17 years and holy shit

131 8 0
                                    

Hey,cum mai sunteți? Sper că bine,pe mine mă omoară lucrarile pe ultima sută de metrii așa că nu prea am timp să postez.De obicei lucram la capitol într-o noapte de weekend și îl postam,dar din cauza școlii sunt frăntă, adorm cu telefonul în mână.Așa că îmi cer scuze pentru așteptare. Citire plăcută!

Eliana's POV
Trei săptămâni.Au trecut trei săptămâni de la cearta noastră stupidă,dar acum ne înțelegem mai bine ca niciodată.A început din nou să vorbească cu noi și nu mai stă închisă în camera lui Harry toată ziua.Deși,acum eu sunt cea obsedată de iubitul meu.Oh,Doamne și să îi spun așa îmi dă fluturi în stomac.Nu m-am simțit mai dependentă de cineva în întreaga mea viață.Îl iubesc.Iubesc felul în care mă sărută pe frunte,felul în care îmi dă hanoracul lui când mi-e frig.Și știu cã și el mă iubește,mi-a spus-o de câte ori a avut ocazia și nu s-a ferit de paparazzi ca sã fie afectuos cu mine.În ăstea trei săptămâni am stat mai mult în casă toți,băieții nu au avut decât un concert la care noi am stat în backstage iar în rest am avut doar ieșiri până la mall,la Nando's cel mai des motiv pentru care am impresia că Nadia s-a îngrășat puțin.Cu toate astea,am ieșit cu Niall în oraș odată.Ne plimbam și s-a pus ploaia așa că a trebuit să stăm într-un foișor în parc până s-a oprit fiindcă mașina era prea departe.Am stat acolo două ore vorbind despre lucruri stupide și am sfârșit prin a auzii de la el acele două cuvinte minunate."Te iubesc!" Doamne,eram în culmea fericirii,și încă sunt.Se pare că vacanța asta nu e un lucru așa rău până la urmă.

Harry's POV

-Neața iubito! am zis eu căutând fața frumoasă a Nadiei.
-Nadia? Nadia,unde ești iubito? am strigat eu văzând că nu e în pat.
A dormit cu mine,ar trebui să fie aici.Am avut una din cele mai bune nopții dormite.Eh,pe cine păcălesc,orice noapte cu ea în patul meu punându-și capul pe pieptul meu e perfectă.E atât de frumoasă.Fața ei care se luminează de fiecare dată când o încântă ceva.Părul ei lung și moale care miroase a mușețel.Curbele formelor ei divine.Felul în care se încruntă la mine când spun ceva pervers sau vreo glumă proastă.Râsul ei molipsitor.Toate astea mă fac să zâmbesc ca un prost când o privesc făcând lucruri ca respiratul sau vorbitul.Sunt atât de dat peste cap.Atât de îndrăgostit de ea.Poate Louis are dreptate,poate ea chiar e fata pe care am așteptat-o întreaga mea viață.
Am coborât din pat îmbrăcându-mă cu o pereche de pantaloni de trening gri și un tricou alb mergând către baie în speranța de a o găsii pe Nadia. Poate face duș,ar trebui să facem unul împreună.Cât de idiot sunt! O transform din fata inocentă când vine vorba de sex în...nici eu nu vreau să știu în ce.
Am ciocănit de două ori în ușa băii dar fără vreun răspuns.Am apăsat clanța ochii mei căzând pe fata Nadia care voma.Ce dracu?
-Iubito,ești bine? am zis eu căzând în genunchi lângă ea.
-Vărs.Asta ți-se pare bine? a zis ea uitându-se la mine,ochii ei albaștrii fiind cel mai colorat lucru din jur având în vedere fața ei albă ca varul.Chiar îi e rău.
Și totuși,și în momente ca astea sarcasmul ăla al ei care mă face să o vreau în fiecare clipă e prezent.
-Trebuie să te ducem la spital.
-Nu,sunt bine.Am nevoie doar de o pastilă de greață,sigur mi-a picat ceva greu de la micul-dejun.
-Deja ai luat micul dejun?
-Da,e ora unu.Ai dormit cam mult,a zis ea schițand un zâmbet urmat de o altă scenă în care ea vomită.
-Mă duc după pastilă,am zis eu trecându-mi rapid mână pe spatele ei și ieșind din cameră.Unde se presupune că ar trebuii să găsesc o pastilă?
O să o întreb pe Eliana, ea trebuie să aibă.Doar ele sunt cele cu perioade de nervi și perioade "însângerate".Ar trebuii să aibă pastile.Am bătut la ușa Elianei dar fără niciun rãspuns.Am mai bătut o dată,și încă o dată și nimic.
M-am decis să o caut în camera lui Niall.Am deschis ușa și slavă Domnului,am gãsit-o pe Eliana dar nu așa cum voiam.Era în patul lui Niall sărutându-se cu el fiind pe jumătate dezbrăcați.Ar trebuii să îmi trag câteva palme pentru că de data asta nu am mai bătut la ușă.
-Harry, a țipat Eliana acoperindu-se cu un cearșaf.
-Scuze,am zis eu ținându-mi mâinile la ochii și reprimându-mi chicotelile.De ce dracu râdeam? Era ceva foarte normal.Dar Eliana are 16 ani,și e cam ca o soră mai mică...și nu ar trebui să îi las să facă asta.
-Am venit după o pastilă pentru Nadia, îi e puțin greață,am zis eu încă ținându-mi mână la ochii.
-Poți da mână jos,frate,a zis Niall.
Eliana mi-a întins o pastilă mică albă uitându-se la mine rușinată.
-Mulțumesc,am zis eu deschizând ușa.
-Um,și Nialler,ar trebuii să o lași mai moale,îmi e ca o soră și nu cred că vreți să deveniți protagoniștii show-ului "16 years&pregnant".Eliana a aruncat cu o pernă în mine zicând "ieși afară,crețule" și râzând.Mda,nici mie nu îmi vine să cred dar ea e cam cea mai bună prietenă a mea.

Nadia's POV
Au trecut câteva ore de când am luat pastila și mă simt puțin mai bine.Abia i-am convins pe băieții că sunt bine ca să poată pleca la studio iar acum iată-ne aici pe mine și pe Elly uitându-ne la "If I stay" și mâncând popcorn.
-Cred că ar trebuii să faci un test de sarcină,a zis Eliana brusc.
-Ce? am zis eu înecându-mă cu floricelele de porumb.
-Spuneam că ar trebui să...
-Da,am auzit dar de ce ai spune asta?!
-Păi,îți e greață,ești nervoasă.Tu si Harry ați făcut-o vreodată fără prezervativ?
-Nu...da...
-Da!?
-Păi...în noaptea aia în care eram beți,am fost atât de amețiți încât niciunul nu și-a mai adus aminte de așa ceva.
Dar nu i-am zis lui Harry. oricum e un lucru stupid,nu sunt însărcinată.
-Ar trebuii totuși să luăm un test de sarcină.
-Eliana...
-Haide,farmacia e aproape.
După lungi rugăminți ale Elianei am mers la farmacie,apoi am făcut testul.
-Deci? a zis ea nerăbdătoare.
-Două nenorocite de liniuțe,am zis eu terifiată.
-Ce? a zis ea smulgându-mi testul din mână.
Amândouă eram îngrozite.
-Ce dracu mă fac acum? Ce dracu o să zică Harry? Cum dracu o să îi spun?
Cum dracu de îmi pot schimba două liniuțe viața?

Pam,pam,pam,v-ați așteptat? Eu sper că nu,și abia aștept să vedeți ce va fii în continuare *râs isteric*
Bye guys,love you all so much ❤❤❤

ChanceWhere stories live. Discover now