Eerste schooldag

7.3K 142 25
                                    

*Beeep Beeep* ik sloeg op mijn wekker, school gaat weer beginnen. Ik had er best zin in. Weer wat leren. Maar toch haat ik het wel om het geluid van mijn irritante wekker te horen. Ik doe de gordijnen open en een zonnestraal schijnt in mijn gezicht. Dit gaat een mooie dag worden. Blij keek ik in de spiegel, ik zie er niet uit! Ik pakte mijn borstel. Ik had mijn haren geborsteld en ging snel mijn tas inpakken. Toen ik klaar was ging ik naar beneden om te eten. Ik hoorde de bel, daar was Merel. Merel is al mijn vriendin sinds de eerste, we hebben nooit ruzie gehad en we zijn echt beste vriendinnen. We zitten ook samen in de klas, bij sommige vakken. Niet bij allemaal, want sommige vakken komen niet overeen.

"Heeeyy Fleur! Ik heb je zoo gemist!"

We gaven elkaar een knuffel

"Ik jou ook!!"

Ik pakte mijn fiets en we fietsten samen naar school.

"Mag ik je rooster zien??" Vroeg ik aan Merel.

"Ja, hier" ze gaf mij haar rooster. Ik pakte haar rooster er bij en zag dat alles het zelfde was behalve het laatste uur, dan had ik economie en Merel biologie. Wat haatte ik biologie vorig jaar zeg, ik leerde super goed, maar haalde altijd onvoldoendes. Blij dat ik daar vanaf ben.

"Bedankt voor het lenen, we zitten vandaag overal samen, behalve het laatste uur."

"Yeaah, daar ben ik zo blij mee"

"Ik ook!"

Ik vind economie echt zo leuk. Maar het idee dat ik daar zonder Merel zit maakt me al helemaal zenuwachtig. Ik liep samen met merel naar gym. Ja, op maandag heb ik de eerste 3 uur gym. Kon niet beter. Sarcasme.

"Goede morgen iedereen, ik ben Meneer Frits." "Leuke vakantie gehad iedereen?"

Hij was nieuw ik schat hem zo rond de 20. Ik zag meisjes nu al met hem flirten. De gymles duurde echt uren. Ik hoorde de bel maar niet. Even later was de gymles afgelopen. Ik zit vandaag tot half vijf op school. Dat is zo laat. Maar morgen ben ik gelukkig wel al om 2 uur vrij. Ik zit vaak best wel lang op school dat komt omdat ik gewoon 4 uur Nederlands, Engels, Duits en economie heb. De dag ging sloom voorbij. Eindelijk het laatste uur economie. Ik liep het lokaal binnen, en daar zat een lieve, leuke en schattige jongen. Man eigenlijk. Ik ging vooraan zitten. Hij stak zijn hand naar me uit.

"Ik ben Van Leeuwen"

"eehm ik ben Fleur"

"oke, leuk om je te ontmoeten."

Ik zag hoe hij iedereen een hand gaf. Cute. Hij ging voor de klas staan.

"Ik ben dus van Leeuwen" " Zijn er nog vragen?"

"Wat is je voornaam?" Hoorde ik iemand door de klas schreeuwen.

"Ten eerste je hand opsteken, en ten tweede wat maakt dat uit?"

"Laat maar meneer Van Leeuwen"

"hoe oud bent u?"

"Ik ben 32 jaar"

ooh is hij al 32.

Ben ik verliefd op mijn leraar? (Compleet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu