19

216 18 4
                                    



Dan zie ik Jai zijn mobiel oplichten. Ik pak hem en zie dat hij een berichtje heeft van ene -L- . Zal ik hem mogen openen? Waarom niet ik ben zijn vriendin. Ik open het smsje en begin te lezen

Hi Tijger hopelijk zie ik je snel weer! Het lekkere avontuurtje was om nooit te vergeten! Moeten we snel weer doen! Of ben je vergeten waar mijn bed is? X L.

Ik krijg tranen in mijn ogen en kijk Jai aan. Hoe kon hij, na alles wat we al hebben beleefd. Ik sla Jai keihard en stap het bed uit. "Verlaat mijn huis nu!" Jai wrijfd over zijn wang en kijkt me verward aan. Ik gooi zijn mobiel naar hem toe. " Was L lekker?" Jai leest de sms en wilt naar me toe lopen. " Schat ik heb niks met ene L..." " Lieg niet!!" Jai wilt mijn arm pakken maar voordat hem dat is gelukt duw ik de kleren in zijn armen. " kleed je aan en ga naar je verrotte huisje of nog beter ga naar die L van je" Jai heeft de tranen in zijn ogen en kleed zich rustig aan voordat hij het huis verlaat. Zuchtend laat ik me op mijn stoel vallen. Meteen stromen de tranen weer over mijn wangen. Hoe kon hij... Ben ik niet genoeg? Ben ik lelijk... Ik loop naar de badkamer en pak de paracetamol. Ik was afgekickt na al die jaren maar nu verlang ik erna.

Flashback
Na een dag vol haat op school kom ik thuis de volgende hel die me te verwachten staat. Voorzichtig doe ik de voordeur open hopend dat er dit keer geen bord naar mijn hoofd word gesmeten. Na een stap in het huis gezet te hebben word er meteen naar me gegilt en ren ik naar boven. Snel stap ik de badkamer in en doe de deur opslot. Eindelijk veilig en hier kan ik doen wat ik wil. Rustig open ik de medicijnen la en pak een stuk of 5 paracetamol. In een keer slik ik ze achterover en geniet ven de werking. Ik ben verslaafd, maar het is de enigste manier om van mijn problemen af te komen.
Einde flashback

Snel neem ik er een stuk of 7 in. Veel meer dan ik altijd deed maar dat boeit me helemaal niks. Al snel voel ik me iets lichter in mijn hoofd en val ik neer.

~
Q/A doen?? En een pov jai?? Jullie kiezen!!

Fall† bbraveWhere stories live. Discover now