ok? spun eu ferm.
Ea se încruntă confuză la mine dar încuviințează din cap.
-Știu că sună nebunesc,nici mie nu îmi vine să cred,dar din noaptea în care te-am privit în ochii,acolo jos acoperindu-te cu ce mai rămăsese din rochia ta,din momentul în care ți-ai pus capul pe pieptul meu în mașină,cu toate că nu îți știam nici numele,ai reușit să intrii în mintea mea și să îi străbați cele mai adânci locuri.Nu știu ce naiba mi-ai făcut dar nu pot să mănânc,nu pot să dorm,nu pot să respir dacă nu ești lângă mine.Știu că a trecut doar o lună,și asta pare al dracului de ciudat,dar ai reușit să îmi umpli sufletul,să mă faci să văd ce am așteptat cu adevărat atâta timp.Și dacă toate astea înseamnă iubirea,atunci e incredibil,dar da,te iubesc Nadia,și nici nu știi cât de speriat sunt de asta pe o parte,dar pe de altă parte m-aș urca în vârful Big Benului și aș striga asta cât mă țin plămânii.
-Asta e...
-Și chiar îmi pare rău pentru noaptea trecută,știu că poate îți doreai să se întâmple altfel,dar eu sincer nu regret nimic,te iubesc și ești a mea acum.Sunt un idiot,și poate că o să te supăr,o să te fac să plângi și să vrei să mã dai dracului,dar vreau să fiu idiotul tău,vreau să mă iubești.
-Dar Harry, spune ea punându-și mâinile ei fine pe fața mea și privindu-mă cu ochii umezi din care s-au scurs lacrimi pe obrajii ei pe care i-aș săruta continuu,eu te iubesc.
-Dar nu mă refer la dragostea de fan,am zis eu trist.
-Nici eu nu mă refer la asta,te iubesc pe tine,Harry Styles, bărbatul care mă face să râd,care e tot ce am vrut vreodată,care mă enervează știind că mă poate face sigur să zâmbesc, nu pe Harry Styles,celebrul cântăreț,cel care frânge inimi și face fetele să se îndrăgostească până peste cap de el doar prin faima lui.
Ea își pune capul pe pieptul meu iar eu nu pot fii mai fericit.Ea chiar o face,nu? Chiar mă iubește.
- Îți e foame?
-Puțin, rãspunde ea uitându-se fix în ochii mei cu buzele ei între-deschise ceea ce mă făcea să o trântesc în pat și să o sărut până nu mai avem suflare,dar acum trebuie să mâncăm.
-Mai vrei să coborâm jos să mâncăm sau aduc eu ceva aici,am zis eu nevrând să ies din cameră.Vreau să stau cu ea aici.
-Nu prea am chef să ies din cameră,chiar dacă e...5 p.m a zis ea întorcându-și capul spre ceasul de pe noptieră.
-O să cobor să iau ceva de mâncare,am zis eu ridicându-mă și luându-mi un tricou negru și o pereche de pantaloni de trening,nu vreau să se simtă jenată că stau doar în boxeri lângă ea și cum Eliana e în casă nu mă pot plimba în boxeri ca un tâmpit.
-Ma întorc repede.Ești sigură că ești bine? am zis eu din ușă spre Nadia care stătea întinsă pe pat părul ei moale fiind răsfirat pe perne și arătând așa angelic.
-Mda,mă simt doar puțin diferit,dar sunt bine.
-Ok,am zis eu zâmbindu-i și închizând ușa în urma mea.

Nadia's POV
Harry a închis ușa în urma lui iar eu am oftat zgomotos.Chiar a zis-o,nu? Chiar a zis că mă iubește.Asta îmi face inima să salte de fericire dar mă simt ciudat,adică acum că mi-a zis că mă iubește seara trecută pare să fie un lucru bun,dar mi-e frică că o să devin prea dependentă de el și o să îmi pierd capul.Și nu știu de ce dar acum mi-e cam rușine să dau ochii cu Eliana și cu băieții.
Harry s-a întors rapid cu două cutii de pizza și am petrecut restul zilei în pat mâncând și jucând jocuri prostești sau povestindu-ne unul altuia amintiri din copilărie.
Nici nu știu cât de rapid a trecut timpul dar s-a făcut miezul nopții iar Harry a adormit cu capul pe pieptul meu eu plimbându-mi mâinile prin părul lui cârlionțat și zâmbind la imaginea perfectă cu Harry.

Mda știu capitol sec și anost dar am o perioadă ca naiba și numai de scris nu am chef.Va fii mult mai distractiv când o să îmi revind,dacă o să o mai fac vreodată dar oricum...
Bye guys :((

ChanceWhere stories live. Discover now