15

241 20 4
                                    

" Ik ga even douchen tot zo prinses." Ik knik en trek Jai naar me toe. " nog 1 kusje." Voor ik het weet zitten Jai zijn lippen op de mijne en zijn we beland in een zoen. " Waarom moet je nou nog in het ziekenhuis liggen?..." Ik grinnik. " Heeft meneertje zin ofzo?" Jai bloost en langzaam knikt hij. Ik giechel en sla op Jai zijn kont. " sexist!" Jai lacht. " Nu ik het eenmaal heb ontdekt kan ik niet meer zonder." Nu lach ik ook. "Dat heb ik in de gaten ja!" Jai kust me en staat op. " Dan maar mezelf verwennen onder de douche." Nu lig ik helemaal dubbel van het lachen en Jai vertrekt. Ik lach zo erg dat de tranen me in mijn ogen staan. Dan opeens komt Jai naakt de kamer binnen lopen zijn handen voor zijn edele delen. En als je al niet dacht dat ik op het hardst lachte heb je het mis want ik lach nu nog harder. " Ja sorry hij is stijf das akward... maar ik had een vraagje hebben ze ook zeep?" Lachend probeer ik mijn tranen weg te vegen. " Hier... ahahaha... hier gewoon... hahahahahaa... in de badkamer." Jai haalt dijn handen los en begint te wijzen. " welke van de 2?" Op dat moment zie ik een zuster mijn kamer binnen komen en hou ik het al helemaal niet meer droog. Snel houd Jai zijn handen weer voor zijn lul en is zijn gezicht knalrood. " Ow sorry dat ik jullie avontuurtje verpest..." zegt de zuster terwijl ze de deur weer dicht wil doen. " Nee hahaha we hebben hahaha geen pleziertje..." weet ik uit mijn lippen te drukken. " ik uh... Wou douchen... maar kon de zeep niet vinden dusja..." Nu ligt de zuster ook dubbel van het lachen. " En dan ga je naakt de kamer binnen?" Jai kijkt ongemakkelijk. " sorry indonesiërs denken niet altijd na." en zonder erbij erna te denken trekt Jai z'n armen omhoog in een dont shoot me houding waarsoor alles te zien is. " Jai.. je piepert hij is zichtbaar." De zuster ligt nu bijna op de grond van het lachen en ik doe mee terwijl Jai snel de badkamer inloopt.
Half lachend zit de zuster bij me aan het bed. " Je hebt een geniaale domme aan de haak geslagen zeg." Ik begin hard te lachen. " maar hij is wel cute en lief, jullie passen goed bij elkaar." Weer beginnen ik en de zuster keihard te lachen en op dat moment komt Cassius binnen. " Wajo wazz hier aan de hand?" Ik veeg mijn tranen weg en wijs alleen maar naar de badkamer terwijl ik weer in lachen uitbarst. " Jai?" Ik knik en veeg mijn tranen weer weg, en de zuster die doet gezellig met me mee. Cassius zucht. " Wat heeft ie nu weer uitgevreten?" " Hij... hahaha.... hij stond naakt in de... hahahaha.... de kamer hier toen de zuster binnen kwam." Precies terwijl ik de zin zeg komt Jai gekleed en al de kamer binnen. "Bro wou je Hope bangen in een ziekenhuis?" Cassius is nu ook aan het lachen.
" Nee helemala niet, ik wou douchen dus ik ga daar heen kan ik de zeep niet vinden. Ik was naakt maar t was Hope dus yolo weetje, alleen was ik vergeten dat er ook iets bestaat als zuster bezoeken. Dus ik liep naakt de kamr binnen ik bedekte mijn zaakje goed want ik had hoge nood. Maar omdat er fucking 2 badkamers zijn wees ik zovan welke badkamer is het." Cassius huilt nu al van het lachen terwijl het mooiste nog niet is geweest. " Komt die zuster binnen?! Dus ik snel mijn speciale plek weer beschermen, zegt die zuster ow sorry dat ik jullie stoor bij de verleidings scene. ik verdedig mezelf en uit reflex doe ik mijn handen in de dont shoot me houding...." Dan zie ik Jai naar de grond kijken met een dafuc houding en is Cassius verdwenen op de grond. " Wowor je bent geniaal, dont shoot me houding hoe the fuck kom je daar bij als je naakt staat ik herhaal naakt." Jai kijkt em met een you stupid ? Face aan en begint. " Ik ben een indonesiër die zijn gewent om hun handen omhoog te houden door die Nederlanders niet beledigend bedoelt maar het zit in mijn bloed, als ik in een benauwde situatie zit steek ik mijn handen omhoog en loop ik naar achter." Iedereen lacht en opeens gaat de deur met een ruk open en zien we Dioni staan. " Jij aan het werk nu en derest stil er zijn meer mensen." Dan loopt Dioni geërgerd weg. " Let niet op hem dokter Jurado is al de hele dag chagerijnig alsof hij is afgewezen." zegt de zuster terwijl ze opstaat. En meteen voel ik me schuldig.

~
ja het is een kort hoofdstuk maar ik ben er trots op bye

Fall† bbraveWhere stories live. Discover now