HUGO BOSS VS Me [16]

13.2K 412 50
                                    

Hallo!

Foto: Even terug denken aan hoe f*cking knap Hugo is! Dammmmmmn

Dus dat was wat langer dan ik had gedacht en gehoopt om te uploaden maar ik ben er weer! 

Het is officieel, ik ben over! Bam nu het derde jaar nog en ik heb mijn diploma en kan ik naar het HBO en daarna naar LA! Maar voor  ik dat kan doen moet ik nog wel even mijn diploma halen. 

En zijn degene die dit jaar examens hadden geslaagd? Zijn degene die nog een jaar of meerdere jaren moeten over? Laat het me weten!

terug naar het verhaaal!

Dus ik ga volgende week op vakantie en heb geen internet... Jup ik ga drie weken weg maar ik wil nog wel uploaden. Hoe vraag je nu? Nou ik heb iets bedacht.

1. Ik upload 4 hoofdstukken voor ik weg ga en dan zullen jullie drie weken moeten wachten op de volgende. 

2. Ik zorg ervoor dat iemand om de 3-4-5 dagen hoofdstukken upload en bewerk ze later met een foto. 

Dus laat me weten welke jullie willen!:D

Enjoy!

________________________________________________________________________________

Ik word gewekt door een krijsende wekker. Ik duik snel onder de dekens in de hoop dat het gekrijs ophoud. 'Laat het stoppen' Mopper ik onder de dekens. Ik weet niet eens of Hugo naast me ligt maar hij zorgt er maar voor dat het stopt.

'Mmm' Hoor ik naast me. Het gekrijs gaat door wat mijn humeur verpest. Ik gooi de kussen van mijn hoofd en kijk om me heen.

Hugo ligt net zoals mij onder de dekens te mopperen. Hij heeft zijn kussen over zijn hoofd heen gewikkeld waardoor je zijn armen ziet.

Hij drukt het kussen nog meer tegen zijn hoofd waardoor zijn spieren aanspannen, zo sexy.

Ik loop naar de wekker die aan de andere kant van de kamer is. Boos druk ik hem uit als ik zie dat het 8 uur is. WTF!

'Waarom heb jij een wekker om 8 uur staan gek' Ik spring weer in bed waar Hugo zich al heeft omgedraaid.

'Dammit!' Hij springt omhoog in bed waardoor hij de dekens ook meeneemt. Nu merk ik pas dat ik naakt in bed ligt en hij waarschijnlijk ook.

'Ik heb over een uur een vergadering!' Hij springt het bed uit en rent naar de badkamer. Hij is naakt.

Ik laat me weer in het heerlijke zachte bed vallen als ik de douche hoor. 'Goedemorgen Hugo!' Een mannen stem vult de kamer. Ik kijk omhoog en zie Stefan vrolijk in de deuropening staan.

'Haha Zoey, goedemorgen. Gaat dit een gewoonte worden?' Ik zie zijn gezicht glunderen van vreugde als die aan het begin van het bed gaat zitten.

'Uhm' Kan ik uitbrengen. Ik kan niet helpen om me een beetje gênant te voelen bij hem, zonder kleren aan.

'Zoey, kun je een pak voor me uitzoeken!' Hugo die half nat en half naakt de kamer komt binnen rennen stopt als hij Stefan op het bed ziet zitten. 'Hallo zoon' Begroet Stefan hem vrolijk alsof er niks aan de hand is. Er is ook niet veel aan de hand hoor, alleen een Hugo die alleen een boxer aan heeft, wat echt zo sexy is! Ik die naakt op bed lig met enkel een deken over. Niks aan de hand mensen!.

'Hee pap' Zegt Hugo aarzelend. Hij wisselt van mij naar Stefan maar komt snel weer tot realiteit.

'Zoey, alsjeblieft' Ik wil zeggen dat ik geen kleren aan heb maar Stefan is me al voor. 'Ik laat jullie wel even alleen, ik zie jullie in de kamer' Voor we het weten is die de deur uit. 'Zoey' Zegt Hugo wat me wakker schud.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu