HUGO BOSS VS Me [3]

15.1K 424 111
                                    

Hallo!

Mensen van het goede leven, de zomer komt eraan! Ik begin nu al zomerkriebels te krijgen:D Ik heb zoveel zin in de zomervakantie!

Jammer genoeg moet ik nog een tijdje wachten, jij ook?

Dit hoofdstuk is niet zo spannend als de vorige maar het is wel een belangrijke.

Foto: Zoey!

Enjoy!

_________________________________________________________________

Hugo POV

'Dank u wel meneer, ik zal het contract zo snel mogelijk sturen zodat het rond is' Zeg ik enthousiast tegen de man aan de andere lijn. Ik heb zonet de zoveelste deal gesloten in 4 weken! Ik ben niet meer te stoppen!

Ik loop vrolijk naar mijn secretaresse die haar blonde haren snel naar achteren gooit. Ze probeert me verleidelijk aan te kijken als ik haar benader.

'Het contract voor Leane&Smith moet ik in een uur hebben' Zonder op een antwoord te wachten loop ik terug naar mijn kantoor waar ik weer begin te werken.

Al 4 weken lang sluit ik de ene na de andere deal. Ik Hongkong heb ik een deal van 1 miljard gesloten, in Dublin voor 50 miljoen, Kopenhagen voor 360 miljoen en ga zo maar door. Ik ben echt zo goed bezig!

'Binnen' Roep ik na een uur als er zacht op de deur word geklopt. 'Ik heb u contract' Zegt de blondine in de deuropening staat.

Elke keer weer neem ik een blonde aan, simpel weg omdat het mijn type is. Ik hou ervan om naar mooie vrouwen te kijken. Niet dat ze erg slim zijn, maar daarom moet ik ze dus ook steeds ontslagen.

Lily die sinds vorige week is begonnen heeft ook niet veel hersenen. Elke keer moet ik iets 10 keer vragen voor ze het heeft gevonden. Dan kijk ik haar boos op geërgerd aan waardoor ze in elkaar duikt van angst.

Ik ben goed in mensen bang maken. Iedereen is bang voor mij, behalve 1 iemand.

Waarom weet ik ook niet, maar ik vind het leuk. Ze heeft echt pit in haar mooie lichaam.

Ik noem haar steeds heks, maar ik meen er niks van. Ze heeft iets om zich heen wat de andere niet hebben.

Het lijkt of ze zelfrespect heeft en niet op iedereen af rent voor aandacht.

Het is nu 4 weken dat ze hier werkt, maar ik zie haar niet vaak.

Elke dag probeer ik haar te zien, maar vaak lukt het niet. Ze is altijd overal in het gebouw, en ik heb al meer grenzen gebroken dan normaal.

Ik kom nooit bij de postkamers of eigenlijk op een andere vloer behalve als het nodig is.

Laatste betrapte ik mezelf erop dat ik om 3 uur naar de postkamer liep. Dan is ze klaar met haar ronde dus gaat ze andere dingen doen. Maar toen ik in de lift stond bedacht ik me en drukte snel op een andere knop.

Toen kwam ik tot mijn ongenoegen uit op de conciërge afdeling.

Ik wou zo snel mogelijk daar weg maar ik zag haar. Ik zag haar bij een paar mannen staan, te lachen. Die mannen waren helemaal over haar heen aan het kwijlen, en als ze alleen waren hadden ze iets anders gedaan.

Het is een super mooie meid om naar te kijken, echt heel mooi. Ik snap wel dat mannen over haar kwijlen, maar ik vind het niet leuk om te zien.

Toen voelde ik opeens een raar gevoel in mijn buik, maar ik kon het niet verklaren.

Snel sloot ik de deuren om me daarna gefrustreerd op mijn werk te richten.

'Lily' Roep ik door de telefoon als ze heeft opgenomen.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu