3

473 26 7
                                    

Vandaag ga ik Jai weer zien. Het is 10 dagen geleden onze date maar ik weet alles nog precies. Na de kus had Jai me naar huis gebracht omdat hij het te gevaarlijk vond. Toen we bij mij thuis aankwamen vroeg ik of hij nog binnen kwam. Hij keek haastig op z'n mobiel kuste me op m'n wang en vertrok meteen. De volgende dag had ik een sms gekregen dat hij schrok van de tijd en volgende dag vroeg op moest. ik snapte t ook wel en we kletsten veel samen. Diep in gedachten hoor ik niet dat de deurbel al 2 x is over gegaan. Dan hoor ik m'n telefoon afgaan wat ervoor zorgt dat ik meteen opsta en opneem. " hi Hope its me Jai, ik sta zeg maar al 5 minuten voor de deur ben je nog van plan open te doen?" Ik word rood en ren meteen naar de deur. " Oeps sorry ik was in gedachten" Jai lacht lief " Maakt niet uit beauty" ik giegel en kijk Jai lief aan. " ik moet heel even m'n schoenen aan doen". Jai glimlacht en drukt snel en kort z'n lippen op de mijne en mn hele lichaam tinteld. We kussen elkaar al omg omg omg . Snel trek ik mijn schoenen aan en ren naar Jai. Als Jai me ziet krijgt hij meteen een grote glimlach op zijn gezicht. Ik giegel en geef Jai een knuffel. " Kom" Jai pakt m'n hand en samen lopen we de weg op waar ik een tendem zie staan. "een tendum omg" zeg ik terwijl ik mijn handen voor mijn mond doe. "sorry ik wou wel een limosine regelen maar ik heb niet echt veel geld...." Ik kijk naast me en zie Jai naar de grond kijken. " nee ik vind t juist leuk Jai! Ik vind fietsen echt tegek en zou t graag met jou een keer doen!!" Jai kijkt op en glimlacht " Mooizo ik was al bang dat je het niet leuk zou vinden!" Snel ren ik naar de tendum en ga achter zitten. " Het is wel een eindje fietsen maar dan heb je wel wat" zegt jai dan met een knipoog. " je hebt mij dus dan heb je alles al" zeg ik op een flirterige toon. ik wist niet dat ik kon flirten. Jai schud lachend zijn hoofd en drukt een kus op mijn lippen.

> halverwege de route was Jai de weg kwijt geraakt en hebben we besloten om er een fiets route van te maken. We hebben de grootste lol en lachen overal over<
"Zullen we een film kijken strakt bij mij?" Zeg ik terwijl ik expres niet meer trap. " ja lijkt me gezellig wat voor een?" " Wat dacht je van horror" zeg ik terug met een pedo face. Jai stopt met fietsen en kijkt me aan, z'n gezicht is inmiddels spierwit. " nee geen horrorfilm" ik ben meteen bezorgt "ben je er bang voor?" Zeg ik terwijl ik z'n wang aai. Jai pakt mijn hand lief vast en lacht moeilijk terwijl de tranen in z'n ogen staan. " Het ligt een beetje moeilijk en ingewikkeld maar je zou kunnen zeggen dat ik bang ben voor horrorfilms ja" zegt Jai dan na een korte pijnlijke maar fijne stilte. ik knik en druk zacht mijn lippen op de zijne " dan doen we een andere film". Jai knikt opgelucht en begint te zingen " als je van mij bent als je van mij bent dan kunnen we echt alles aan. als je van mij bent als je van mij bent.........."
" Ik ben van jou" zeg ik dan als hij klaar is met zingen. Jai glimlacht lief en plant zijn lippen weer op de mijne. op de 2e date heb ik gewoon m'n liefde verklaard, ik weet het , het is snel maar zo goed. "filmpje dan maar? Als we de weg nog terug vinden dan?" Zegt Jai dan lief. Ik knik en we stappen weer op de fiets om een weg naar huis te vinden.
Na 20 minuten fietsen komen we eindelijk weer bij m'n huis aan. Blij stap ik af en voel meteen dat ik spierpijn ga krijgen. " nee... ik voel m'n benen nu al" Jai lacht "sorry schat" Ik geef Jai een kus en open de deur van mijn huis. " Pizza bestellen?" Jai knikt " heb je ook koffie?" Ik lach " natuurlijk heb ik koffie ik drink altijd koffie". Ik loop naar het koffie zet apparaat en zet hem aan terwijl ik op mijn mobiel het nummer van de pizzaria op zoek. " Leuk huis! Klein maar leuk" ik knik " heel klein de bank is ook uitklapbaar tot bed en daar slaap ik snachts" jai kijkt me aan met een glimlach "we kunnen er ook nu een bed van maken zodat we liggend een film kunnen kijken!" Zegt Jai met zijn bekende en prachtige pretface. "als je met mij in bed wil liggen natuurlijk" " we zouden er ook onze pizza op je bed kunnen eten als je tegen de kruimels kan teminste?" " Ow en hebben ze pizza donor?" Jai staat helemaal te springen van de energie en kijkt me super blij aan. Ik loop naar Jai toe en voordat hij wat kan zeggen druk ik mijn lippen op de zijne. " sstt ratelkont, ja alles mag als je rustig word cutie." Jai lacht schattig " die kusjes van jou maken me wel rustig" zegt jai dan voordat hij me weer zoent. Langzamerhand voel ik dat Jai zn mond een stukje open gaat. Hij wilt dus tongzoenen,En ik ga daar voorledig in mee. Hijgend stop ik de tongzoen terwijl Jai me schattig aankijkt. " Je tongt goed hope" ik bloos " dankje...." Jai plant lippen weer kort op de mijne. " pizza bestellen?" Ik knik en bel de pizzabezorger. " Hallo ik wil graag 2 pizza's bestellen".. "Ja dat is mijn adres ja" .. " 2 keer een donor pizza"... "nee Hadmir ik eet ze nie alle 2 alleen op ik heb vizite"... " hahah Hadmir doe normaal"... " Ja doeg"
"Hadmir?!" Vroeg Jai lachend. "Hadmir is de baas van de pizza zaak, ik eet denk ik tevaak pizza." Jai lacht weer " Boeiend pizza is lekker netzo als jij!" En voor ik het weet zitten we weer in een wilde zoen.
*dingdong* Snel sta ik op en loop naar de deur waar de bezorger staat. Ik neem de pizza's aan. " Babe Hope kom!! Ik mis je en heb honger" hoor ik uit de woonkamer komen. " Oeh Hope heeft een chick" zegt Hadmir dan met een pedoface. " Hadmir oprotten" zeg ik terwijl ik hem de deur uit duw. Snel loop ik naar jai toe die me met een pedoface aan kijkt. "ow dus ik ben je chick" " euhm Jai? Ik weet het niet maar hij noemde jou mijn chick ik heb niks gezegd" Jai kijkt sip naar de grond en ik ren snel naar hem toe. "je bent een prins op het witte paard!" Jai lacht " ooit een aziatische prins op een wit paard gezien?" Ik knik " hij zit voor me" is het wel goed om al zo te doen? Het is pas de tweede date.... straks is hij heel anders dan gedacht. of gebruikt hij me gewoon. Ik wil het hen vragen maar voordat ik de woorden uit mijn mond krijg voel ik zijn lippen alweer op die van mij. " Hope ik hou van je"

De pizza's zijn op en we liggen in m'n bed een film te kijken. Geen horrorfilm jammer genoeg, maar voor jai heb ik een andere uitgekozen. Hij keek zo angstig vanmiddag toen ik het voorstelde. Alsof hij een trauma heeft van het een of andere. Maar wat het ook mag zijn, om een of andere reden wil ik hem helpen met alles. Jai kijkt me lief aan een geeft me een kus. " Je bent geweldig Hope!" Ik bloos en kijk naar m'n mobiel 15 gemiste oproepen van Brook. Zuchtend leg ik mijn mobiel weg en leg me lief op Jai zn borstkast. Na een tijdje val ik lief in slaap.

Fall† bbraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu