Hoofdstuk 20- Drinken

2.2K 78 19
                                    

Na ongeveer een kwartier rijden kwamen we ergens dicht bij de stad aan. We stopten voor een mooi klein huis met planten voor de ramen.

"Thanks, for the ride."

Dan gaf hem 19 pond. Nog best wel goedkoop voor heen en weer al zeg ik het zelf. Frits belde aan er kwam een vrouw aan gelopen en een kind. Een meisje van ongeveer zeven jaar. Waarom is dat kind nog zo laat op?

"Hello I'm cloé and this is my child lucy."

"Hello I'm Fleur and this is Merel."

"Nice to meet you guys."

Wat een lieve vrouw. Ik voel me hier veel meer thuis.

"My husband is in our restaurant. You can all eat there if you want."

Ah wat lief, we mogen in hun restaurant eten. Echt gaaf dat ze een eigen restaurant hebben.

"Well, thankyou."

We lopen met zijn vieren naar het restaurant toe wat hier twee minuten vandaan is.  Ik zie dat Merel Frits een beetje aan het plagen is, door in zijn buik de heletijd te prikken. Frits pakt Merel op en draait rondjes.

"Frits please stop!" Zegt Merel lachend. Het ziet er wel grappig uit. Ik loop gewoon rustig achter ze aan met Dan naast mij. Stiekem zou ik nu wel zijn hand willen vast pakken. Hoe romantisch zo dat zijn? Wij samen hand in hand lopen. Ik krijg al alleen van het idee al helemaal warm van binnen.

"Zie je de maan?"

"Wauw, mooi he?"

"Ja, zo erg."

We gaan nu het restaurant naar binnen en gaan met z'n vieren aan een tafel zitten. Ik zit naast Merel en Dan zit tegenover mij. Ik kan nu de heletijd naar zijn gezicht staren. Niet de heletijd, want soms kijkt hij en dan kijken we elkaar aan en dan kijk ik snel maar beneden. En soms als ik dan weer naar hem wil kijken, kijkt hij mij aan. En dan moet ik blozen. Ik haat blozen. Blozen is zo vervelend. Net zoals zweet dat is ook zo irritant. Ik weet het dit heeft niks met elkaar te maken. Ik zie dat er een serveerster aan komt. Ze vraagt wat we willen drinken. En Frits besteld vier coctails.

"He Frits, daar zit drank ik." Zeg ik droog.

"Je meent het." Zegt Frits sarcastisch terug.

"Ik ben nog geen achttien he."

"Dus, je bent het wel bijna."

Ik ben normaal niet zo van het drinken. Ik vind vrijwel alles met alcohol vies.

"Drink jij niet?"

"Nee heel af en toe, ik vind bijna alles met alcohol vies."

"O, je lijkt Dan wel. Hij drinkt bijna nooit en als hij drinkt, drinkt hij bijna niks."

"Dat jij nou helemaal lam gaat."

Ik zie vier hele mooie rode coctails aankomen. Met een aardbei op het glas en een mooi blauw rietje.

"Thanks." Zeggen we alle vier netjes.

Ik nam een slokje en het was echt lekker. Ik kijk naar Dan en volgens mij vond hij het ook lekker. Hij kijkt mij nu ook aan en lacht.

"Lekker he Fleur?" Zegt Dan.

"Ja, heel erg."

Het smaakt naar een aardbeien slushie. Alleen dan niet met ijs. Het lijkt net alsof er geen alcohol in zit, want dat proef je niet echt.  We hebben net ook vier pizza's besteld. Na even een tijdje gewacht te hebben waren daar de pizza's. Het is best wel raar om te denken dat je dit met leraren doet. Maar het voelt niet alof ik hier met leraren zit. Het voelt alsof ik hier met vrienden zit. Ik pak een stukje pizza en ik stop het in mijn mond. Hmm, het is erg lekker. Er kwam nog een serveerster en vroeg of alles nog naar wens was. Frits bestelde nog vier coctails en zei dat het eten erg lekker was. Daar zie ik de serveerster aankomen met weer vier coctails. Ik begon het nu wel al te voelen. Het word wat lichter in mijn hoofd. Ik merk dat ik niet de enige ben, want iedereen moet steeds meer lachen en word steeds raarder.

*even later

Ik zag de serveerster weer aan komen lopen met vier coctails. Hoeveel coctails heb ik nou gedronken? Ik weet het niet. Denk drie en dat dit de vierde word. Ik voelde dat ik al aangeschoten was. Ik moet stoppen. Maar nog eentje kan geen kwaad toch? Het is zo lekker. Ik heb zo veel lol met Dan. Ook met Frits en Merel, maar met Dan. Hij is echt niet normaal grappig. Hij vertelde dat hij een kat heeft en dat die kat niet miauwd maar kippen geluiden maakt. Ik zeg je een ding: dan heb je de coolste kat van de wereld.
Ik heb nu ook mijn laatste coctail op en ik zie dat iedereen ook al zijn coctail heeft opgedronken.

"Zullen we de wc rol vragen?" 
Iedereen schaterde het uit van het lachen. Wat heb ik verkeerd gezegd?

"Oké Fleur, we gaan we even de wc rol vragen."

"Rekening bedoel je?"

Iedereen lachte weer. Heb ik iets doms gezegd. De rekening kwam even later en ik keek op het briefje. Nul pond. Huh. Er stond wel: we hopen dat jullie genoten hebben. Wat lief we zijn getrakteerd door het gastgezin. Ik zag dat Dan nog vijf pond fooi gaf. Ik wil op gaan staan en ik voel de drank opeens super erg. Ik sta op en wil gaan lopen, maar ik struikel over mijn eigen voet. Dan vangt mij op en ik loop met hem samen naar het huis. Hij onder steund mij, want ik kan niet meer zo goed lopen. Zo lief van Dan. Hij is zo perfect. We lopen naar boven naar de slaapkamer en Dan komt naast mij op het bed zitten.

"Ik ga mij even omkleden ik kom zo nog wel even weltrusten zeggen."

"Tot zo."

Waar zijn Merel en Frits eigenlijk? Mijn hoofd kan niet meer logisch nadenken dus ga ik mij maar omkleden. Ik ben klaar en ik ga in bed liggen wachten tot dat Dan komt.
Klop klop klop. Hoorde ik.

"Binnen.'

Ik zie Dan binnen komen in een wit t shirt en alleen zijn onderbroek. Wat ziet hij er ongelovelijk sexy uit. Ik wil hem nu. Nu meteen. Ik maakte een gebaar dat hij moest komen. Dan kwam naar mij toe en hij kwam naast mij zitten. Ik gebaarde dat hij naast mij moest komen liggen. Hij deed het. Ik lag nu gewoon samen met Dan in een eenpersoons bed. Hij voelde zo warm aan.

"Ik hou van je Dan, ik wil je."

"Sorry Fleur, ik wil dat je eerste keer speciaal word en je het nog kan herrinderen. "

"Wil je wel hier blijven liggen, please?"

"Natuurlijk." en hij gaf mij een knuffel. Ik lig nu in zijn warme perfecte armen. En toen viel ik in slaap.

Ben ik verliefd op mijn leraar? (Compleet)Where stories live. Discover now