A/N Must read, Nieuw boek

7.6K 233 48
                                    

Update: hij staat online!

Titel: The player got me like.

Ga naar mijn pagina en zoek tussen mijn boeken! Ik ben benieuwd wat je ervan vind. Geniet van de intro. 

Het spijt me dat ik dit boek niet eerder update en ik weet dat sommige van jullie hier niet op zitten te wachten maar ik heb echt geen inspiratie voor... Ik zit helemaal vast, dus please heb geduld en ik zal iets geweldigs maken. Ik wil het namelijk niet afraffelen

Whaha ik denk dat sommige van jullie echt gek van mij worden, maar dat word ik soms zelf ook wel hoor!

Dit is een verhaal dat ik al meer dan een jaar geleden heb getypt en hij is nog niet af, maar al wel erg ver! Ik heb besloten om het een kans te geven omdat ik verrast was hoe leuk ik het zelf vond, en dan te bedenken dat ik het ook zelf heb geschreven!

Oke maar serieus nu, je hoeft het niet te lezen maar dit is een intro van het nieuwe verhaal dat ik misschien ga uploaden, ik het nog niet zeker.

Maar geef me alsjeblieft je feedback en stem als je het leuk vind! Als je het niks vind mag je het ook gerust zeggen!:D

Veel lees plezier

___________________________________________________________

Het dik gedrukte niet gelezen? Dan een korte samenvatting. Dit is de intro van mijn waarschijnlijk nieuw verhaal! Laat me weten wat je vind.

Mila POV

Verleden

'Paar op jongens!' Roept de lerares door de klas. Verveeld kijk ik uit mijn vermoeide ogen de klas rond. Iedereen rent vol energie door het lokaal om een geschikte partner te zoeken.

Ik kijk mijn beste vriendin Melissa aan die me schuldig aankijkt. Haar blonde haren hangen net over haar schouders die door het rennen van mensen zachtjes naar achter waaien.

Haar houding verandert meteen als ze blij wijst naar de persoon die naast haar zit, Anthony. Pff wat een bitch is het toch. Anthony is de nerd van de klas en heeft een crush op Melissa sinds hij uit zijn moeder is gekomen.

'Bitch' Fluister ik haar terwijl ik mijn mond duidelijk het woord laat vormen omdat ze me waarschijnlijk niet kan horen.

Ze draait blij om als ze me een middelvinger heeft gegeven en begint met Anthony te praten.

Ik schud lachend mijn hoofd. Waarom ben ik ook alweer vriendinnen met haar?

'Mila!' Ik kijk in de donkere ogen de lerares die me boos aankijkt. 'Hmm?' Iedereen is meteen stil. Iedereen weet dat zij mij niet mag. Haar zoon is verliefd op me, of was verliefd op me. Ik heb hem de waarheid vertelt wat misschien wel wat liever kon.

Ach ja, ik kan niet lief voor iedereen zijn, toch?

'Zo te zien heb jij geen partner' Ze geeft me een valse lach. Ik kijk snel om me heen om te zien dat ik serieus de enige ben zonder partner. Waarom!?

'Omdat je zuigt!' Melissa die mijn gedachten nu ook al kan lezen schreeuwt lachend door de klas. Ik stuur haar een dodelijke blik maar veel tijd heb ik niet omdat de lerares mijn aandacht weer vraagt.

'Inderdaad Mila, je zuigt' De hele klas begint te joelen als ik rechter op ga zitten. Wat zij ze nou!?

'En omdat je zuigt...' Ze stopt haar zin om nog een keer duidelijk te maken dat ik zuig. Oke ik snap het! 'Haal ik iemand van de plus wiskunde klas hierheen' Ze draait zich om alsof het de normaalste zin is die ze net heeft gezegd.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu