Hoofdstuk 16- School

2.2K 80 14
                                    

Toen Merel en ik op school aan kwamen zag ik Frits lopen. Hij keek niet erg ongelukkig. Zou hij serieus iets voor Merel voelen? Dat zou voor veel problemen kunnen gaan zorgen. Heel veel.

"Kijk daar is Frits."

"Waar is Frits?"

"Daar bij de ingang van school."

"O, aah hij kijkt niet zo verdrietig meer."

"Dat zag ik ook al."

Merel en ik liepen naar binnen en gingen aan een tafel zitten.

"We hebben zo gym."

"Ja, ik heb er echt zin in!"

"Merel, serieus? Ik heb er echt totaal geen zin in!"

"Jij hebt nooit zin in gym."

"Dat is waar."

We lachten.

Ik zag Fredisen lopen. Ze keek mij boos aan en ik keek boos naar haar terug. Ik heb wel echt een haat relatie met haar. Als ik dit jaar niet overga dan is dat haar schuld. Ik haat haar. Ik haat niet veel mensen, maar Fredisen is echt een apart geval.

De bel ging en we liepen naar de gymzaal.

"Hey Merel."

"Hey Frits."

O wat verschrikkelijk dit. Ze slijmen. Ughl. Hij zegt niet eens hallo tegen mij. Ik liep maar snel de kleedkamer in. Ik hoorde de meisjes uit mijn klas al weer praten over dat Frits zo knap is en dat ze zo veel zin hebben in gym. Ze zijn allemaal het zelfde. Zelfs Merel. Merel heeft wel geluk, want Frits vind haar sowieso leuker dan de rest van de meiden uit mijn klas. Ze hebben gewoon gezoend. Ik vind dat best wel een raar idee. Merel en Frits. Merel zei dat het een ongeluk was, dus dat zou dan ook wel zo zijn. Maar toch, ze hebben gezoend. Het is gewoon een raar idee. Stel je voor dat ik met Dan zou zoenen. Oké, dat zou niet eens zo heel verkeerd zijn. Dat zou echt geweldig zijn. We hebben al een keer een soort van gezoend tijdens fotografie. Het was dan wel de opdracht, maar toch. Het voelde gewoon goed. Misschien passen Merel en Frits wel bij elkaar. Ze zijn allebei sociaal. Merel is wel veel leuker en liever. Best logisch, want het is ook mijn beste vriendin.

"Kom je Fleur?" hoorde ik Merel zeggen.

"Ja, ik kom."

Ik loop de gymzaal binnen en ik ga op een bankje zitten.

"Kijk hoe knap Frits eigenlijk is."

"Merel serieus? Dit meen je toch niet. Vind je hem leuk."

"Ja, ik vind hem wel leuk, maar niet meer dan dat."

"Oké. mooizo."

"Dat jij Van Leeuwen nou leuk vindt."

'Wat? Ik vind hem helemaal niet leuk."

"Nee, je vind hem meer dan leuk, zie je wel, je word helemaal rood."

"Nee. ik word niet rood, ik heb het gewoon een beetje warm."

"Geloof je het zelf?"

΅Oké, dames en heren we gaan beginnen met de les. Zoek allemaal even een tweetal uit."

Merel en ik keken elkaar aan. We zijn een tweetal zoals altijd. We gingen allemaal verschillende onderdelen doen en dat was best zwaar. O nee, we moeten nu bokje springen. Je moet zo veel mogelijk over de bok heen springen en wie dat het vaakste kan wint. Merel begint. Eén. twee, drie, vier, vijf... negentien Gewoon negentien keer heen en terug over de bok in twee minuten, hoe doet ze het?

Ben ik verliefd op mijn leraar? (Compleet)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt