HUGO BOSS VS Me [5]

11.1K 430 16
                                    

Foto: Vind ik wel bij dit hoofdstuk passen!:D

Enjoy!

___________________________________________________________

'Hee meid, hoe gaat het?' Ik schrik op als ik merk dat Diana in mijn deuropening staat. Ik was zo diep geconcentreerd in de documenten dat ik haar niet heb gehoord.

'Goed' Zeg ik eerlijk en geef haar een glimlach. 'Mooi. Ik heb ook nog iets voor je als je het niet erg vind' Zegt ze onzeker.

'Tuurlijk' Glimlach ik terug waardoor ze op de stoel voor mijn bureau gaat zitten.

'Stefan zei dat je heel goed was in een contract opstellen. Ik vroeg me af of jij deze wou nakijken aangezien ik Stefan het aandrong' Lacht ze als ze mij 2 papieren geeft.

Ik kijk snel naar de papieren waardoor ik al snel veel fouten zie. 'Het is een kopie dus je mag erop schrijven. Zodra je klaar bent kom je maar naar mij' Ze staat op en na een knik van mij verlaat ze mijn kantoor weer.

Wat heerlijk dat ik een eigen kantoor heb!

Als ik had verwacht dat meneer Persson terug zou komen is het hem niet.

Hij is nu al meer dan 2 uur weg dus ik verwacht hem elk moment. Steeds begin ik sneller over het contract te lezen omdat ik graag het werk af wil hebben. Ik doe het wel goed hoor, maar het is een fijn gevoel om te weten dat je alles af hebt.

Dan kun je tegen een eikel zeggen, kijk ik heb alles aan!

Ja dat gevoel voelt goed!

Even twijfel ik om naar Diana te gaan als het 5 uur is. Ik heb veel fouten in het contract gevonden maar durf het niet goed te zeggen. Toch verzamel ik mijn moed en loop naar haar toe.

'Hee Diana' Zeg ik zacht als ik klop op haar deur. 'Kom binnen Zoey' Glimlacht ze.

'Ow je hebt het contract al! Dankjewel' Ze wil het aannemen maar ik trek het terug.

'Uhm Diana' twijfel ik om het haar te zeggen. 'Wat is het?' Ze kijkt me bezorgd aan met haar grote mooie bruine ogen. 'Ik heb veel fouten gevonden' Ik sla mijn ogen naar beneden als ik het geef.

Ik kijk naar haar uitdrukking op haar gezicht als ze mijn aantekeningen leest.

'Heb je misschien tijd om het te typen? Je aantekeningen zijn echt goed!' Ze steekt het document al naar me uit voor ik kan antwoorden. Ik geef haar een onzekere lach en ga terug naar mijn kantoor.

Daar werk ik het contract opnieuw uit aan mijn nieuwe laptop die ik in één van de lades heb gevonden. De gebruikersnaam en wachtwoord waren erop geplakt dus hoefde ik niemand lastig te vallen.

'Mijn kantoor!' Hoor ik een strenge stem zeggen. Ik schrik op van de kopieer machine als ik net het contract heb uitgeprint.

Shit hij is terug en ik heb nog niet alles af! Ik heb wel veel afgekregen maar nog niet alles!

Zou hij me nu dom vinden omdat ik zo langzaam werk?

Ik pak de papieren uit de printer en loop zenuwachtig achter hem aan.

Als we in zijn kantoor zijn draait die zich om en kijkt me even intens aan. Ik sla mijn blik van me af en vouw de papieren voor mij.

Nu merk ik pas dat ik echt geen geschikte kleding heb voor deze baan! Hij heeft er nog niks over gezegd. Hij heeft me nog niet beledigd, wat is er met hem aan de hand?

'Wat is dat?' Voor ik kan antwoorden graait hij het uit mijn handen en bekijkt het aandachtig. 'Een contract meneer' Hij gaat me zo ontslaan! Dit contract is helemaal niet goed, ik heb het verpest.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu