HUGO BOSS VS Me [31]

11.1K 357 236
                                    

Hallo Peepz!

Nooooooo! Dit is dan het laatste hoofdstuk van het verhaal.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn verhaal. Ik in ieder geval wel. Ik heb gelachen en gehuild. Ik hoop ook dat jullie hebben gedaan:)

Toelichting: Aan de onderkant vinden jullie de jurk van Zoey.

p.s. Dit is hoe ik de jurk zie. Jij mag het helemaal zelf weten!

Veeeeeeeeeeeeeeeel lees plezier lieve mensen!

Foto: Hugo!

Foto: Hugo!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Foto: Zoey

_________________________________________________________________________

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

_________________________________________________________________________

Zenuwachtig sta ik in de witte kamer samen met mijn vader. Hij kijkt mij met zijn steeds ouder wordende gezicht aan. Er is een grote glimlach op zijn gezicht te zien. Ik geef hem dezelfde glimlach terug als hij mijn trui strak trekt.

'Pap' Zeg ik op zeurende toon omdat dit al de tiende keer is dat hij dit heeft gedaan in het laatste half uur. 'Wat? Je moet er mooi uit zien' Ik rol met mijn ogen door zijn vaderlijke opmerking.

Onze aandacht word getrokken door iemand die achter ons hard begint te lachen. Daar zie ik hem staan. Owen staat in de deur opening met zijn handen over elkaar. Hij lijkt een echte charmeur met zijn driedelig pak en een vlinderdas.

'Pap zal er nooit mooi uit zien' Grijnst hij breed. Ik kan het niet laten en ren naar hem toe. Voor hij iets kan doen heb ik hem al opgetild en zweeft hij boven mijn armen. 'Wat zei jij!?' Roep ik vrolijk. Ik zet hem weer neer en kijk hem intens aan. 'Pap zal er nooit mooi uit zien'

Ik krijg een stoot in mijn hart als hij de woorden zegt. Het doet mij denken aan de dag dat ik Zoey voor het eerst zag. Ik was zo boos op haar dat ik haar wel wat aan kon doen. Ik wilde haar op dat moment en niet in mijn buurt hebben.

Ik weet nog zo goed de situatie. Ik noemde haar hoer omdat ze mij had beledigd. Het was trouwens niet waar want ze zag er beeldig uit. Ze kwam naar mij voor een sollicitatie gesprek maar dat had ze al verpest voor ze in mijn kantoor kwam en 'Aww Yeeeez' Riep.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu