HUGO BOSS VS Me [12]

12.3K 429 25
                                    

Hallo!

Ik ben een tijdje weg geweest maar dat is omdat ik 2 weken stage heb van 40 uur... Jup het is veel en daarom heb ik nu nauwelijks een leven. Behalve het weekend wat bestaat uit vrienden en 's avonds na stage tv kijken. (Het is Dino week en dat vind ik erg mooi om te zien) heb ik geen tijd gehad om te uploaden.

Maaaar ik maak het nu allemaal weer goed!:D

Hier is weer een hoofdstuk!

Enjoy!

________________________________________________________________

Zoey POV

Ik heb zo rare droom gehad. Ik droomde dat ik in een schip was die ging zinken, maar toen kwam de koningin van weet ik veel mij redden. Ik sprong in een klein bootje maar er zaten krokodillen dus sprongen we snel aan land.

Toen ik aan het land was leek het op een soort Mario Bros. Ik moest over een groen pad rennen en obstakels verwijderen. Ik was de koningin al lang kwijt.

Toen ik het rondje had gehaald was ik achter het spel en zag ik een grote tank met heel veel krokodillen. Ze lieten ze vrij in een meer waar aan de andere kant mensen zwommen. Ik wilde schreeuwen, ik wilde rennen naar de mensen dat ze in gevaar waren maar net toen ik dat wou doen werd ik wakker gemaakt.

'Dammit Zoey, schreeuw niet zo' Hoor ik naast me. Ik kijk verward op als ik mijn ogen open heb gedaan. Hugo kruipt weer onder de dekens nadat hij mij een klap op mijn hoofd heeft gegeven. 'Sorry' Mompel ik. Ik voel me al een stuk beter. De hoofdpijn is er nog wel, maar is veel minder. De pijn in mijn lichaam is groot en deels verdwenen, alleen mijn been doet pijn. Maar dat is logisch omdat ik door Megan op de grond ben gevallen, die bitch!

'Waarom schreeuwde je eigenlijk zo?' Zijn stem klinkt nieuwsgierig maar zijn lichaam is te moe om mij aan te kijken. Hij sluit zijn ogen weer als hij aandachtig luistert.

'Zoey!' Begint hij hard te lachen. 'Je bent echt gek!' De tranen rollen over zijn wangen als hij heen en weer beweegt. Ik merk dat hij niet meer naakt is maar een jogging broek aan heeft. Dit voelde ik al eerder toen hij tegen mij aan kwam liggen nadat hij weer in bed ging liggen.

'En jij ligt met mij in bed, dus wie is nou gekker dan' Ik geef hem een zachte duw tegen zijn gespierde schouders.

'Jij!' Roept hij uit en begint weer hard te lachen.

Ik rol met mijn ogen maar eigenlijk vind ik het best leuk. Hij heeft eindelijk lol, en hij is niet eens dronken! Ook al gaat het ten koste van mij, ik vind het leuk.

Hij houd eindelijk op met lachen als ik mijn mobiel heb gepakt. 'Yeeez!' Roep ik uit als ik de foto's op mijn mobiel zie. Er zijn allemaal foto's van mij en Hugo op, dronken. Op een paar lachen we als gekken, we dansen, we liggen onderste boven en als ik nog twijfels had of ik met hem had geslapen dan was dit de foto om het te bewijzen.

Hugo ligt naakt op me terwijl we dronken in de camera lachen. 'Wat?' Hugo draait zich naar mij toe maar ik verstop mijn mobiel snel. Ik wil niet dat hij de foto's ziet, ze zijn zo gênant!

'Wat heb je daar?' Ik heb blijkbaar te snel mijn mobiel weg gestopt omdat hij merkt dat ik iets verberg. 'Laat zien wat je onder de lakens hebt' Uitdagend en benieuwd kijk hij mij aan, zijn toon in speels en lief.

'Niks' Zeg ik te snel waardoor hij een wenkbrauw omhoog haalt. 'Je bent echt een slechte leugenaar zie ik nu' Glimlacht hij.

'Hugo, niet doen' Waarschuw ik hem lachend als hij dichterbij komt. Ik voel 2 armen onder de dekens als ze voor mijn mobiel zoeken. 'Ik vind het wel, ook al moet ik alles voelen' Dit tovert een grote grijns op zijn gezicht waardoor ik moet lachen.

HUGO BOSS VS MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu