1

692 36 7
                                    

Zuchtend sta ik voor mijn kast. wat draag je bij een date? Het is al zo lang geleden dat ik op een date ga. Veel te lang geleden. Dan word ik opeen gebeld door Brook.

( b= brook h= hope)

B: hee heb je nog wat te doen vandaag?

H: ja, sorry hoezo?

B: nou anders konden we afspreken maar wat ga je doen dan?

H: haha nieuwsgierig aagje, ik ga op een date....

Langzaam voel ik m'n wangen rood kleuren.

B: omg!! Na al die tijd eindelijk weer!!! En waar heb je de geluksvogel gevonden?

H: het is geen geluksvogel...

B: echt wel! Maar waar heb je hem ontmoet?

Nu voel ik me nog roder worden

H: op tinder....

B: tinder??! Jij en tinder wow Hope dit had ik nooit verwacht!! Ben super blij voor je! Maar schat ik ga ophangen want ik ga mensen regelen om af te spreken

Ik giegel

H: nou doei he Brook

Lachend leg ik de telefoon weg, wat is Brook toch altijd super blij. Deze keer neem ik het d'r ook niet kwalijk, 2 jaar geleden had ik m'n laatste vriendje en daarna ben ik nooit meer op een date geweest. Snel zoek ik nog verder in mijn kast tot dat ik de perfecte outfit heb gevonden. Een bloemetjes broek streepjes shirt jasje en hoed. ( kijk plaatje^) Zuchtend sta ik voor de spiegel, straks is t Jai niet maar een oude man die deed alsof hij Jai was. Straks komt er niemand, of rent ie weg als hij me ziet. Of vind hij me lelijk, is m'n lach te raar, of heb ik een slechte humor. Snel test ik mijn adem en val bijna neer van de stank. Hoe kan dat ik heb net m'n tanden nog gepoetst?! Snel ren ik naar de badkamer en begin m'n tanden en tong grondig te reinigen. Tanden poetsen, Mond spoelen, Tanden poetsen, Mond spoelen, Vlossen, Mond spoelen, Mond spray en een kauwgompje. Trots kijk ik in de spiegel, niks kan meer fout gaan, toch? Snel werk ik m'n make up bij en kijk ik op de klok. 16:50, Fuck snel weg hier om 17:00 moet ik al bij het restaurant zijn.

Fall† bbraveWhere stories live. Discover now