HUGO BOSS VS Me [24]

10.4K 383 88
                                    

Hallo!

Sorry, sorry, sorry, sorry, sorry, sorry, sorry!

Het spijt me heel erg dat het zo lang duurde! Ik had het druk, sorry!

Ik hoop dat dit hoofdstuk het goed kan maken. Laat me weten of je het leuk vond!:D

Foto: Hugo! Even een herinnering hoe knap die is! Damn ik wil met die gast trouwen!

Veel lees plezier

______________________________________________________________________

Ik word wakker door zachte lippen die mijn voorhoofd raken. Rustig open ik mijn ogen en zie een sexy Hugo strak in het pak staan. 'Hee' Zeg ik slaperig en kijk hem aan. 'Hee schat. Ga maar lekker slapen, ik ga naar het werk' Ik voel nog een kus op mijn voorhoofd waardoor er een lach op mijn gezicht verschijnt. 'Hoe laat is het dan?' Snel kijk ik naar de klok die aangeeft dat ik al op werk had moeten zijn.

'Omg Hugo! Waarom heb je mij niet wakker gemaakt!?' Ik spring het bed uit en trek mijn ondergoed aan die op de grond liggen. Ik ben gisteren in de rode jurk met hem mee naar huis gegaan, dus zal ik naar huis moeten gaan om werk geschikte kleren aan te trekken.

'Ik kom veel te laat en ik heb zoveel te doen!' Ik ren naar de kledingkast waar ik snel een joggingbroek en shirt van Hugo uit haal. Ik ren met mijn haar in de knoop naar de badkamer en kijk in de spiegel. 'Ugh' Ik draai me snel weer om en loop weer naar het bed toe om mijn hakken te pakken. 'Je vader gaat me vermoorden als ik dit niet afkrijg.

Ik moet Diana helpen met zoveel zaken en ik moet jou spullen nog halen' Ik trek mijn hakken met moeite aan en ren naar de deur van zijn slaapkamer. 'Kom op Hugo, ik moet nog langs huis!' Voor hij iets kan zeggen ben ik al in de gang.

Ik hoor voetstappen als ik snel een glas water naar binnen werk. Ik kijk hoe Hugo heel rustig met zijn gespierde lichaam op mij afkomt. Hij heeft een grote grijns op zijn gezicht. Ik kijk naar zijn pak die langzaam zijn bewegingen volgt.

Ik zie hoe de dure stof zacht heen en weer gaat als hij zijn goddelijke lichaam eronder beweegt. Bij elke stap die hij zet vormt de stof mee en ontspant zich weer.

'Zal ik een foto voor je maken? Dan kun je langer staren' Ik kijk in zijn ogen die glunderen van geluk. 'Niet als het een foto van jou is. Nou kom op!' Ik wil hem mee trekken naar de deur maar hij houdt me tegen. 'Zoey...' Hij trekt mij naar zich toe waardoor ik nu de zachte stof voel.

'Je bent vrij vandaag. Ik zal Diana helpen terwijl jij de hele dag in bed ligt, je vol vreet met chocolade en huil film na huil film kijkt' En dat mensen, laat ik mij niet twee keer zeggen!

'Oke, doei!' Met een grote glimlach op mijn gezicht kijk ik naar Hugo, die mijn vriend is trouwens. Had ik dat al verteld? Mmm, dan vertel ik het nog een keer!

'Wil je thuis blijven of moet ik je naar huis brengen?' Hij komt dichterbij met zijn gezicht tot ik zijn adem kan voelen op mijn nek. Ik wil wel antwoord geven maar de dwang om hem te zoenen is te groot.

Ik draai mijn gezicht en geef hem een lange en intense zoen.

Na de zoen geef ik mijn antwoord dat ik hier wel blijf en op hem zal wachten. Hij heeft ten slotte beter internet, meer zenders en een bed zo groot als Afrika!

'Doei heks' Met een knipoog verdwijnt hij achter de deur. Lachend om mijn nieuwe bijnaam wat ik te danken heb aan onze eerste ontmoeting, loop ik weer naar de slaapkamer en plof op bed neer.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu