HUGO BOSS VS Me [26]

8.6K 305 58
                                    

Hallo!

UPDATE! 

BELANGRIJK!

LEES DIT!

LEEEEEEEEES DIT!

Ik MEEN HET!

DANKUWEL.

Ik heb het verhaal aangepast met meer details. Ik hoop dat jullie het nu snappen. (Ik kreeg veel reacties dat mensen het niet snapten. Nouuuuu, ik hoop nu wel!)

LAAT MIJ WETEN OF JE HET NU WEL SNAPT!

-------------------------------------------------------------------

Hier een nieuw hoofdstuk. Ik dacht, laten we er wat actie in gooien:D

Ik hoop dat jullie het leuk vinden, laat mij het weten!

Ik hou, hou, hou van reacties mensen! Dus spam mij vol!

Veel lees plezier!

 __________________________________________________________________________

Een week later en iedereen heeft al zijn spullen in Hugo's huis. Ted, Mario en Andrew zijn op de eerste verdieping met een gezamenlijke badkamer. Ik en Hugo delen natuurlijk een kamer en iedereen betaald mee aan het eten en de huur.

Ik vroeg aan Hugo hoeveel de huur was waarna hij hard moest lachen. Hij vertelde mij dat hij helemaal geen huur moet betalen. Hij had dat bedacht omdat hij wist dat de jongens anders niet mee zouden gaan. Ze zouden niet gratis in zijn huis willen wonen.

Ik beval Hugo om mij een bedrag te vertellen wat hij maandelijks wou krijgen. '30' Zei hij met een grijns. Ik keek hem vragend aan waarna hij moest lachen. 'Je kunt mij ook in natura betalen' Knipoogde hij verleidelijk. Mijn hoofd werd rood.

Ook al wil hij niet dat ik hem geld geef ik doe het toch. Het betekent niet omdat hij een miljardair is hij iedereen gratis onderdak moet geven. Dus ik geef hem hetzelfde bedrag als mijn vorige huur bij Ted.

De jongens geven hem hetzelfde bedrag dus dat is wel zo eerlijk als ik dat ook doe. Ik zie Hugo niet als een miljardair met een grote status in de zakenwereld. Ik zie hem als mijn vriend. En ik behandel mijn vriend gelijk met mij.

'Zoey?' Ik kijk op van mijn bureau en zie Halley staan. Ik geef haar een glimlach en vraag hoe het met haar gaat.

Er verschijnt een gemene glimlach op haar gezicht. Meteen schreeuw ik 'Nee, ik doe het niet!' Ze kijkt mij nu zielig aan. 'Je weet niet eens wat ik wil' Zegt ze zielig met een pruillipje.

'Boeiend! Als jij mij zo aan kijkt wil je iets van mij. En mijn antwoord is nee'

'Maar het is niet eens zo erg...Dit keer' Ik kijk haar serieus aan. 'Weet je het zeker? Want de vorige keer dat je dat zij belandden we in de kelder met de deur op slot. Of weet je die keer nog dat we weg moesten rennen voor zwanen in het park? Of de keer dat je plat op je bek ging op het ijs?'

Ze wil haar mond open trekken maar iemand is haar voor. 'Hee!' Het geluid komt van rechts vandaan waar Hugo zijn kantoor deur ook zit. 'Heks' Grijnst hij. Ik rol met mijn ogen om mijn bijnaam.

'Wees eens aardig voor je vriendin' Hij loopt naar het bureau en legt een stapel papieren erop. Ik kijk er snel naar en zie dat het een contract aanzoek is. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Het is hem gelukt om de chinezen over te halen, wat ben ik een trotse vriendin.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu