HUGO BOSS VS Me [7]

11.7K 481 67
                                    

Hallo!

Haha weten jullie nog toen ik van jullie vroeg om 10 stemmen en 3 reacties te krijgen, nou dat is gelukt!

Ik doe het trouwens niet meer want ik vind het onzin maar ik wou kijken of jullie het ook echt deden. Ik weet niet of het heeft gewerkt maar dat ter zijde.

Dank jullie zeer voor het stemmen en reageren! Als je ergens mee zit om het taal gebruik of je snapt iets niet, vraag of zeg het gewoon.

Ik luister graag naar jullie complimenten maar ook naar jullie kritiek hoor. Daar leer ik alleen maar van.

Enjoy!

__________________________________________________________

De volgende weken verlopen soepel, soort van dan. Hij was vaak op zakenreis waardoor ik hem bijna niet zag. Elke dag moet ik een update sturen hoe het in het bedrijf is gegaan. Ik moest naar zijn huis gaan of daar nog iets moet gebeuren en als hij terug komt is die altijd geërgerd dus moet ik hem zijn snoep brengen.

Als hij zit te mokken terwijl hij mensen neerschiet op het scherm propt die zich vol met zijn favoriete snoep.

Ik heb hem in een maand maar misschien 4 keer gezien, dus 1 keer per week ongeveer.

Bijna elke dag moest ik naar zijn huis om iets te doen. En allemaal dingen die ik ook over de telefoon kon doen of domme dingen. Ik moest in zijn kamer kijken, die trouwens echt groot is! Maar tot mijn verbazing zag het er niet zo dood uit, maar er werd in geleefd. Er lagen een paar kleren op zijn stoel het bed was wel opgemaakt maar niet heel netjes. Je kon de geur van hem ruiken en zag een paar persoonlijke dingen liggen.

De medewerkers hadden mij verteld dat ze in zijn slaapkamer niet mochten schoonmaken behalve als hij erbij was. Ze vonden het raar dat ik zomaar naar binnen mocht. Ik had de sleutel van hem gekregen, nou ja hij had het naar me toe gegooid toen die in mijn kantoor kwam en een paar gemene opmerkingen maakte.

Ik had zijn koffie een kwartier te laat opgehaald en hij had verloren met het spel wat mijn schuld was. Ik bracht dus de koffie terwijl hij midden in het spel zat. Ja sorry hoor.

Ik kwam erachter dat hij één keer per dag 15 minuten mensen neer knalt. Stefan vertelde dat hij daar zijn stress kwijt kan.

Ook moest ik voor al zijn dates een afspraak maken. Dan belde ik de vrouwen op met de mededeling dat hij ze om 7 uur ophaalde. De vrouwen schreeuwden altijd aan de andere kant van de lijn. Maar hij heeft nog nooit een 2e date gehad met iemand.

Verder moest ik allemaal papierwerk doen wat werd afgewisseld met contracten maken voor Stefan. Soms haalde ik snel iets op voor Stefan, en we zijn een keer uit eten geweest.

Die man was echt heel leuk waardoor ik nog steeds niet kan begrijpen hoe hij zo'n zoon heeft gemaakt.

'Hugo is zo door gebeurtenissen, hij draagt veel met zich mee. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij weer de oude zal worden naarmate de tijd strekt' Zei hij glimlachend onder het diner.

Ik loop richting de ingang van het hoge gebouw op de maandag. Vrijdag heb ik meneer Persson niet gezien maar ik weet dat hij er vandaag wel weer zal zijn.

Niet dat ik ernaar uitkijk maar ik moet die man toch weer een keer zien.

Omdat ik zijn agenda beheer weet ik dat die de komende weken geen zakenreizen meer heeft.

Om 6 uur precies loop ik het gebouw in waar het nog rustig is. De lobby is nog bijna leeg behalve een paar mensen achter de receptie die opstarten.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu