HUGO BOSS VS Me [8]

13.3K 443 121
                                    

Hallo!

UPDATE: Ha ik ben soms zo dom! eerst had ik hier een foto van Ted geplaatst, maar jullie weten niet eens wie hij is in het verhaal! Whaa ik ben grappig, nee sorry dat ben ik niet. Ik heb hem er dus afgehaald maar als je het nog ziet zul je hem in het volgend hoofdstuk weer zien.

Eigenlijk wou ik een kort hoofdstuk doen maar omdat ik zo lief ben geef ik jullie een lang hoofdstuk:) Zijn jullie dan ook lief voor mij en stemmen en reageren jullie op dit hoofdstuk? (Kijkt lief, heel lief)

Enjoy!

_______________________________________________________________

Hugo POV

Waar ben ik mee bezig!? Waarom doe ik dit eigenlijk? Boos loop ik heen en weer in mijn kantoor. Ik kan me al de hele ochtend niet concentreren op mijn werk, wat echt af moet!

Het bleek dat Zoey de papieren al had laten onderteken waardoor ze er niet lagen. Ik ben zo'n idioot!

Op de lijst had ik gezegd dat ze klaar moesten liggen om getekend te worden, maar niet door mij maar door het chinezen bedrijf, zij dacht van door mij omdat ze het contract al weg had gestuurd.

Dus door haar snelle werk belden ze mij net op om mij te bedanken voor het snelle afhandelen.

Ik ben ook zo'n ongelofelijke lul! Waarom noemde ik haar eigenlijk lelijk en dom? Ze is zo mooi dat ik altijd naar haar wil blijven kijken en ze is zo slim dat ik er bijna aan onderdoor ga.

Toen ik woedend mijn zin had afgemaakt zag ik dat het haar pijn deed. Ik dacht dat het was omdat ik haar lelijk noemde, maar daar vroeg ze niet eens naar!

Ow wat is deze vrouw geweldig.

Gelukkig kon ik haar stoppen om ontslag te nemen, want dat had ik niet aangekund. Ik wil haar zo vaak mogelijk zien en het liefst wil ik haar vasthouden, maar dat gaat niet. Ik kan niet zomaar naar haar toe gaan en een knuffel geven, hoe graag ik het ook wil.

Ik weet niet wat er aan de hand is met me. Ik ben lang niet mezelf maar door haar wil ik wil het goede zien in mensen. Ik wil 's ochtends wakker worden naast iemand en de vogels horen zingen. Maar waarom kan ik dan niet gewoon aardig tegen haar doen? Ik wacht de hele tijd om haar te zien en als ik weg ben wil ik zo snel mogelijk terug, maar als ik haar zie is het nog niet goed.

Het lijkt net alsof ik al die verlangens nog heb ook al ben ik bij haar, maar de knuffel maakte veel goed. Ik wou haar voor eeuwig vasthouden, elk lichaamsdeel aanraken als ik haar lippen streel.

Ik wil haar gewoon in bed, dat is alles. Ze is zo mooi en zo slim, het is anders dan mijn normale type.

Ze durft tegen me in te gaan, en heeft nog nooit, maar dan ook nog nooit tegen me gelogen.

Ow en ik hou ervan hoe ze om mijn snoep denkt. Iedereen denkt dat het volslagen onzin is dat ik deze snoep wil, maar voor mij is het heel belangrijk.

Ik veeg de gedachten snel uit mijn hoofd als er op de deur word geklopt. Ik kijk even op als de deur al opengaat.

Had ik al gezegd om binnen te komen?

'Meneer Persson' Zoey komt binnen met haar rok en blouse. Waarom heeft ze dat eigenlijk aan? Ik haat het. Een normale spijkerbroek met top staat haar zoveel beter, haar rondingen komen daar perfect in uit. Dit hangt maar wat over haar lichaam alsof het een zak is.

Niet dat ik haar nu niet mooi vind hoor, ze is nog steeds prachtig. Maar ik heb nooit wat gehad met een chique kleding, ik heb al veel te veel vrouwen gezien in een rok of jurk, of niks.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu