HUGO BOSS VS Me [13]

10.6K 414 22
                                    

Hallo!

Hier ben ik weer met een nieuw hoofdstuk! Het is niet een echt lang hoofdstuk maar het is wel met veel spanning! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en laat me zeker weten wat jullie vinden!

Enjoy!

________________________________________________________________________

'Teddy!' Ik ren op het lichaam af die buiten het gebouw staat te wachten. Ik spring in zijn armen van vreugde.

Het is nu donderdag en heb hem nu echt nodig. Ik had zonet een uitbarsting met Hugo die niet prettig was. Hij was boos omdat zijn snoep op was, dus ik ging nieuwe halen, maar was niet snel genoeg. Ik had een voorraad in mijn kast zoals altijd maar hij zeurde dat die niet lekker waren, hij wou ze uit de winkel. Dus ik zo snel mogelijk naar de winkel gereden met John, maar daar was het super druk.

Toen ik terug kwam was hij woedend dat ik 20 minuten nodig had om het snoep te halen.

Daarvoor had hij een hele slechte vergadering gehad waarna hij het op mij uit. Ik ben het wel gewend maar toch is het niet prettig. Nadat ik in zijn kantoor kwam en de snoep gaf werd hij boos omdat er geen kaartje aanzat. Ik schreeuwde naar hem dat ik daar geen tijd voor had aangezien mijn gekke baas stond te schreeuwen als een gorilla.

Dat had ik beter niet kunnen zeggen want hij gooide het potje met snoep kapot waarna ik het kon oprapen. Woest liep hij uit zijn kantoor om god weet wat te gaan doen. Daarna heb ik hem niet meer gezien, gelukkig maar.

'Wie is er dood waardoor je zo vrolijk bent?' Lacht hij als hij de knuffel beantwoord. 'Mijn baas' Lach ik naar hem als ik hem loslaat.

Ik zie zijn uitdrukking al snel veranderen van blij en vrolijk naar bezorgd. 'Uhm Zoey' Tikt hij me aan als we weglopen na een paar grappen. 'De duivel om 3 uur' Fluistert hij in mijn oor. Meteen draai ik mijn hoofd naar 3 uur wat naar rechts is.

Ik zie het lichaam van Hugo grote stappen zetten terwijl zijn bovenlichaam gespannen staat. Zijn hoofd is bijna rood van de woede als hij dichterbij komt. 'Zoey!' Brult hij woedend uit. Wow hij is echt net een gorilla. Lachend om mijn eigen grap kijk ik hem aan, dit helpt de situatie niet echt. Zodra die mij ziet lachen zie ik een dodelijke blik mijn kant op wijzen.

Hij blijft dreigend voor me staan wat voor mijn doen te dichtbij is. Ik zet een kleine stap achteruit maar hij zet dezelfde vooruit.

'Hallo meneer Persson, ik ben Ted. Ik heb zoveel over u gehoord' Begroet Ted hem zo vrolijk mogelijk alsof Hugo me niet wil vermoorden.

'Hi' Zegt hij kil tegen Ted zonder zijn kant op te kijken.

Zijn nu grote grijze ogen kijken me boos aan als zijn kaak op elkaar drukt.

'Ik moet volgende week op zakenreis, neem morgen vrij en meld je maandag weer. Ik ben volgende week maandag weer op kantoor' Is alles wat hij zegt voordat hij zich omdraait en wegloopt.

Verbijsterd kijken Ted en ik elkaar aan. 'Hij lijkt me erg aardig' Zegt Ted dan waardoor ik hard begin te lachen. 'Je moet eens weten' Ik geef hem een stoot als we naar huis lopen.

'Is hij echt degene waarmee je 2 keer vrijwillig seks hebt gehad?' Mijn ogen vergroten als Ted de woorden zegt. 'Stil man!' Sis ik. Ted schreeuwde het zo hard dat een paar mensen om keken naar ons. 'Je hoeft het niet te schreeuwen idioot!' Ik geef hem een harde klap op zijn schouder.

De volgende dag breekt rustig aan als ik om 9 uur mijn bed uitstap. Het is heerlijk om eens uit te slapen! Ik rek mezelf uit als de telefoon gaat. Rustig loop ik mijn kamer uit om naar de keuken te lopen en hem te beantwoorden.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu