Two Songs

108 5 6
                                    

Hello,dragilor! Capitolul ăsta va fii mai ciudat,adică,narațiunea va fii la persoana a-III-a și apoi se va intercala cu POV's.Știu că veți fii confuzi din cauza unui lucru dar o să vi-l explic la sfârșitul capitolului.Ce mai,citire plăcută!

Între Nadia și Harry a trecut mai bine de o săptămână de la despărțire și cu asta multe lucruri s-au schimbat.
Primul,a fost faptul că băieții s-au mutat fiecare la casa lui,se mai întâlnesc în "Casa One Direction" doar câteodată.Eliana s-a mutat cu Niall și își urmează fericită cursurile la CATS College iar iubitul ei e foarte mândru de ea.
Liam și Sophia mai au o lună și se căsătoresc,așa că au început pregătirile de nuntă.
Louis iese des în oraș întorcându-se târziu uneori,iar mare parte din timp și-o petrece cu Diana,care a devenit o prietenă apropiată pentru el.
Dar cel mai important,viața Nadiei și a lui Harry a luat o întorsătură neașteptată,mai ales cea a Nadiei.
A plecat de la Harry în seara aia. Și-a închiriat un apartament mic în centrul Londrei și încearcă să mănânce bine și să facă sport,doar pentru copii. Nu a primit niciun apel de la el,doar de la Eliana,Diana și de la băieți.Bine-nțeles că nu l-a sunat ea,nu și-a călcat mândria în picioare ca data trecută.Dar acum nu e ca data trecută,acum chiar pare definitv.Ea îl urăște pe Harry și el pe ea.Cel mai grav e că nu știa ce vrea să facă mai departe,asta până zilele trecute,mai exact după primele trei zile de plâns de la despărțirea de Harry,a ieșit să ia aer.Avea nevoie de o distragere de la tot așa că a ieșit să se plimbe.Îmbrăcată într-o rochie albă subțire și cu părul lung și castaniu fluturându-i în adierea ușoară se plimba prin micul parc în care a fost și data trecută când ea și Harry s-au despărțit.Dar,cum spuneam,de data asta pare definitiv.
S-a așezat pe o bancă de lângă un tufiș ce lua forma unui mic iepuraș și a început să se gândească.De ce se termina așa? Ea chiar credea că vor avea o viață fericită,dar se pare că soarta își bătea joc de ea.Era furioasă,furioasă pe Harry care se presupune că ar trebuii să o cunoască,nu să asculte prostiile lui Nadine.
Simțind că nu mai rezistă,a început să cânte.Cânta,versuri compuse pe loc despre toată lupta ei cu Harry.
"You'd rather leave me broken/then hold it an empty heart/we were better left unspoken/than a milion miles apart" (e vorba de cântecul "War is love",v-am zis,vă explic la final).
Cânta din toată inima lacrimi șiroindu-i pe obraji și dintr-o dată s-a auzit o chitară.Și-a ridicat capul pentru a întâlnii privirea unei persoane.Era Ed Sheeran,o acompania cu chitara.Asta era așa ciudat pentru ea,era o mare fană a lui și faptul că chiar el o acom
A continuat să cânte o grămadă de lume strângându-se în jurul ei.

Nadia
-Nadia,ești gata? m-a întrebat Ed.
-Un minut,am zis eu deschizând sticla de apă.
E uimitor.Sunt la mai puțin de doi metri de Ed Sheeran într-un studio urmând să îmi înregistrez prima melodie.Da,voi începe o carieră muzicală.
Acum trei zile,am fost în parc.M-am așezat pe o bancă gândindu-mă la zilele astea fără Harry.Au trecut nouă zile,nouă nenorocite de zile care mi-au părut a fi ultimele zile din viață.Pur și simplu nu simțeam că mai merită să trăiesc.Singurul lucru care m-a salvat au fost copii mei,doar pentru ei mai merita să lupt.Și după atâta plâns,după speranța că Harry mă va suna,că el chiar mă iubește,am acceptat până la urmă realitatea.El nu mă iubește,nu așa cum ar trebui iar eu nu mai am nimic.Nu o să mă mai sune vreodată pentru că s-a terminat.Și când am acceptat asta,am primit și ceva bun.Am compus un întreg cântec doar din ultimul dram de durere pe care îl mai aveam și s-a întâmplat ca Ed Sheeran să treacă pe acolo și,deși nu mă cunoștea,a început să cânte,să mă acompanieze cu chitara,pe mine,o necunoscută.Apoi mi-a făcut oferta înregistrării și am sfârșit mâncând pizza în apartamentul meu mic și povestindu-i tot ce mi s-a întâmplat de când am venit în Londra.
M-am ridicat de pe scaunul din piele și am intrat în camera de înregistrări unde mi-am așezat căștile.
-Haide,Nadia,poți să o faci! m-a încurajat el.
-Merci,am zis eu sincer.E posibil să cunoști personal un om doar de două zile și să ai încredere în el?
Am început să cânt,durerea mea curgând ușor odată cu versurile.

Naratorul
Cât despre Harry,are și el un cântec.Ciudat,dar au trecut prin situații similare.S-a mutat în casa lui,o vilă din Hampstead Heath din partea de Nord-Vest a Londrei.În primele zile nu a vrut să vorbească cu nimeni,nu a mâncat,singurul lucru ce ajungea în stomacul lui fiind alcoolul,pe scurt,a devenit o legumă.Apoi,și-a luat nenorocita de chitară și la fel ca Nadia,a început să cânte.Se aseamănă ăștia doi,nu?
A continuat să cânte,zi de zi până când uite-l la studioul de înregistrări,chiar dacă băieții l-au implorat să nu se ducă.El crede că,cântecul compus este despre Nadia și în zadar a încercat Louis să îl convingă că,acel cântec este despre ceea ce crede el că e defapt Nadia,dar Harry nu a vrut să înțeleagă.

