16

270 18 3
                                    

Vandaag, de dag dat ik eindelijk naar huis mag en ook de dag dat we wat tegen Lisanne gaan doen. Eindelijk kan ik naar mijn eigen huisje, mijn eigen bed en Jai. Voorzichtig sta ik op en begin al wat spullen in te pakken. " Rustig aan jij! Ik pak je spullen in." ik kijk op en zie Jai en Cassius de kamer binnen komen. " Hi sweeties" zeg ik terwijl ik weer ga zitten. " hi prinses ." Ik glimlach en krijg een kus van Jai waarna hij meteen mijn spullen gaat inpakken. " Gaat het een beetje hope?" Vraagt Cassius die naast me komt zitten. " Super! Ik heb bijna geen pijn meer, kan weer naar mijn eigen bedje en heb Jai de hele dag bij me." Cassius glimlacht. " Mooizo, ik hoorde dat jullie vandaag naar die vrouw gaan?" Ik knik. " We hebben besloten het zo snel te doen zodat Hope veiliger is en we gelukkig kunnen leven en een toekomst kunnen opbouwen samen." Cassius knikt en begint Jai te helpen. " Wajo gek hoeveel spullen heb jij wel niet mee?!" Ik lach. " Jai heeft die spullen allemaal voor me meegenomen, ik zelf had niet zoveel gepakt." Jai loopt naar me toe en kust me. " Ik weet toch niet wat je allemaal mee wou dus had extra veel mee genomen." " Ah zo nu snap ik waarom er zoveel is, best wel slim van je Jai." Cassius geeft Jai een schouder klopje en samen gaan ze verder met inpakken. " Trouwens Hope, ik heb al gekeken naar een baan. Overmorgen heb ik mijn eerste solicitatie." Ik glimlach trots en zeg " Goed man kan je eindelijk werken ben trots op je Jai."

Na een tijdje zijn ze klaar en willen ze vertrekken. " Wacht jongens ik mag pas gaan als Dioni is geweest." Cassius kijkt met grote ogen naar mij. " Dioni Jurado? Is hij dokter?" Ik knik. " Eigenlijk dokter in opleiding Jai had hem ook toen hij in het ziekenhuis lag." Cassius kijkt nu ook met grote ogen naar Jai. " Wow gast dat je dat aankon.... Respect." Jai krabt achter zijn oor. " Ik heb hem weg gestuurd omdat ik dacht dat hij me zou gaan vergiftigen." Cassius lacht kort maar dan krijgt hij door dat Jai t meende. " u serious? Damn.." Jai knikt en kijkt naar de grond. Dan komt Dioni binnen. " Helemaal klaar om te vertrekken zie ik." Ik knik. " Wil iedereen behalve Hope de kamer verlaten? Ik ga haat even onderzoeken en heb stilte nodig." Cassius knikt en trekt Jai de kamer uit. " Hi beauty" Ik begin te blozen en kijk geërgerd naar Dioni. " Noem me niet zo" sis ik. Dioni lacht cute. " Ik weet dat je mij ook wel leuk vind. Je durft Jai gewoon niet te kwetsen." Zou dat echt waar zijn? Ik kijk van Dioni naar Jai die in de gang staat en weer terug naar Dioni. " Nee ik hou echt van Jai! Je kent hem niet zoals ik hem ken." Dioni knikt en kust me snel. " Je komt er nog wel achter." Ik veeg zijn kus weg en kijk hem smerig aan. Dioni staat op en loopt de kamer uit. " Alles is goed ze mag naar huis." Ik stap op en als ik wat tassen wil pakken zijn Jai en Cassius me al voor. " We zijn met mijn auto en ik ze jullie thuis af." Ik knik en loop de kamer uit. Dan opeens word ik in een rolstoel geduwd. "Jai stop babe." Jai grinnikt. " Nu kan ik je naar de auto rijdne sinds wanneer ben jij niet meer zo lui." Ik giechel en wijs naar de uitgang. " hup naar de uitgang chaffeur."

" Have fun at home." Zegt Cassius die weer naar zijn auto loopt. " Bedankt voor alles Cassius." Cassius glimlacht. " Geen probleem Hope!." Ik glimlacht en loop naar mijn bed om me erop te laten vallen. " Hmm heerlijk." Jai lacht en legt al mijn spullen weg. Ik daarin tegen doe niks en lig languit op mijn bed. " Schat wil je ene broodje gebakken ei?" Ik knik en als ik door heb dat Jai da niet kan zien roep ik ja. Na een tijdje komt Jai bij me op bed zitten en geeft hij me een broodje. Ik glimlach en begin te eten. Als ik mijn brood op heb sta ik uit bed en pak wat kleren. Voorzichtig kleed ik me om en Jai helpt me lief. " Je hoefd het niet te doen hoor wowortje." Jai schud. " Jawel! Alleen lukt het je niet en door mij zit je in die situatie! Dus ik help je." Ik giechel en kleed me langzaam verder aan. " Naakt is ook mooi hoor schat." Ik lach. " Sexist!! Ik draag toch liever kleren." Jai kijkt me geschokt aan. " draag je liever kleren bij je vriendje?!" Ik lach. " niet zo maar we moeten zo toch nog weg gekkerd!" Jai bloost en kust mijn schouder. " Sorry was ik vergeten.." Ik draai me om en aai Jai zijn wangen. " Je vind het eng he?" Hij knikt. " Rustig maar alles komt goed schat misschien beginnen ze vandaag nog niet met de sessies maar moet ze of hij het eerst even evalueren. Ik ben er en samen komen we hier uit oke Jai!" Jai knikt en kust me. " Wat moest ik toch zonder jou Hope." Ik haal mijn schouders op en ga op het bed zitten. Jai komt naast me zitten en aait voorzichtig mijn rug.

"Jai je moest rechtdoor niet rechtsaf!" Jai zet de auto stil en pakt de kaart uit mijn handen. " Serieus.... ben ik verkeerd gereden omg..." Ik zie Jai de kaart bestuderen en na een tijdje geeft hij hem terug aan mij. Hij draait de auto en rijd naar het huis. " Is dit het?.. Het ziet er zo normaal uit?..." Ik pak Jai zijn hand. " Het zijn ook normale mensen Jai. Netzo als jij normaal als Jij." Jai knikt. " maar normaal zijn betekend niet dat je een normaal huis woont." en dat klopt, Jai zijn huis is alles behalve normaal. Jai zucht en begint zacht te trillen. " schat rustig het komt goed!" Ik duw Jai zijn gezicht richting de mijne en kus hem. " geloof me oke baby." Jai knikt en tegelijkertijd stappen we uit de auto. " Weet je zeker dat dit het is Hope?" Ik zucht zacht. zeurpiet dat het is. " Ja Jai ik weet het 100% zeker." Jai kijkt me aan en knikt. waarschijnlijk word hij echt net zo gek van mij als ik van hem. Ik druk op de bel en Jai knijpt zacht in mijn hand. Een aardige vrouw doet open en geeft ons de hand. " Danique." Ze glimlacht lief en houd de deur open. Meteen zie ik een meisje van 14 naar achter lopen. " Dana zeg is hoi tegen deze aardige mensen." Dana schud en loopt verder naar achter." No way mam no way." Danique glimlacht lief. " Sorry mijn kleine meisje heeft dezelfde gaven maar kan er nog niet mee omgaan, ze ziet vast uw demoon." Jai bloost. " Sorry Dana..." Ik glimlach en ga op de bank zitten. " Mijn zoon heeft die gaves ook maar hij negeert ze zo erg dat hij niks meer binnen krijgt." Ik knik en glimlach lief naar Dana waardoor ze naast me komt zitten. Danique en Jai gaan aan tafel zitten en beginnen te praten over vanalles. " Dana toch? Ik ben Hope." Dana knikt. " Is dat je vriendje?.. Zo ja je moet echt oppassen.... Toen hij binnen kwam zag ik een zwarte aura." Ik knik en til mijn shirt op waar nog al het verband zit. Dana kijkt me met grote ogen aan. " Daarom zijn we ook hier... t was eerst mijn hele lichaam." Dana slikt en wilt weg lopen als in eens de deur open gaat.

" Mam!? Dana?! JAI?!"

~
Oeh cliffhanger

Fall† bbraveWhere stories live. Discover now