Harry
-Ești gata,Harry? m-a întrebat Mark.
-Da,am zis eu așezându-mi căștile.
Sunt gata să înregistrez asta,cântecul despre fata care a reușit să mă distrugă prin falsitatea ei.De ce toți oamenii din jurul meu sunt așa? Am ceva real pe lângă mine? După ce m-am despărțit de ea ,nebuna de Nadine s-a ținut încontinuu după mine,până mai ieri.Nu i-am dat atenție,singurul lucru la care am fost atent a fost whiskey-ul turnat în pahar și nenorocitul ăsta de cântec.Cum a putut să fie așa? De ce așa falsă? La dracu,e gravidă! De ce ai rămâne gravidă cu cineva pentru banii? Să distrugi viețile unui copil,în cazul nostru doi,doar pentru bani?
-Ok,Harry poți începe! a zis Mark.
-"I'm like crow on a wire
You're the shining distraction that makes me fly,home
I'm like a boat on the water
You're the raise on the waves that calm my mind
Oh, every time
But I know in my heart, you're not a constant star
And yeah, I let you use me from the day that we first met
But I'm not done yet falling for you, fool's gold
And I knew that you turn it on for everyone you met
But I don't regret, falling for you, fool's gold"(aici e Fool's gold,cum am zis, la final vedeți deși cred că v-ați prins despre ce e vorba,sunteți dăștepți)

Louis
-Hai,Nadine,încă un pahar! i-am zis blondei care era deja la al șaptelea pahar de vodka.Trebuie să fie beată dacă vrem să ne iasă planul.
-Nu mai pot,Liam,a zis ea dând drumul la un râs isteric.
-Eu sunt Liam, el e Louis, a zis Liam care stătea pe cealaltă canapea din jurul mesei.A trebuit să închiriem tot clubul ăsta ca să putem discuta cu diavolul pistruiat,dar va merita dacă eu și băieții reușim să îi împăcăm pe Harry și Nadia.
Știu că Nadia îl iubește pe Harry, e imposibil ca e să fii zis chestia aia,dar se pare că idiotul nu vrea să priceapă.Stă că un bețiv în casa lui care duhnește a scotch.Singurul lucru "măreț" pe care l-a făcut de când s-a despărtit de Nadia a fost să scrie un cântec,și nici aia nu e bine,fiind că e o greșeală.Am vorbit puțin și cu Nadia ieri,azi urma să înregistreze cu Ed un cântec,mă bucur pentru ea.Acum,sper să aflăm adevărul de la Nadine și să îi dovedim lui Harry că Nadia e nevinovată.
-Și,Nadine,ce zici de Nadia și Harry? a întrebat Niall oferindu-i alt pahar de vodka.
-Ce fraieri! a zis ea râzand prostesc.
-Pornește înregistrarea,i-am șoptit lui Liam.
El și-a scos telefonul punându-l pe înregistrare vocală și așezându-l mai aproape de Nadine.
-Fraieri? De ce? am întrebat-o eu.
-Pentru că înregistrarea e un fals!Am remixat-o cu ajutorul unei aplicații,proasta aia a zis că îl iubește pe Harry și că nu are nevoie de bani sau ceva,a zis ea mimând scârbă.
-Serios...am zis eu zâmbind victorios.
Ea a aprobat din cap dând apoi drumul la un chicot prostesc.
-Venim imediat,Nadine,a zis Niall ridicandu-se și făcându-ne și mie și lui Liam semn să facem la fel.
-Știam eu.Acum avem dovada! a zis Niall bucuros când am ieșit din club.
-Sună-l pe Harry, a zis Liam.
Am format numărul lui Harry dar acesta nu a răspuns.Nici după al treilea apel.
-La dracu de idiot,am înjurat eu urcându-mă la volanul mașinii.
-Ce facem acum,a zis Liam de pe scaunul pasagerului.
-Hai să îl căutăm! a zis Niall din spate.
-De unde stim unde e?
-Cred că azi se ducea la studio,am zis eu amintindu-mă de "discuția" mea de ieri cu Harry când abia am scos trei propoziții de la el.
-Cred că el la studioul unde înregistrăm toți,a zis Niall.
-Hai să mergem și să îi reparăm pe ăia doi,a zis Liam zâmbind.
-Patrula junglei în acțiune,am zis pornind motorul.
-Pe bune?! au zis Liam și Niall.
Deci,dragilor,după cum ați observat,Nadia cântă "War is love" care e al lui Bobby Andonov.Se zicea că e melodia lui Harry și a lui Meghan Trainor dar se pare că am găsit-o pe cea adevărată sper,o aveți la media.Și Harry cântă Fool's gold,melodia trupei.Credeți-mă,am încercat să compun pentru fiecare un cântec dar a ieșit ceva de genul "I miss your fucking curls" sau "You're a proffitering bitch" așa că am lăsat-o moartă.
Sper să nu fi fost ambiguu și să vă fi plăcut.
All the love,guys.❤

P.S
Happy birthday,One Direction, cu efect întărziat.

ChanceWhere stories live. Discover now